V1300 PLATINUM ДО 30-РІЧНОГО ЮВІЛЕЮ

Головна Новини V1300 PLATINUM ДО 30-РІЧНОГО ЮВІЛЕЮ
03.10.2022

V1300 Platinum звик забезпечувати високу продуктивність для всіх типів користувачів ПК. Тепер він повертається як випуск, приурочений до 30-річного ювілею.

Цей авангард інновацій і розробок блоків живлення пропонує сертифікацію ефективності 80 PLUS Platinum, повномодульну кабельну розводку, 100% японські конденсатори, високу робочу температуру 50°C і апаратний перемикач на одну/багато шин. Додайте 10 років гарантії, і ви отримаєте блок живлення, який не розчарує навіть найдосвідченіших системних інтеграторів і розробників ПК. Для високоефективної і тихої роботи ви просто не помилитеся з V Platinum.

ОСОБЛИВОСТІ

  • Сертифікат 80 PLUS Platinum: Цей сертифікат гарантує типову ефективність 92% за нормальних умов експлуатації.
  • Тихий 135-мм вентилятор: 135-мм безшумний вентилятор створює менше тертя, що робить його чудовим для роботи на низьких обертах, забезпечуючи тихе охолодження.
  • Топологія, керована продуктивністю: Повномостовий резонансний перетворювач LLC і технологія DC-DC пропонують надійні і стабільні вихідні напруги для безпечнішої, надійнішої роботи та вищої ефективності.
  • Перемикач на одну/багато рейок: Вбудований перемикач на одну рейку дозволяє користувачам змінювати параметри вихідної потужності між кількох- та однорейковими.
  • Кабелі 16 AWG PCI-e: Більш товсті кабелі 16 AWG PCI-e забезпечують вищі напруги, тим самим підвищуючи ефективність і безпеку.
  • 10-річна гарантія: На цей пристрій надається стандартна обмежена виробнича гарантія на 10 років із дати покупки.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів