Міжнародний дистриб’юторський холдинг ERC оголосив про розширненя контракту OpenText Cybersecurity у Молдові

Головна Новини Міжнародний дистриб’юторський холдинг ERC оголосив про розширненя контракту OpenText Cybersecurity у Молдові
24.03.2023

У лютому 2023 року Міжнародний дистриб’юторський холдинг ERC оголосив про розширення контракту з одним із найбільших розробників програмного забезпечення у світі, компанією OpenText, за напрямом Cybersecurity.

У 2023 році Micro Focus CyberRes увійшла до складу OpenText Cybersecurity. Об'єднання продуктових портфоліо двох найбільших у світі виробників програмного забезпечення в галузі кібербезпеки розширило для партнерів та замовників обох компаній доступ до інноваційних технологій, експертизи, об'єднаного портфелю рішень тощо.

OpenText Cybersecurity – це окремий підрозділ компанії OpenText, у якому об'єднано всі продукти для забезпечення кіберстійкості та безпеки ІТ-систем. Рішення OpenText Cybersecurity дають змогу тисячам клієнтів по всьому світу захистити конфіденційні дані, керувати ІТ-ресурсами компанії, працювати й трансформуватися одночасно.

OpenText Cybersecurity надає комплексний інструментарій – єдину платформу інтегрованих рішень для забезпечення ІТ-безпеки організацій, зокрема рішення, за допомогою яких ІТ-служби можуть запобігти, виявити, відреагувати на загрози, відновити, розслідувати та відповідати нормативним вимогам регуляторів.

«Співпраця з OpenText за напрямом OpenText Cybersecurity у Молдові – важливий крок для ERC, який допоможе забезпечити замовників наших бізнес-партнерів рішеннями, що допомагають організаціям вести успішний бізнес у періоди криз та пандемій, у часи фінансової нестабільності та в оточенні кіберзагроз», – зазначив Олександр Соп’як, директор дивізіону інфраструктурних рішень ERC.

Холдинг ERC, представлений в Україні провідним Value Added Distributor – компанією ERC, невпинно розвиває бізнес у групі країн Східної Європи та СНД, має велике портфоліо з понад 400 контрактів із постачальниками-грандами світової індустрії й 5 000 дилерів і замовників.

Понад 25 років досвіду в Україні, професіональний колектив, сучасний логістичний комплекс, ефективний сервісний центр, унікальні та актуальні маркетингові інструменти, а також обладнаний для різноманітних завдань багатомодульний навчальний комплекс визначають основні переваги діяльності компанії.

«Ми раді, що почали співпрацювати з холдингом ERC як офіційним дистриб’ютором OpenText за напрямом Cybersecurity у Молдові. Впевнені, що наші партнери отримають максимальну технологічну, фінансову та маркетингову підтримку для розвитку взаємовигідного бізнесу між нашими компаніями», – Надія Фламанзеану, CEE Channel Sales Manager OpenText Cybersecurity.

ERC надає бізнес-партнерам кваліфіковану передпродажну, маркетингову та технічну підтримку на кожному етапі: від ознайомлення з рішеннями OpenText Cybersecurity до їх впровадження.

Співпрацюючи з ERC, можна отримати:

  • консультації щодо партнерської політики;
  • допомогу та супровід продажу кінцевому замовнику;
  • технічні консультації та допомогу в демонстраціях і пілотних проєктах;
  • навчання як технічних спеціалістів, так і спеціалістів із продажу;
  • захист проєктів за умови виконання простих правил та дотримання послідовності дій;
  • розширення кінцевої пропозиції комплементарними рішеннями.

Щодо співпраці за напрямом OpenText Cybersecurity звертайтеся на e-mail: moldova@erc.international

Нагадуємо, що Micro Focus стала частиною OpenText, а процес об’єднання повністю завершено. OpenText є однією з найбільших софтверних компаній з-поміж постачальників програмного забезпечення для підприємств. Головний офіс компанії розташований у Ватерлоо, Онтаріо, Канада.

Очікується, що всі ці позитивні зміни допоможуть професіоналам у різних галузях захистити свій бізнес, полегшити керування даними, мати глибше розуміння та деталізацію корпоративного контенту й краще керувати гібридною та дедалі складнішою IT-інфраструктурою за допомогою нових сучасних інструментів Micro Focus і OpenText, що охоплюють різні сфери, зокрема кібербезпеку, керування цифровими операціями, модернізацію та захист застосунків, а також штучний інтелект та аналітику даних.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів