Вебінар «Кращі практики з Oracle E-Business Suite на Oracle Database Appliance»

Головна Новини Вебінар «Кращі практики з Oracle E-Business Suite на Oracle Database Appliance»
14.03.2023

Запрошуємо взяти участь у вебінарі, який буде присвячено роботі Oracle E-Business Suite (EBS) на Oracle Database Appliance (ODA).

Дата: 22 березня 2023 року

Час: 17:00

Реєстрація: Oracle PartnerCast: Oracle E-Business Suite on Oracle Database Appliance Best Practices | Learn Oracle | Oracle Global Partner Enablement

Під час вебінару спеціалісти Oracle ознайомлять із розгортанням EBS на ODA, докладно розберуть переваги використання, а також наведуть практичні приклади з клієнтського досвіду.

Програма:

  • Oracle E-Business Suite (EBS) та Oracle Database Appliance (ODA)
  • переваги використання Oracle E-Business Suite на ODA
  • поради та ресурси з найкращими практиками використання EBS на ODA
  • досвід клієнтів Oracle

Oracle E-Business Suite – одна з основних лінійок продуктів Oracle – це інтегрований набір бізнес-застосунків для автоматизації процесів керування взаємовідносинами з клієнтами (CRM), ланцюгами постачань (SCM) на підприємствах і плануванням ресурсів підприємства (ERP).

Oracle Database Appliance об'єднує програмні, обчислювальні, сховищні та мережеві ресурси для надання послуг баз даних для широкого діапазону користувацьких та пакетних онлайн-систем оброблення транзакцій (OLTP), баз даних у пам'яті та сховищ даних.

Зокрема, Oracle Database Appliance (ODA) розроблено на основі Oracle Database: його просто розгортати та обслуговувати, до того ж є чудовою платформою для застосунків, включно з Oracle E-Business Suite (EBS). 

Реєструйтеся на вебінар вже зараз!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів