Gartner Peer Insights визнала найкращим рішення CyberRes Voltage SecureData у категорії «Вибір клієнтів 2022 року» в галузі маскування даних

Головна Новини Gartner Peer Insights визнала найкращим рішення CyberRes Voltage SecureData у категорії «Вибір клієнтів 2022 року» в галузі маскування даних
02.02.2023

Компанію Micro Focus було нагороджено відзнакою Gartner Peer Insights «Вибір клієнтів 2022 року» у галузі маскування даних за рішення CyberRes Voltage SecureData.

Переможець Gartner Peer Insights Customers' Choice обирається на основі оцінок та відгуків клієнтів, які мають досвід придбання, впровадження та/або використання.

«Команда CyberRes Voltage SecureData постійно впроваджує інновації, щоб наші клієнти могли використовувати рішення для захисту даних та забезпечення відповідності вимогам регуляторів щодо конфіденційності та зручності використання даних», – сказав Райнер Каппенбергер, директор підрозділу розвитку продуктів Voltage Data Privacy and Protection.

«Ми вважаємо, що успіх наших зусиль відображає відзнака Gartner Customers’ Choice, і це є престижна нагорода, оскільки вона надається нашими найважливішими критиками – клієнтами Voltage»

Читайте повний звіт «Голос клієнта 2022», щоб дізнатися, як колеги галузі ставляться не тільки до рішення компанії Micro Focus, але й до альтернативних постачальників рішень щодо маскування даних.

Звіт демонструє позитивний досвід роботи клієнтів з Voltage за останні 18 місяців.

За цим посиланням можна прочитати відгуки клієнтів.

Платформа Voltage SecureData проста у використанні та пропонує найкращі рішення для захисту даних, щоб безпечно вести бізнес.

Це єдина комплексна технологія захисту, яка дозволяє захистити дані протягом усього їх життєвого циклу, з моменту їх запису до моменту їх переміщення по всій компанії, не наражаючи на ризик і загрози.

Рішення Voltage SecureData:

  • захищає конфіденційні дані на найвищому рівні завдяки провідним методам , а саме дозволяє шифрувати конфіденційні дані на місцевому рівні в межах аналітичних платформ та озер даних
  • нейтралізує спроби злому
  • покращує відповідність вимогам регуляторів щодо захисту конфіденційних даних.
  • знижує витрати на дотримання вимог PCI
  • підвищує ефективність роботи підприємства в цілому за рахунок використання безпечних даних
  • забезпечує всебічний захист платіжних даних

Провідні методи захисту корпоративних даних Voltage SecureData включають шифрування, токенізацію, хешування, що дозволяє досягти рівня конфіденційності на найвищому рівні.

CyberRes - це виділений напрямок бізнесу компанії Micro Focus, що займається створенням продуктів і сервісів в області інформаційної безпеки.

Ім'я підрозділу відображає нову глобальну ідеологію продуктів для забезпечення кіберстійкості (Cyber Resiliency).

Micro Focus є одним із найбільших у світі постачальників програмного забезпечення для підприємств. Мicro Focus розробляє критично важливі технології та надає послуги підтримки, які допомагають тисячам клієнтів по всьому світу управляти ІТ ресурсами своїх компаній, щоб працювати та трансформуватися одночасно. 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів