Долучайтеся до цікавої й актуальної події – заходу з 3D-друку RepRapUA

Головна Новини Долучайтеся до цікавої й актуальної події – заходу з 3D-друку RepRapUA
21.03.2023

25 березня в Києві відбудеться другий захід RepRapUA, який влаштовує ГС «Українська Мейкерська Асоціація». Інженери, ентузіасти та професіонали готові поділитися ідеями та напрацюваннями щодо застосування 3D-друку для розвитку бізнесу, науки, швидкого прототипування, протезування, модернізації освітніх методик, соціальної і професійної адаптації ветеранів і тимчасово переміщених осіб, а також впровадження в повсякденний вжиток.

Мета заходу: налагодження комунікації між професіоналами й початківцями, великими компаніями та маленькими майстернями – загалом приблизно 60 учасників.

Формат – «show & tell» («покажи й розкажи») – передбачає велику кількість спілкування, а порівняти технології та матеріали для друку, зокрема інноваційні та авторські, можна відразу на місці.

За словами засновника заходу Юрія Власюка, за останні 5 років технології 3D-друку стали звичною частиною прототипування й виробництва, до того ж продовжують створювати нові можливості для високотехнологічних та традиційних галузей. Зараз саме час, щоби поділитися тим, що відбувається в українській спільноті. Після дебюту RepRapUA у 2019 році з’явилося значно більше гравців, нові технології та матеріали, проте також постали нові виклики, зокрема повномасштабне вторгнення, тому дуже важливо, аби захід відбувся саме зараз. Він має надихнути винахідників, дизайнерів, бізнес-спільноту об’єднати знання та потенціал для розроблення креативних рішень у момент кризи, а новітні практики у сфері 3D-друку можуть сприяти локальним проєктам і позитивно вплинути на розвиток галузей національної безпеки, медицини, будівництва тощо.

Захід організований ГС «Українська Мейкерська Асоціація» за підтримки Малої академії наук України й Fab Lab MiRONAFT, що розвивають інженерний рух в Україні.

Подія дружня до дітей, рекомендовано залучення учнів старшої школи.

Участь у заході безоплатна.

Час проведення: 25 березня, із 11:00 до 17:00

Стежити за проєктом: 
https://www.facebook.com/events/732794651809828/

Форма для реєстрації відвідувача: 
https://forms.gle/nG9mEGp6ESK342wW9

P.S: RepRap – це концепція винахідника Adrian Bowyer: один принтер друкує більшість запчастин для створення другого принтера – «self-replicated machines».

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів