Оновлені пропозиції VMware в хмарі Oracle

Головна Новини Оновлені пропозиції VMware в хмарі Oracle
14.06.2023

В травні 2023 року Oracle анонсував оновлені та більш оптимальні пропозиції VMware в своїй хмарі.

В цьому оновлені були враховані побажання та рекомендації існуючих клієнтів з різними типами навантажень. Було взято до уваги  те, що хоч компактні форми та забезпечують велику потужність обробки, необхідна підтримка малих і середніх робочих навантажень, а також більша гнучкість, щоб уникнути надмірного або недостатнього використання обчислювальних ресурсів, пам’яті та сховища.

В оновлених планах Oracle надає підтримку Oracle Cloud VMware Solution із незалежним масштабуванням обчислювальної інформації та сховища. Вони підтримують широкий спектр конфігурацій ядер від надмалих до надвеликих для правильного розміру робочих навантажень VMware. Пакети розширення ЦП доступні в розмірі 50%, 75% і 100% потужності ЦП, що дозволяє збалансувати вимоги до вартості та продуктивності.

Оновлені пропозиції задовольняють широкий діапазон робочих навантажень VMware, включаючи вебпрограми, невеликі бази даних, відновлення працездатності, середовища розробки тощо. Ця доступність дає змогу правильно визначати розмір обчислювальної системи та сховища без додавання додаткових хостів, досягаючи більш економічно ефективного шляху до загальнодоступної хмари за наступними сценаріями:

  • перенесення робочих навантажень загального призначення, які виграють від переваги ціни за кожне ядро;
  • зменшення витрат на ліцензії на основі ціноутворення за кожне ядро, починаючи з дуже малої конфігурації ядра;
  • створення більш економнічно ефективного рішення VMware з високодоступним OCI Block Storage;
  • покращення співвідношення ціни та продуктивності з низькою затримкою.

Детальніше: Announcing the Oracle Cloud VMware Solution spring release with new flexible standard shapes

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів