Дистриб'юторська компанія ERC розпочинає пряме партнерство з компанією Razer

Головна Новини Дистриб'юторська компанія ERC розпочинає пряме партнерство з компанією Razer
15.05.2020

Сьогодні компанія ERC, один із найбільших дистриб'юторів українського ринку і Razer™, провідний світовий бренд професійного ігрового обладнання, оголосили про укладення взаємної партнерської угоди.

Відповідно до досягнутих домовленостей компанія ERC стала постачальником продуктів Razer на території країн: Азербайджан, Білорусь, Грузія, Казахстан, Україна і Узбекистан. Партнерство набуло чинності у травні. Отож за підтримки компанії ERC, що займається питаннями логістики та роздрібних операцій, компанія Razer розширить свою присутність на ринку та представить свій асортимент широкій аудиторії. У зв’язку зі швидким розширенням сегмента консолей у регіоні компанія ERC зосередить особливу увагу на широкому асортименті аксесуарів Razer™ для користувачів ігрових консолей.

Партнерство ERC і Razer - це початок нової ери асортименту товарів геймінгу для країн: Азербайджан, Білорусь, Грузія, Казахстан, Україна і Узбекистан. Завдяки розгалуженій мережі, створеній компанією ERC, та професійному ігровому обладнання від Razer, на ринку України розширятиметься асортимент високоякісного ігрового обладнання.

 

ПРО КОМПАНІЮ RAZER

Razer™ - провідний світовий бренд професійного ігрового обладнання.

Логотип Razer у вигляді триголової змії є одним із найвпізнаваніших символів серед геймерів. Компанія розробила та створила найбільшу у світі екосистему, що включає обладнання, програмне забезпечення, а також сервіси, орієнтовані на геймерів.

Лінійка продуктів Razer включає пристрої, відзначені різноманітними нагородами, зокрема високопродуктивну ігрову периферію та ігрові ноутбуки Blade.

Програмна платформа Razer, що налічує понад 80 мільйонів користувачів, включає Razer Synapse (платформа Інтернету речей), Razer Chroma (запатентована система технологій RGB-підсвічування) і Razer Cortex (програма для оптимізації та запуску ігор).

Сервіси Razer включають Razer Gold, один із найбільших у світі віртуальних кредитних сервісів для геймерів, і Razer Fintech, одну з найбільших мереж офлайн-онлайн цифрових платежів у Південно-Східній Азії.

Компанія Razer була заснована у 2005 році та має штаб-квартири в Ірвайні та Сінгапурі, а також 16 офісів у різних точках планети. Razer визнано провідним геймерським брендом у США, Європі та Китаї. Акції компанії розміщені на Гонконгській фондовій біржі (Код: 1337).

Асортимент вже є на скаді ERC!!!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів