ASUS Zenbook S 13 OLED уже в Україні!

Головна Новини ASUS Zenbook S 13 OLED уже в Україні!
01.05.2023

ASUS оголошує про початок продажу в Україні Zenbook S 13 OLED (UX5304) – найтоншого у світі ноутбука з 13,3-дюймовим OLED-дисплеєм, світова прем’єра якого відбулася тиждень тому.

ASUS Zenbook S 13 OLED вирізняється надзвичайно тонким корпусом завтовшки 1 см і важить лише 1 кг. Модель забезпечує високу продуктивність і тривалий час автономної роботи, до того ж оснащена повним комплектом сучасних інтерфейсів підключення. Ноутбук доступний у двох колірних рішеннях: новому базальтовому сірому (Basalt Grey) і класичному синьому (Ponder Blue).

Максимальна конфігурація

У максимальній конфігурації ноутбук має потужний процесор Intel Core i7 13-го покоління, 32 ГБ оперативної пам’яті LPDDR5 і SSD 1 ТБ з інтерфейсом PCIe 4.0 x4.

Дисплей – окраса ноутбука

Окрасою Zenbook S 13 OLED є його OLED-дисплей ASUS Lumina зі співвідношенням сторін 16:10 і роздільною здатністю 2,8 К (2 880 × 1 800), сертифікований Dolby Vision, Pantone Validated і VESA DisplayHDR True Black 500. Він забезпечує надзвичайно чітке відображення, відтворюючи найглибші відтінки чорного.

Екологічність і енергоефективність

Ця модель є найбільш екологічною, з-поміж створених ASUS. Корпус ноутбука виготовлено з магнієво-алюмінієвого сплаву, отриманого з відходів виробництва, що дало змогу зменшити вуглецевий слід більш ніж на 50 %.

Клавіатуру й динаміки пристрою виготовлено з переробленого побутового пластику (PCR), у динаміках також застосовано «океанічний» пластик.

Для опаковання ноутбука використовується лише папір, сертифікований FSC Mix, тобто виготовлений із деревини лісів, керування якими здійснюється відповідно до принципів відповідального лісокористування, контрольованої деревини та перероблених матеріалів.

Крім того, Zenbook S 13 OLED перевищує вимоги стандарту енергоефективності ENERGY STAR щодо енергоспоживання на 43 %.

Плазмова керамізація металу

Уперше для виготовлення цього ноутбука було застосовано спеціальну технологію плазмової керамізації металу, завдяки якій алюмінієва кришка пристрою набуває оригінального вигляду. Під час технологічного процесу використовується лише вода та електричний струм, у жодному разі не застосовуються органічні сполуки, агресивні кислоти й важкі метали. Цей високоекологічний метод спричиняє фізико-хімічні перетворення в алюмінії під час занурення деталі в спеціальну ванну. Як результат: покращення корозійного захисту, зносостійкості, тепловіддачі, твердості й довговічності.

Окрім поліпшення фізичних властивостей матеріалу, цей процес допомагає надати поверхні вигляду натурального каменю, що резонує з духом серії Zenbook. Неймовірно, але плазмова керамізація робить кожну кришку унікальною – не існує двох однакових Zenbook S 13 OLED.

Ціни й доступність

ASUS Zenbook S 13 OLED (UX5304) із процесором Intel Core i7 1355U, обсягом пам’яті 16 ГБ і SSD 1 ТБ доступний в Україні за ціною 59 999 грн.

Товари з публікації
немає в наявності
Полегшіть своє життя з ультратонким і надзвичайно легким Zenbook S 13 OLED! Цей дивовижний ноутбук завтовшки 1 см важить лише 1 кг. Він оснащений енергоефективним процесором Intel Core i7-1355U, а також чудовим 13,3-дюймовим OLED-дисплеєм із тонкою рамкою (NanoEdge), співвідношенням сторін 16:10, роздільною здатністю 2,8K та підтримкою технології HDR.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів