UAG - захист на першому місці!

Головна Новини UAG - захист на першому місці!
16.08.2022

Компанія Urban Armor Gear наділила свій асортимент яскравим і несхожим на інших дизайном, який має тверду зовнішню оболонку та міцний каркас. Не дивлячись на нестандартний зовнішній вигляд, їх унікальна форма забезпечує чудовий захист, мінімізуючи розміри та вагу. Крім цього, захисне покриття запобігає появі подряпин і потертостей. Усі елементи дизайну працюють в унісон, надаючи захист основних пристроїв.

Продукти Urban Armor Gear відображають високу майстерність дизайнерів і мають чудові якості. Надихаючись духом пригод, чохли Urban Armor Gear розроблені для забезпечення максимального захисту девайсів. Представлена велика кількість чохлів, різних за дизайном, які задовольнять різні смаки та потреби. Завдяки широкій палітрі чохли повністю відповідатимуть унікальному стилю. Чудове поєднання невеликих розмірів і легкої конструкції є унікальним і не повторює риси інших аксесуарів.

Пройшли ряд випробувань на відповідність військовому стандарту MIL STD 810G 516.6. Такий чохол стане ідеальним придбанням для любителів активного відпочинку та екстремальних видів спорту, а також людей, які часто бувають у ситуаціях, де просто необхідно бути уважним щодо збереження техніки.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів