Новини CRN: раді повідомити, що цьогорічним переможцем у загальному рейтингу CRM/ERP систем визнано ORACLE NETSUITE!

Головна Новини Новини CRN: раді повідомити, що цьогорічним переможцем у загальному рейтингу CRM/ERP систем визнано ORACLE NETSUITE!
21.12.2021

Нещодавні покращення NetSuite – платформи Oracle, що інтегрує системи ERP, CRM та електронну комерцію, – зосередились на вдосконаленні автоматизації, ефективності, аналізу та керування даними.

Нові функції автоматизації, випущені цього року, включають консолідацію покупок між кількома дочірніми організаціями, створення платежів з одного місця, підтвердження транзакцій електронною поштою та сторінки інтернет-магазину SuiteCommerce, а також можливість додавати вибрані блоги на сайти SuiteCommerce. Робочі журнали SuiteAnalytics отримали підтримку рідною мовою та нову інтеграцію із SuitePeople для покращення відстеження продуктивності співробітників. А нові можливості керування ресурсами включають додавання додаткового етапу перевірки та групування замовлень з однаковими маршрутами доставки.

За більш детальною інформацією щодо рішень Oracle, будь ласка, звертайтеся до наших спеціалістів oracle@erc.ua, а також завітайте на сторінку erc.digital

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів