Sony Electronics анонсує нові 8K LED, 4K OLED та 4K LED моделі з розширеною якістю зображення та звуковими можливостями

Головна Новини Sony Electronics анонсує нові 8K LED, 4K OLED та 4K LED моделі з розширеною якістю зображення та звуковими можливостями
10.01.2020

На CES компанія Sony Electronics Inc. оголосила про нові світлодіодні телевізори серії Z8H 8K, A8H та MASTER Series A9S OLED, а також телевізори X950H та X900H 4K LED. Пропонуючи преміальний перегляд, який очікували споживачі від Sony, цей новий модельний ряд має фірмові технології, які раніше зустрічалися лише у моделях серії MASTER Sony. Ці нові телевізори мають на меті забезпечити захоплююче враження від перегляду у своєму класі з розвиваючими технологіями та преміальними великими екранами, створеними для передачі вмісту так, як задумали розробники.

"Досягнення персоналізованого, зануреного та справжнього досвіду перегляду - головна увага при розробці телевізорів наступного покоління", - зазначив Майк Фасуло, президент і головний операційний директор Sony Electronics у Північній Америці. "Ця лінійка пропонує неймовірні нові функції, щоб оптимізувати споживчий досвід та продовжувати реалізовувати задум розробників як у роздільній здатності 4K, так і в 8K".

Використовуючи найкращий у своєму класі процесор зображення X1 від Sony, досягається кінцева, чітка та точна якість зображення, що пропонує клієнтам надзвичайно реалістичний перегляд. Крім того, за допомогою дисплея TRILUMINOS Sony відтворює тонкі нюанси кольору, світла та градації від відеооб'єктива до вітальні, пропонуючи більше відтінків червоного, зеленого та синього, ніж будь-коли раніше. Звук преміум якості також є ключовою частиною враження від перегляду, а нові моделі мають функцію Sound-from-Picture Reality, яка вирівнює положення звуку із зображеннями на екрані, щоб забезпечити унікальний користувацький досвід. Нові моделі продовжують реалізовувати задум розробників за допомогою каліброваного режиму Netflix, пропонуючи вміст Netflix студійної якості та IMAX Enhanced 1, що привносить новий досвід IMAX в будинок, додаючи новий рівень зору, звуку та масштабу.

Ця лінійка також представляє оптимізацію навколишнього середовища, нову технологію, яка підлаштовує якість зображення та звуку в будь-якому оточені, де перебуває клієнтів. Щоб реалізувати цю нову концепцію, система калібрування Acoustic Auto Calibration визначає звідки клієнт переглядає свій телевізор під час початкового налаштування, і калібрує якість звуку залежно від навколишнього середовища. Ця нова функція приносить повний звуковий потенціал телебачення в будь-яке середовище.

Окрім оптимізації навколишнього середовища, у цій лінійці буде представлена нова концепція дизайну Immersive Edge. Для того, щоб досягти максимального занурення, на краю екрана розташована непомiтна підставка. Мінімалістичний стенд менш помітний, пропонуючи клієнтам вдосконалений та безперешкодний перегляд.

Для ігрових консолей наступного покоління нові моделі підтримуватимуть роздільну здатність 8K HDR (7680 x 3420), 4K (3840 x 2160) високу частоту кадрів в секунду 120 fps та швидкий час відгуку через HDMI входи, щоб забезпечити максимальну продуктивність для сучасного ігрового досвіду.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів