Дайджест ERC від 19 червня 2023. Системна Інтеграція

Головна Новини Дайджест ERC від 19 червня 2023. Системна Інтеграція
23.06.2023

У разі виникнення питань - звертайтеся на marketing@erc.ua

Спеціальна пропозиція HPE Zerto

Підготуватися завчасно до можливих збоїв або атак зловмисників можна, скориставшись спеціальною пропозицією для захисту найважливіших віртуальних машин.

Zerto надає рішення для аварійного відновлення та безперервності функціонування бізнесу, призначені для захисту даних і застосунків у віртуалізованих і хмарних середовищах.

За детальнішою інформацією звертайтеся на адресу erc_hpe@erc.ua або до авторизованих партнерів HPE

Переваги впровадження HPE Zerto

Безперервний захист

Zerto забезпечує майже безперервний захист, гарантуючи, що дані та програми будуть репліковані та доступні до відновлення у визначений час. Це дає змогу організаціям відновлювати дані й застосунки, збережені до моменту, коли відбулася атака зловмисників, що допоможе мінімізувати втрату даних.

Спрощене відновлення

Програмне забезпечення Zerto дає змогу легко відновити дані та програми будь-якого масштабу: як один файл, так і цілу віртуальну машину. Завдяки швидкому відновленню зменшується час простою, що допомагає бізнесу продовжувати діяльність.

Гнучкість

Рішення Zerto призначені для роботи із широким спектром віртуалізованих і хмарних середовищ, забезпечуючи організаціям можливість вибирати, куди саме реплікувати дані й застосунки.

Резервне копіювання та автоматизоване повернення до попередніх версій

ПЗ Zerto автоматизує процес відкату на потрібний момент відновлення й резервного копіювання, а це є запорукою, що критичні застосунки будуть доступні в разі збою й повернуті в початкове місце зберігання після його усунення.

Тестування та валідація

Програмне забезпечення дає змогу організаціям тестувати власні плани аварійного відновлення щодо їхньої дієвості й забезпечення безперервності бізнесу, зокрема після атаки зловмисників. Це потрібно, аби бути впевненими у швидкому та ефективному відновленні даних.

Спеціальна пропозиція охоплює кілька наборів ліцензій Zerto, а саме: 5VM, 10VM чи 25VM із підтримкою впродовж одного року.

Кількість

PN

Опис

Zerto Virtual ECE E-LTU, 5 VMs

5

R6J72AAE

Zerto Virtual Enterprise Cloud Edition 1 VM E-LTU

5

HU4A6A100AF

HPE 1Y TechCare Essent SVC - Zerto Virt ECE 1VM E-LTU Supp

 Zerto Virtual ECE E-LTU, 10 VMs

10

R6J72AAE

Zerto Virtual Enterprise Cloud Edition 1 VM E-LTU

10

HU4A6A100AF

HPE 1Y TechCare Essent SVC - Zerto Virt ECE 1VM E-LTU Supp

 Zerto Virtual ECE E-LTU, 25 VMs

1

R6J45AAE

Zerto Virtual Enterprise Cloud Edition 25 VM E-LTU

1

HU4A6A100AG

HPE 1Y TechCare Essent SVC - Zerto Virt ECE 25VM E-LTU Supp

Вебінар «Oracle Private Cloud Appliance»

Запрошуємо відвідати вебінар, протягом якого буде можливість дізнатися про інфраструктурне рішення від Oracle для створення гібридної хмари.

Дата: 20 червня 2023. Час: 10:00 – 12:00

Під час вебінару будуть розглянуті унікальні можливості PCA X9, які дозволяють надавати більший спектр сервісів вашим замовникам та забезпечують ефективне керування робочими навантаженнями. Також пройде дискусія щодо вибору впровадження локально чи у хмарному середовищі, і як це подати замовникам.

Реєстрація

Програма:

  1. Переваги гібридної хмари для клієнтів.
  2. Бачення Oracle та внесок PCA у гібридну хмару.
  3. Переваги PCA та нові можливості для продажу послуг за допомогою PCA.
  4. Відповіді на запитання.

Долучайтеся до вебінару та отримайте цінні знання щодо розширення бізнесу в галузі гібридної хмарної інфраструктури.

Спеціальна пропозиція Microsoft Windows Server

Нагадуємо, що до 30 червня 2023 року діє акція, , яка не залишить байдужим жодного професіонала у сфері ІТ!

Здійснюйте продаж комплектування до серверів або серверів відомих виробників чи пристроїв власного виробництва разом з ОЕМ - версіями Microsoft Windows Server Standard (2019/2022) та отримуйте винагороду за кожний проданий примірник ПЗ. Не зволікайте та скористайтеся неймовірною пропозицією!

Докладніше

Програма підтримки українських комерційних замовників від Microsoft під час війни

Запрошуємо взяти участь в програмі підтримки українських компаній та отримати можливість безкоштовно користуватися хмарними рішеннями Microsoft, що допоможуть вашому бізнесу в цей важкий період.

Програма підтримки поширюється на канали постачання продуктів Microsoft CSP (Cloud Solution Provider) та Microsoft OVS (Open Value Subscription). Протягом дії програми можна отримати безкоштовний доступ до хмарних рішень Microsoft, а саме до місячних ліцензії та частково річних. Хмарні рішення Microsoft надають безліч переваг, включаючи зручний доступ до потужних інструментів, покращену продуктивність, надійну безпеку даних та багато іншого, що допоможе зосередитися на розвитку свого бізнесу.

Докладніше

 

Акційна пропозиція ​Microsoft Office Volume ESD and FPP

Період акції: 01.04.2023 – 30.06.2023

Дуже прості умови: продавайте від 10 і до 200 програмних продуктів Microsoft Office Home & Business 2021 (коробкова версія FPP / електронний ключ ESD), Office Professional 2021 (електронний ключ ESD) або Microsoft 365 Business Standard (електронний ключ ESD) та за кожен “офіс” збільшуйте прибуток у вигляді бонусу 7 у. о. (за курсом у грн).

Умови акції

Акційна пропозиція Microsoft Office ATTACH

Період акції: 01.04.2023 – 30.06.2023

Що треба зробити: якомога більше продати ноутбуків чи ПК разом з Microsoft Office. Звісно, цей ноутбук чи ПК має бути із заздалегідь встановленою (передвстановленою) виробником ОС Windows Pro, або це мобільний пристрій Android або Chromebook з екраном більшим за 10.1 дюйма. За продаж не менш 5-ти таких комплектів (пристрій з Windows Pro + Office) буде нараховано 10/15 у.о. (за курсом в грн.) за кожний, отже можна заробити не менше 50/75 у.о.

Умови акції

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів