HP Elite X2 G8 – свобода працювати де завгодно

Головна Новини HP Elite X2 G8 – свобода працювати де завгодно
20.12.2021

Нещодавно журналісти видання CRN (Consumer Reseller News) підбили підсумки за результатами яких було оголошено найкращі продукти року, що закінчується.

Головну відзнаку у номінації “Планшет року” здобув HP Elite X2 G8. Цього року HP пропонує своє мобільне рішення на процесорах Intel Core I3, I5, I7 11-го покоління.

На вибір є дві опції роздільної здатності екрану. У першому випадку 3000 х 2000 і до 450 ніт яскравості. В іншому випадку, це більш знайомі нам 1920 на 1280, які в свою чергу можуть бути доповнені інтегрованим екраном приватності HP Sure View Gen 3 та досягати яскравості до 1000 ніт.

HP Sure View Gen 3 – технологія захисту від візуального хакінгу, при активації якої кути огляду дисплею знижується до мінімальних, що унеможливлює перегляд інформації на пристрої ніким окрім користувача.

Планшет має вбудовану підставку і може бути під’єднаним до клавіатури з підсвіткою. За бажанням користувача, планшет можна обладнати LTE модулем та стилусом.

Крім того, можливість тонкої конфігурації та широкого вибору опцій дозволить підібрати максимально відповідний пристрій навіть для найвибагливішого замовника.

*За можливістю отримання персональної конфігурації та спеціальних цін звертайтеся до свого ведучого менеджера в компанії ERC.

HP Elite X2 G8 планується до постачання в лютому 2021 року та доступний для передзамовлення на порталі ERC.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів