Зручність та безпека завдяки розумному освітленню Philips Hue

Головна Новини Зручність та безпека завдяки розумному освітленню Philips Hue
26.05.2022

Зазвичай, якщо мова заходить за можливості Philips Hue, то спочатку всі згадуюсь про зміну кольорів за лічені секунди та зручність керування світлом через додаток.

Існуючі користувачі системи розумного освітлення від Philips згадують про можливість синхронізації кольору в кімнаті з екраном вашого комп’ютера чи музикою (з сервісом Spotify це взагалі зроблене через внутрішню інтеграцію з Philips Hue).

Ще рідше в розмовах згадують про можливість автоматизації освітлення. А саме про автоматизацію та як вона може використовуватись для безпеки вашої домівки буде мова нижче.

Автоматизацію освітлення для зручності користувача можливо зробити з допомогою датчику руху Philips Hue Motion.

Додайте датчик руху Philips Hue Motion до інтелектуальної системи освітлення Philips Hue, щоб автоматично вмикати світло під час виявлення руху та безпечно переміщатися по дому. У додатку на вашому смартфоні ви можете його легко налаштувати: задати необхідне освітлення та його інтенсивність в залежності від часу доби. Протягом дня вмикайте чисте біле світло, яке заповнить ваші приміщення яскравим світлом. Увечері можна налаштувати роботу таким чином, щоб вмикалося м'яке нічне освітлення і ви могли комфортно переміщатися у темряві.

Додатково в Philips Hue Motion вбудований датчик денного світла. Це визначає, що він в змозі розпізнати, коли денного світла ще достатньо, щоб освітлення самостійно не вмикалося до тих пір, поки воно вам не знадобиться. А якщо в приміщенні, як і раніше, занадто темно, є можливість налаштувати чутливість датчика до світла в додатку Philips Hue та обрати, коли саме користувач хоче, щоб він працював.

Датчик руху Philips Hue Motion працює від батарейок (2хAAA) і не вимагає додаткової проводки. Це дозволяє встановлювати його в будь-якому місці: помістити його на полицю, прикріпити до стіни за допомогою комплектного кріплення або використати для розміщення датчика будь-яку магнітну поверхню за допомогою магніту, що також додається.

Так, для роботи датчику руху Philips Hue Motion вам буде потрібен блок керування Philips Hue Bridge (929001180629), але це не єдине, на що той здатен.

Саме завдяки блоку керування користувач зможе синхронізувати відео чи звук з освітленням в кімнаті та налаштувати роботу всієї системи розумного освітлення Philips Hue, керувати нею для забезпечення безпеки приміщення.

«Якщо в будинку горить світло, то там є люди», - саме так працює мозок звичайної людини. В той самий час так само спрацьовує мозок і зловмисника, який шукає місце для легкої наживи.

Використовуйте систему розумного освітлення Philips Hue, щоб підвищити безпеку будинку, навіть коли ви перебуваєте у відрядженні, відпустці чи звичайній поїздці до магазину.

За допомогою Philips Hue світло може вмикатися автоматично, коли ви повертаєтеся пізно вночі, або імітувати вашу присутність, вмикаючись і вимикаючись у кімнатах випадково, коли вас немає вдома. Також цією системою розумного освітлення можна керувати з будь якої точки нашої планети, якщо там є інтернет. Окремо треба відзначити, що всі команди можна віддавати голосом, використовуючи розповсюджені голосові помічники.

У теперішній час безпеку можуть забезпечувати не лише системи, спроектовані саме для цього.

З інтелектуальним освітленням Philips Hue все буде яскраво, зручно і … безпечно.

посилання на автора фото @husetpaatoppen

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів