DEVI: 80 років створення затишку, комфорту та тепла

Головна Новини DEVI: 80 років створення затишку, комфорту та тепла
28.10.2022

Протягом 80 років незмінною метою DEVI є допомога у cтворенні в оселі затишку та комфорту, забезпечення спокою та задоволення від бездоганно працюючого рішення електрообігріву. Для бізнесу DEVI пропонує надійні, економічно-доцільні рішення електрообігріву, що вирішують питання дотримання технологічних процесів, надійної експлуатації обладнання та інфраструктури в зимовий період, оптимізація ведення процесів в агробізнесі тощо.

Якість та відповідальність 

Суворий контроль виробництва продукції DEVI, що відповідає  високим стандартам ISO 9001, ISO 14001, ISO/TS 16949, гарантує високу надійність та безпеку рішень електрообігріву DEVI, що підтверждується відгуками мільйонів задоволених покупців.

А для максимальної впевненості бренд пропонує до 20-років гарантії на свої електричні нагрівальні мати та кабелі, включаючи витрати на заміну підлоги!

Сервіс та гарантія DEVI

Виробництво якісної продукції з тривалим терміном служби має неабияку важливість для компанії Danfoss в усьому світі.  Гарантія на продукцію DEVI та потужна кваліфікована сервісна підтримка - беззаперечні переваги роботи DEVI в усьому світі! Детальніше про гарантійні умови читайте на сайті: www.devi.ua.
 
В Україні діючі сервісні центри DEVI здійснюють гарантійний ремонт, а також надають різноманітні послуги консультування та після продажної технічної підтримки, контакти Ви знайдете на сайті.

Якщо, всупереч усім очікуванням, виникає проблема з придбаним виробом, Danfoss пропонує гарантію на продукцію DEVI. Гарантія DEVI являє собою гарантію на продукт або повну гарантію з покриттям додаткових витрат, із найкращими, на наш погляд, умовами на ринку.

Ecology and Energy efficiency

Компанія Danfoss/бренд DEVI, лідер в сфері енергозбереження та ощадливого господарювання, займає відповідальну позицію як виробник, постачальник й партнер, та суворо дотримується міжнародних норм екологічності, виробництва та контроля якості готової продукції.
 
DEVI має найбільший у світі дослідницький центр з технологій електричного кабельного обігріву та є лідером ринку електрообігріву з моменту свого заснування у 1942 році.

Green energy – clean future

Сучасний тренд ощадливого господарювання та використання «чистих» відновлювальних джерел енергії в будівництві спонукає багатьох  дизайнерів, девелоперів, фахівці з енергозбереження уважно роздивлятись й використовувати можливості електричного кабельного обігріву у сучасному енергоефективному будівництві
 
Концепція енергоефективного будівництва враховує три складові: 

  • створення комфортних умов проживання, 
  • використання енергоефективних технологій?
  • та «чистих» джерел, відсутність шкідливого впливу на навколишнє середовище. 

Рішення електрообігріву DEVI для внутрішнього та зовнішнього застосування – найкращий вибір для будівництва з низьким рівнем споживання енергії. 

Smart heating and Innovations

Реалії сучасного світу, а також новітні технології наближують до нового та вкрай необхідного тренду – будівництва будинків й споруд, які споживають мінімум енергії. Інноваційні та комплексні розробки DEVI в електрообігріві широко застосовуються в таких сферах, як:
 - будівництво приватне та комерційне
- будівлі з низьким споживанням енергії
- водний та наземний транспорт
- сільське господарство
- спортивні майданчики
- літовища
- обігрів промислових комунікацій/труб
- обігрів промислових та складських приміщень

Потужна кваліфікована сервісна підтримка - беззаперечна перевага DEVI в Україні, діючі сервісні центри DEVI здійснюють гарантійний ремонт, а також надають різноманітні послуги консультування та після продажної технічної підтримки, контакти Ви знайдете на сайті.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів