Ми єднаємось ще міцніше!

Головна Новини Ми єднаємось ще міцніше!
27.02.2022

В ці дні українці роблять свою справу так, як каже їх серце і будь, що буде!

А буде «неба чистого блакить, добробут в нас підніметься як ртуть».

І, знаєте, вектори руху зміняться. Це не NATO врешті запросить нас до себе, а ми запросимо їх та створимо разом блок . Це не ЄС включить нас до переліку країн, а ми запросимо ЄС до нас та створимо спільноту.   Тому що ми, Україна,  - центр захисту світу від параноідальної у жадібності та 400-річної мстивої заздрісті орди.  

Ми вже дивуємо світ своїми діями.  Ми дивуємось, навіть, поміж нас. Дух Майдану не зник! Майдан тепер - вся країна, де кожен чинить за покликом обов’язків,  покликом української душі, незалежно від національності . 

Воїни, офіцери, військове керівництвоо, уряд, Рада, дипломати, політики, бізнесмени, підприємці, програмісти, лікарі, волонтери, оборонці, рятувальники, рятувальники родин, селяне та мешканці міст, просто ініціативні люди  - всі мають свій внесок величезний чи малий у боротьбі з московитською навалою. 

Це бачить та визнає весь світ. До війни у мене було багато контактів з співробітниками  та керівниками провідних компаній світу нашої галузі. Різного рівня знайомства. 

За ці 3 дні війни з російською тедерацією  вони всі зателефонували, написали листи чи повідомлення співчуття, підтримки, пропозицій допомоги. Чимало хто з них врешті зрозумів справжню ситуацію та врешті розплющив очі.  Всі - від Гонконгу та Тайпею до Канади, США, від  Скандинавії  і Великої Британії Ірландії, від країн Балтії та Польші до Португалії.  Проте посеред них не було жодного представника з територій де мозок та воля або параноїдальні, або окуповані та викривлені задзеркаллям.  

Це не є великою несподіванкою. Геть рештки ілюзій, що більшість  населення там не зомбована та позбулась затуманення розуму часів СРСР. Це свідчення підтримки їми дій своєї імперії, яка вже є бридким та огидним світовим вигнанцем, це підтримка їми свого президента. А ми- підтримуємо свого Президента, ставлення до якого зараз не має ніякого зв’язку з попереднім ставленням до нього ж!   Україна робить висновки з історичних уроків, коли внутрішні чвари розколювати її. 

Єднання всіх сил тепер  єднає світ! 

Так, світ, та, особливо, декілька урядів країн (Німеччина, наприклад), мали  б реагувати швидше, але дякуємо, дякуємо німцям та всім націям прогресивного світу де нема місця Москві і всім їх приспішникам!  

Слава Україні!
CEO ERC Volodymyr Kostenko

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів