День захисників і захисниць України 2022

Головна Новини День захисників і захисниць України 2022
14.10.2022

Вітаємо з Днем захисників і захисниць України, з Покровою Пресвятої Богородиці та Днем Українського козацтва!

Мужні захисники та відважні захисниці!

Жодному українцю не потрібні приводи, аби висловити вдячність синам і донькам України, які так завзято боронять рідну землю від загарбників під синьо-жовтим стягом. Щиро й з усією повагою група компаній ERC загалом і кожен співробітник зокрема низько вклоняється, дякує й вітає вас із Днем захисників і захисниць України. У цей нелегкий історичний час ви будуєте спільне щасливе майбутнє й захищаєте нашу волю!

Недарма сьогодні ми святкуємо відразу три свята: крім уже згаданого, 14 жовтня відзначають ще й день Українського козацтва й Покрову Пресвятої Богородиці. У жилах кожного з нас тече кров наших предків – вільних і незалежних козаків. Саме дух козацтва від покоління до покоління виховує в нас патріотизм, жагу до волі й любов до рідної землі. Із давніх-давен Божа Матір вважалася покровителькою всього українського козацтва: повсякчас із глибин душі цивільних українців ллється до неї молитва, аби звернула до кожного з вас вона свою милість, до нашої неньки-України.

Не залишилося справжнього патріота, що не знайшов «свій фронт», з-поміж них і співробітники нашої компанії, що вступили до лав ЗСУ, ТРО чи вправно здійснюють волонтерську допомогу. Ми, група компаній ERC, залишаємося поряд із кожним і прагнемо стати для вас надійною опорою на спільному шляху до Перемоги. Зичимо з душі сили, козацької міцності, здоров’я та непереможності!

Дякуємо за життя!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів