Cellfast Group – новий вендор ERC

Головна Новини Cellfast Group – новий вендор ERC
02.03.2023

Новий вендор ERC - Cellfast Group, провідний польський переробник пластику й виробник шлангів, садового приладдя, водостічних систем в Європі, що є лідером на внутрішньому ринку й найбільшим експортером до країн Європи та світу, з-поміж яких і Україна.

Компанію засновано ще в 1990 році в місті Кросно – невелике підприємство з виробництва садових шлангів. Щоби задовольнити дедалі вищі вимоги ринку, впоратися з новими викликами, у 2001 році побудовано й запущено новий завод у місті Стальова Воля.

Від започаткування одним із головних пріоритетів компанії є не тільки виробництво якісних і надійних товарів, а й зручне їхнє застосування. З огляду на це розробники Cellfast невпинно модернізують продукцію бренда, аби зробити її для користувачів максимально зручною під час експлуатації.

Офіційний представник компанії в Україні надає гарантію від виробника й пропонує повний асортимент продукції бренда, зокрема:

  • шланги для поливу, зрошувачі й фітинги;
  • технічні шланги для перекачування пального, газу, ацетилену;
  • садове огородження;
  • ліски для тримерів і мотокос;
  • садові інструменти – сокири, пилки, лопати, граблі, секатори;
  • водостічні системи BRYZA і INES.

Cellfast вирізняється інноваційним підходом до розроблення нових продуктів, стабільною високою якістю та завжди прийнятними конкурентними цінами.

Вибрати товари з асортименту Cellfast

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів