Програма підтримки українських комерційних замовників від Microsoft під час війни

Головна Новини Програма підтримки українських комерційних замовників від Microsoft під час війни
13.07.2023

Запрошуємо взяти участь в програмі підтримки українських компаній під час війни! В рамках програми матимете унікальну можливість безкоштовно користуватися хмарними рішеннями Microsoft, які значно полегшать роботу бізнесу в цей важкий період.

Програма підтримки охоплює канали постачання продуктів Microsoft CSP (Cloud Solution Provider) та Microsoft OVS (Open Value Subscription). Протягом дії програми ви зможете отримати безкоштовний доступ до хмарних рішень Microsoft, зокрема до місячних та частково річних ліцензій.

Переваги хмарних рішень Microsoft надзвичайно великі. Можна отримати зручний доступ до потужних інструментів, що сприятимуть підвищенню продуктивності компанії, забезпечать надійність та безпеку даних, що також є однією з ключових переваг хмарних рішень Microsoft. Крім того, можна буде сконцентруватися на розвитку бізнесу, отримуючи доступ до багатьох інших функцій та можливостей.

Не втрачайте шанс скористатися цією програмою підтримки та отримати всі переваги хмарних рішень Microsoft для розвитку бізнесу!

Детальніше: Microsoft | ERC

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів