Асортимент бренду Bormioli Rocco поповнився посудом із опалового скла

Головна Новини Асортимент бренду Bormioli Rocco поповнився посудом із опалового скла
08.09.2022

Вироби з опалового скла відрізняються вишуканою елегантністю та різноманітністю форм. Що дозволяє підібрати столовий посуд під будь-який інтер'єр.

Асортимент бренду Bormioli Rocco поповнився посудом із опалового скла. Вироби з опалового скла відрізняються вишуканою елегантністю та різноманітністю форм. Що дозволяє підібрати столовий посуд під будь-який інтер'єр.

Як роблять опалове скло:

Опалове скло створюється шляхом плавлення мінералів: кварцового піску, кальцинованої соди, доломіту, вапняку та плавикового шпату. Мінерали перемішуються і вирушають у піч, де запікаються в керамічних горщиках за температури 1426°. Аркуш скла занурюють у піч, де він обпалюється, а потім рівномірно остуджується, щоб не тріснути. Виробництво немає відходів і не шкодить планеті.

Переваги посуду з опалового скла:

№1. Міцне дно витримує удари, а краї захищені від сколів, що робить опалове скло безпечнішим у використанні. Завдяки високій міцності з опалового скла часто роблять дитячий посуд, який залишається цілим в руках маленьких бешкетників.

№2. Посуд із опалового скла не боїться температурного шоку. ЇЙого можна використовувати в мікрохвильовій печі для розігріву страв або для їх зберігання в холодильній та морозильній камері. Якщо нагріти холодну тарілку в НВЧ печі, вона не трісне. Це найголовніша відмінність опала від звичайного скла, яке в цих умовах миттєво розколеться.

№3. Обідні тарілки та салатники із опалового скла мають гладку непористу структуру. А це означає, що дрібні частинки їжі не залишаються в порах і не призводять до розмноження мікробів. Опалове скло - 100% гігієнічний матеріал, який ідеально підходить для виробництва столового посуду.

Опаловий посуд витримує тривалий термін експлуатації, його можна використовувати в посудомийній машині. Вироби з опалового скла можна ставити в мікрохвильову піч прямо з холодильника. Температурний перепад не зруйнує виріб.

Можете впевнено вибирати для будинку посуд із опалового скла, тому що воно на 100% безпечне для здоров'я людини. У процесі виробництва матеріал загартовується при температурі 1400°, тому всі небезпечні речовини знищуються. В результаті виходить посуд, стійкий до високого нагрівання, впливу кислот і лугів, а також механічних ударів.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів