Легенда SilverStone – корпус KUBLAI KL07B, розкриваємо таємниці “довголіття”

Головна Новини Легенда SilverStone – корпус KUBLAI KL07B, розкриваємо таємниці “довголіття”
24.04.2020

Корпуси SilverStone KUBLAI – популярна розробка, що не перестає бути актуальною з 2007 року. Ідея тихого, компактного, сучасного корпусу з класичним дизайном від SilverStone не втрачає популярності вже понад 10 років.

В чому запорука успіху та секрет такого “довголіття”?

Серія корпусів KUBLAI була започаткована в 2007 році. На сьогодні, в асортименті SilverStone  представлена сучасна, оновлена версія KUBLAI SST-KL07B. За багаторічну історію свого існування, корпус змінювався. Але строгий дизайн, сучасні компоненти та гарантована тиша – залишаються його головними особливостями.

Корпус SilverStone KUBLAI SST-KL07B підійде для дому, сучасного офісу, студії звукозапису, для бажаючих створити тиху, компактну функціональну систему.

ЗАБЕЗПЕЧИТЬ ТИШУ

За рахунок шумопоглинаючих вставок по всьому периметру: обидві бокові, верхня та передні панелі із середини обклеєні матеріалом, що по фактурі нагадує пористу гуму та має нерівну поверхню. Максимальна товщина шумо поглинаючого покриття складає 1 см. Корпус виготовлений із сталі 0.7 мм, має мінімальну кількість отворів та оптимальну систему вентиляції.

МАЄ СУЧАСНУ КОНСТРУКЦІЮ

Системний відсік поділений спеціальним кожухом на 2 частини: верхня – для материнської плати, семи карт розширення PCI Express довжиною 388 мм, процесорного охолодження до 163 (172) мм, нижня – для блоку живлення та трьох 3.5” накопичувачів (також додатково місце для 2.5” – 3 шт.).

ГАРАНТУЄ АКТИВНЕ ОХОЛОДЖЕННЯ

Передбачена можливість розмістити 6 вентиляторів. В комплекті корпуса 2х140мм вентилятори на передній панелі, що нагнітають повітряні потоки та 1х140мм на задній панелі - на видув. Це класична організація обдуву, але слід зауважити про нестандартну фіксацію пропеллерів на фронтальній панелі, а саме на рамці, яку можна легко демонтувати. Вона фіксується справа виступами, а з лівої сторони всього двома гвинтами. В корпусі передбачено встановлення водяного охолодження. Якщо будет така необхідність, це не важко зробити, завдяки вище зазначеній системі кріплення.

ПРОПОНУЄ РАЦІОНАЛЬНУ ОРГАНІЗАЦІЮ ВНУТРІШНЬОГО ПРОСТОРУ

В наявності отвори з гумовими шторками для розподілення кабелів та зручного розміщення/з'єднання компонентів системи між собою.

МАЄ СУЧАСНІ СКЛАДОВІ

Розніми USB 3.0 x 2, Type-C x 1, пилові фільтри на верхній та нижній панелях.

Отже, це сучасна модель з усіма ознаками класичного стилю та продуманим функціоналом. Корпус не є експериментальною версією для розгону та випробовування можливостей системи. KUBLAI SST-KL07B – вдале рішення для робочої станції середнього рівня, компактний та тихий корпус.

Продукція SilverStone Technology Co - гарантує високий рівень виконання і сучасні рішення, які заслуговують на увагу і отримали високу оцінку в усьому світі. Долучайтесь та обирайте краще!

Відео SilverStone Kublai Series KL07 ATX Tower Case

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів