Linksys перетворює звичайну Mesh Wi-Fi-систему на службу безпеки для вашого дому

Головна Новини Linksys перетворює звичайну Mesh Wi-Fi-систему на службу безпеки для вашого дому
28.10.2021

Компанія Linksys постійно удосконалює свої технології і пропонує користувачам інноваційну систему Aware для захисту і безпеки дому на базі Mesh Wi-Fi-систем Linksys Velop.

Технологія побудована на додаткових можливостях маршрутизаторів (вузлів) Velop – інженери з Linksys «навчили» їх не лише передавати дані, а й виявляти дивні переміщення всередині будівлі, тобто виконувати функції домашньої системи безпеки.

Підтримувані тридіапазонні коміркові Mesh Wi-Fi-системи Linksys (маршрутизатори і додаткові вузли)

A0301, A0302, A0303

WHW0301, WHW0302, WHW0303

WHW0301B, WHW0302B, WHW0303B

Для чого це потрібно?

Ви можете використовувати Linksys Aware, щоб стежити за своєю оселею, незалежно від того, перебуваєте ви вдома чи поза його межами.

А використання вже існуючої Mesh Wi-Fi-системи дозволить заощадити значні кошти на встановлення окремої системи безпеки чи відеоспостереження.

Як це працює?

Вузли Mesh Wi-Fi-системи створюють у вашій оселі Wi-Fi покриття. Кожен із вузлів детально вимірює потужність сигналу між іншими вузлами, при цьому порушення сигналу від людини або домашньої тварини вважається рухом. Тому для роботи потрібно щонайменше два вузли, оскільки вони повинні приймати сигнал, що передається від інших у мережі.

Linksys Aware фіксує такі рухи і повідомляє про це у додатку в режимі перегляду в реальному часі або збереже в історії подій.

Які вимоги до запуску системи?

Додаток Linksys

остання версія програми

сучасний мобільний пристрій з операційною системою iOS або Android

доступ до хмарного облікового запису Linksys

Обладнання

для загального визначення руху: один комірковий тридіапазоний маршрутизатор Linksys Velop з останньою прошивкою, підключений через Wi-Fi до іншого пристрою руху зі списку нижче

для визначення руху за місцем розташування: один мережевий маршрутизатор Linksys Velop з останньою прошивкою, підключений через Wi-Fi принаймні до двох пристроїв руху зі списку нижче

Скільки коштує підписка?

Активується технологія Aware у фірмовому додатку Linksys, де користувачі можуть отримати безкоштовну 90-денну пробну версію для тестування, далі сплачувати $2,99 на місяць або $24,99 відразу на рік. 

Втім, якщо порівнювати з вузькоспеціалізованими системами виявлення руху, це рішення може виявитися значно вигіднішим з урахуванням вартості обладнання і витрат на утримання.

Переваги

Головна перевага Linksys Aware полягає у відсутності окремих датчиків, вона повністю побудована на маршрутизаторах і сателітах, які вже використовуються для домашньої Wi-Fi мережі і не викличуть підозри у тих, хто хоче проникнути в середину будівлі. До того ж вона дуже точна і гнучка, оскільки створювалися для максимальної адаптації до звичок користувачів – її не важко навчити відрізняти бабусю від кішки та їх обох від чужинця, щоб не бити на сполох помилково.

Здається очевидним, шо ми стоїмо на порозі нової ери, коли маршрутизатори з фрагмента «розумного будинку» перетворяться на його базовий елемент і універсальну систему зв'язку.

Більш детальна інформація про технологію Linksys Aware на сайті виробника - за посиланням.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів