Дайджест ERC від 27 лютого 2023. Системна Інтеграція

Головна Новини Дайджест ERC від 27 лютого 2023. Системна Інтеграція
04.03.2023

У разі виникнення питань - звертайтеся на marketing@erc.ua

Довгоочікуване надходження АКБ Vision

Наразі доступний до продажу повний асортимент АКБ Vision ємністю від 5 А·год до 200 А·год.

Акумулятори Vision (серії CP і FM) – герметизовані свинцево-кислотні необслуговувані акумуляторні батареї, електроліт яких абсорбований у скловолокнистий наповнювач (технологія AGM). Акумулятори не потребують обслуговування й доливання води протягом усього терміну слугування. Кожен елемент батареї має запобіжний клапан. Корпус виготовлений із газонепроникної пластмаси ABS. Допустима експлуатація акумулятора в будь-якому положенні – електроліт не витікатиме. Лінійка ETALON UPS SYSTEMS охоплює дві серії акумуляторних батарей VISION.

Для придбання та за більш детальною інформацією звертайтеся до фахівців ERC.

Тестова платформа HPE Alletra 9000

Вперше в Україні з’явилась тестова платформа HPE Alletra 9000 у конфігурації All flash NVMe та з чотирма контролерами.

HPE Alletra 9000 ідеально підходить для критично важливих робочих навантажень із надзвичайною чутливістю до затримки та вимогами до доступності.

Багато замовників у світі вже оцінили переваги та отримали надійне рішення у своїй інфраструктурі.

З питань отримання системи на тестування звертайтеся на e-mail hpe_erc@erc.ua

Докладніше

Акційна пропозиція ​Microsoft Office Volume ESD and FPP

Період проведення Акції: 01.01.2023 – 31.03.2023

Дуже прості умови: продавайте від 10 і до 200 програмних продуктів Microsoft Office Home & Business 2021 (коробкова версія FPP / електронний ключ ESD), Office Professional 2021 (електронний ключ ESD) або Microsoft 365 Business Standard (електронний ключ ESD) та за кожен “офіс” збільшуйте прибуток у вигляді бонусу.

Умови акції

Акційна пропозиція Microsoft Office ATTACH

Період проведення Акції: 01.01.2023 – 31.03.2023

Що треба зробити: якомога більше продати пристроїв (ПК або ноутбуки) з передвстановленою на них виробником ОС Windows Pro та додатково електронний ключ чи коробкову версію програмного продукту Microsoft Office. За продаж не менш п'яти таких комплектів (пристрій з Windows Pro + Office) буде нараховано винагороду.

Умови акції

Акумуляторна батарея Exide Sprinter

До уваги партнерів, що спеціалізуються на системах електроживлення. В наявності акумуляторна батарея Exide Sprinter 92.8Ah (XP12V3000).

Технологія AGM (Absorbent Glass Mat), за якою виготовлено ці акумуляторні батареї (АКБ), зазвичай використовується в системах безперервного електроживлення. Висока продуктивність АКБ серії Sprinter XP за умов роботи з сильними розрядами визначає їхнє використання як джерела енергії UPS, систем аварійного живлення, систем безпеки тощо.

Для придбання та за більш детальною інформацією звертайтеся до фахівців ERC.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів