Обвал цін: легендарні відеокарти GeForce RTX 3060 Ti ще доступніші!

Головна Новини Обвал цін: легендарні відеокарти GeForce RTX 3060 Ti ще доступніші!
16.06.2023

Літо тільки почалося, а на ринку комп’ютерних компонентів відбувся «спекотний» обвал цін, який припав на одну з найпопулярніших і потужних відеокарт – GeForce RTX 3060 Ti. Ця відеокарта NVIDIA вражає своїм впливом на геймінг-індустрію. Однак через високу вартість тривалий час вона була недоступною багатьом ентузіастам. Наразі ціни на GeForce RTX 3060 Ti знижують, роблячи цей потужний графічний процесор ще доступнішим для широкої кіберспортивної авдиторії.

Відеокарта NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti – одна з найпотужніших і популярних моделей на геймерському ринку. Заснована на архітектурі NVIDIA Ampere, GeForce RTX 3060 Ti має 4 864 потокових процесори CUDA, що гарантує блискавичну швидкість оброблення графіки. Завдяки 8 ГБ високошвидкісної пам’яті GDDR6 із шириною каналу 256 біт вона забезпечує швидкий доступ до даних і плавну роботу навіть із найвимогливішими відеоіграми та професійними програмами.

Однією з численних переваг GeForce RTX 3060 Ti є підтримання технології Ray Tracing, яка дає змогу створювати захопливі візуальні ефекти, приміром, реалістичне відображення світла, тіней та ефект відбиття. Також її оснащено технологією DLSS (Deep Learning Super Sampling), що забезпечує вищу продуктивність та знижує навантаження на процесор із використанням штучного інтелекту.

Тож, GeForce RTX 3060 Ti буде чудовим варіантом для тих, кому потрібна висока продуктивність за помірну ціну.

Позиції відеокарт GeForce RTX 3060 Ti 8GB зі знижками вже доступні на складі ERC.

Нагадуємо, що потужні ПК 2E Complex Gaming містять на своєму борту відеокарту GeForce RTX 3060Ti й пропонують користувачу неймовірну графіку та продуктивність.

Незалежно від того, використовують цей ПК для гри чи виконання творчих завдань, VGA RTX 3060Ti гарантує надзвичайно плавну й ефективну роботу для насолоди найсучаснішими графічними можливостями.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів