Дайджест актуальних новин ERC. Геймінг та електротранспорт

Головна Новини Дайджест актуальних новин ERC. Геймінг та електротранспорт

Wild Hearts: приборкайте дикий світ

Світовий реліз гри Wild Hearts відбудеться 17.02.2023. В ERC диски вже доступні до замовлення. Наші партнери матимуть час, щоб отримати їх і відправити їх замовникам чи на полиці магазинів вчасно. Wild Hearts – це мисливська гра, події якої розгортаються у світі, що схожий на середньовічну Японію. Гравець має полювати на різноманітних монстрів, використовуючи величезний арсенал засобів і зброї. Полювати можна як самостійно, так і в компанії друзів.

Детальніше

Гра Hogwarts Legacy встановлює рекорди

Гру Hogwarts Legacy випущено лише 10 лютого, проте вона вже встигла побити багато рекордів. Наприклад, зібрала рекордну авдиторію на Twitch з-поміж усіх одиночних сюжетних ігор в історії. В Україні, попри складну ситуацію, Hogwarts Legacy стала другим найбільшим релізом за кількістю проданих дисків саме для PS5 у перший вікенд. God of War Ragnarok поки втримав перше місце. Впевнені, що успішні продажі гри триватимуть.

Перелік наявного товару

Електросамокат Segway-Ninebot GT1E

Segway-Ninebot GT1E – дійсно потужний самокат, який легше долає дороги з вибоями, ніж більшість інших моделей, даруючи максимальний комфорт користувачеві.

11-дюймові шини, потужні амортизатори та підвіска, двигун потужністю 1 500 Вт. Запас ходу до 70 км за швидкості до 25 км/год (швидкість обмежена відповідно до норм країн ЄС).

З наближенням весни й сезону продажів варто перевірити наявність цієї та інших моделей в асортименті інтернет-магазинів.

Відеоогляд

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів