Один, Два,Три. Ялиночко, гори разом з Twinkly!

Головна Новини Один, Два,Три. Ялиночко, гори разом з Twinkly!
11.12.2020

Ну що, ось і настав той довгоочікуваний час розвісити свою святкову світлодіодну гірлянду Twinkly. Але якщо ви такий же новорічний ентузіаст як і ми, можливо, вас не зовсім задовольнить перший же обраний варіант розташування святкових LED-вогників та отримана світлова сцена. І, можливо, ви будете змінювати її знов і знов, намагаючись віднайти ту саму, що наповнить дім ідеальною святковою атмосферою. Але не варто боятися, дайте свободу власній фантазії на повну!

Так, змінюйте, прибирайте, додавайте та переміщуйте гірлянди до тих пір, поки не будете задоволені обраним ефектом. Але варто пам’ятати, як тільки закінчите, обов’язково створіть карту (map lights) розташування світлодіодів гірлянд Twinkly у інтер’єрі оселі, або на ялинці. Цей легкий процес займе декілька секунд! Після чого ви можете самостійно керувати ефектами, кольорами та насиченістю гірлянд Twinkly.

Нові безкоштовні ефекти у додатку Twinkly

Радимо не гаяти часу, а скоріше заходити до інтернет-магазину додатку Twinkly та вибирати вражаючі зимові анімовані ефекти. Серед яких є, наприклад, Снігопад (Snowfall), Санта у санчатах (Santa's Run), Емодзі (Emoji), Цукрова Тростина (Candy Pattern), Бет-сигнал (Bat Signal) та багато інших!

Слід зазначити, що деякі з світлових ефектів доступні лише для гірлянд на 1000 і більше світлодіодів.

Плейліст для вашої власної світлової декорації

Крім того, ви зможете легко та просто створити власний плейліст з улюблених світлових ефектів Twinkly. Для цього потрібно самостійно встановити бажану послідовність ефектів та часові обмеженнями відтворення циклів. І все, можна насолоджуватись цілим спектром мерехтінь вогників та небаченою святковою магією, що подарує справжній домашній затишок!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів