Нова клавіатура 2Е KS260 лише з українськими і англійськими символами

Головна Новини Нова клавіатура 2Е KS260 лише з українськими і англійськими символами
29.05.2023

Багато років тому ми викинули з нашого сайту з бізнес-вжитку зайву мову. Це сталось ще після Майдану та на початку війни з московією у 2014-му році. Залишились українська, та для тих, кому важко її розуміти, для іноземців - англійська. Бізнес навкруги, нажаль, роками мляво реагував на недоцільність виробництва контенту кількома мовами з одною вочевидь зайвою, насадженою силоміць останніми трьома столяттями. Аж поки не сталась війна.

Через повномасштабну війну будь-який конетнт російською, як все, хоч якось пов’язане із неадекватним сусідом, відгукується в душі українців вибухами та пострілами. Якщо раніше мовне питання викликало реакції на кшталт «не на часі», то наразі воно, як ніколи, на часі! Якщо колись хтось казав то нам потрібне для SEO та через те ми втратимо, то зараз ця втрата має мізерне значення у порівнянні з більш значушим.

Маємо дедалі пропагувати використовувати українську, рішуче переходити на українську у всіх сферах життя, зокрема, освітній та бізнесовій.
Нащо нам тягати в контенті зайве? Нащо зайві символи?

Кроком до змін є нова клавіатура бренду 2E. Нова модель 2Е, чи не перша у світі, лише з українськими та англійськими літерами! Ще кілька років тому вона мала б доволі слабкі позиції, але вже не тепер, не зараз! Вже давно в клавіатурах 2Е українські літери є основними, а кілька кириличних символів - допоміжно-додаткові. Але тепер вони й як додаткові - непотрібні. Прибиравємо їх геть!

Характеристики клавіатури 2Е, незвичайної через руйнацію стереотипів про потребу використання додаткових літер, загалом звичайні. Вона повнорозмірна, вологостійка, зручна, мінімалістського дизайну, має 12 мультимедійних пласкіх клавіш, вмикається за технологією Plug and Play.

Проте ця харакетристика визначальна: 2Е KS260 - чи не перша клавіатура у світі лише з українськими та англійськими літерами!

Товари з публікації
код товару: 2E-KS260WB
599 грн*
є в наявності
Зручна бездротова клавіатура KS260 із коротким ходом і вигнутим дизайном клавіш. Ця клавіатура відома завдяки бездротовому комплекту MK420, який має безліч позитивних відгуків від користувачів. Продумані деталі, які зроблять процес користуванням клавіатурою більш комфортним. Для під’єднання до комп’ютера не потрібні жодні налаштування, достатньо одного USB-порту, до якого під’єднується приймач, що працює на відстані до 10 метрів. Додаткові 12 мультимедійних клавіш допоможуть швидко та зручно керувати аудіофайлами чи здійснювати навігацію в ПК.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів