Віддалене навчання з 3D Organon

Головна Новини Віддалене навчання з 3D Organon
04.05.2020

Усе більше медичних вищих навчальних закладів віддають перевагу використанню різних сучасних технологій (віртуальна реальність, телемедицина) у навчальному процесі та навіть у такому напрямку, як віддалене навчання. Із використанням технологій створення віртуальних навчальних аудиторій і класів 3D Organon у ВНЗ з'являється новий ефективний інструмент віддаленого навчання за допомогою віртуальної реальності.

Кросплатформне рішення для багатокористувацьких віртуальних лекцій 3D Organon ідеально підходить для віддаленого навчання студентів, навіть якщо вони перебувають вдома! Тепер, не дивлячись на будь-які відстані, кожен студент може гідно оцінити можливості віртуальної реальності під час вивчення анатомії, завдяки технології роботи у віртуальних класах/аудиторіях. Технологія дає можливість проводити віртуальні лекції одночасно для 200 студентів, незалежно від типу використовуваних ними пристроїв (ПК, ноутбук, планшет) і в зручному для них місці. Повна інтерактивність і доступ до найсучаснішого анатомічного атласу, відкрити для студентів не тільки під час лекцій, а й у будь-який інший час. Усе це дає змогу проводити ефективне навчання студентів, навіть якщо вони перебувають вдома.

Відео Hands-on multiuser anatomy teaching made possible | 3D ORGANON live on-line learning

Технологія дає можливість організовувати online-навчання в будь-якому зручному місці та в будь-який час. Ніби повноцінна віртуальна лабораторія або просто демонстрація екрана комп'ютера викладача, у студентів завжди є можливість спілкування голосом або через інтерактивний чат у реальному часі.

Для отримання доступу до найсучаснішої віртуальної анатомії достатньо однієї ліцензії Premium Enterprise для викладача/лектора, необхідної кількості студентських ліцензій (не менше 50) Student Seat і одного з пакетів розширення віртуальних аудиторій (+10, +30, +50, +100, +200).

Повідомте нам, скільки у вас студентів і як ви організуєте свої лекції, і ми надішлемо вам індивідуальну пропозицію відповідно до ваших вимог у найкоротші терміни.

Також 3D Organon оголошує акцію на час карантину:

  • знижка 10% на всі види ліцензій (незалежно від обсягу)
  • мінімальний стартовий пакет ліцензій для студентів зменшений з 100  до 50 штук

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів