Новітні розробки Kingston Technology для роботи, творчості, хобі й корпоративних рішень

Головна Новини Новітні розробки Kingston Technology для роботи, творчості, хобі й корпоративних рішень
07.06.2023

Американська Kingston Technology Company є найбільшим світовим розробником і виробником пристроїв запам’ятовування та зберігання даних із 35-річною історією. Компанія 19 років поспіль посідає перше місце серед постачальників модулів DRAM для сторонніх виробників, а з 2019 року утримує лідерство за часткою ринку SSD.

Для своїх поціновувачів Kingston Technology підготувала новітні розробки, включаючи небінарну пам’ять DDR5 об’ємом 24, 48 та 96 ГБ, зовнішній твердотільний накопичувач XS1000, промислові карти флеш-пам’яті Industrial SD, рішення для центрів обробки даних та інше для роботи, творчості, хобі та корпоративних рішень.

Однією з найяскравіших нових розробок Kingston є небінарна пам’ять DDR5 ємністю 24, 48 та 96 ГБ, що забезпечує найкраще співвідношення обсягу сховища та кількості обчислювальних ядер без зменшення пропускної здатності. Пропонуючи більшу гнучкість щодо ємності, модулі пам’яті DDR5 дають змогу зменшити витрати на модернізацію комп’ютерних систем для творчості, отримуючи всі переваги роботи з пам’яттю нового покоління.

Індустріальним твердотільним накопичувачам і пам’яті Kingston DDR5 Server Premier, які вражають можливостями, довіряють провідні виробники серверів й найбільші світові ЦОД. Інновація 2023 року – твердотільний накопичувач DC600M Enterprise SSD, оптимізований для змішаних робочих навантажень. Маючи гарний QoS та забезпечуючи сталість затримок й IOPS, новий SSD дає змогу дата-центрам повною мірою дотримуватися «Угоди про рівень обслуговування клієнта», створюючи переваги перед конкурентами. Нові карти пам’яті Industrial SD Card є найкращими для інтенсивного запису за жорстких промислових умов.

Новітні лінійки небінарної пам’яті Kingston FURY DDR5 обсягом 24, 48 та 96 ГБ та SSD Kingston FURY Renegade вражають характеристиками. Пам’ять Kingston FURY DDR4 з революційно новим дизайном теплорозподільника, а також різні варіації модулів DDR5 RGB з 18 світловими ефектами під керуванням RGB FURY CTRL надають геймерам передову продуктивність у поєднанні з агресивним стилем пристроїв.

Напрямок пристроїв для зберігання даних під час запису влогів та інших відео «на ходу» Kingston Technology розвиває разом зі своїм давнім партнером у подорожах – компанією EVA Air. Остання є членом Star Alliance з розгалуженою системою глобальних маршрутів, виводячи «розумні» подорожі на новий рівень. Чи то робота, чи розваги, чи навіть емоційні проєкти – Kingston та EVA Air роблять мандрівки незабутніми, завдяки своїм надійним продуктам і послугам.

Надкомпактніший зовнішній твердотільний накопичувач XS1000 дає змогу тримати всі потрібні файли під рукою навіть у тривалих, насичених враженнями та зйомками подорожах.

Також Kingston має рішення, що вбудовуються, для провідних світових брендів, таких, як Acer, ASUS, BBK Electronics, OPPO тощо. Пам’ять Kingston, що вбудовується, застосовують у рішеннях для розумного будинку, безпілотниках, електронних книгах, освітніх інструментах та інших пристроях найрізноманітнішого призначення – філософія «Kingston завжди з вами» в дії.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів