Нові телевізори TCL креативно завойовують ринок

Головна Новини Нові телевізори TCL креативно завойовують ринок
14.07.2023

На українському ринку доступні нові моделі телевізорів TCL. Вочевидь назва бренда говорить сама за себе − The Creative Life (з англ.: «Живи креативно»). Займаючи провідні позиції з-поміж виробників техніки в країнах Європи та США, TCL регулярно отримує нагороди. Продукція TCL − втілення якості, передових технологій і доступності – створена задовольняти запити найвимогливіших користувачів.

TLC С745 – збалансоване поєднання ціни, якості та надсучасних технологій

Модель преміального сегмента оснащено QLED-панеллю, що передає зображення кінематографічного рівня. Понад мільярд кольорів і відтінків, глибина та чіткість – усе, що потрібно для вражаючого користувацького досвіду.

Технологія 4K HDR PRO відповідає за контрастність, яскравість, деталізованість і виразні тіні. Розрізнення фактур у темних сценах чи підсвічування світлих ділянок − телевізор завжди передаватиме найчіткіше, максимально природне зображення. Модель підтримує основні формати HDR (HLG, HDR10, HDR10+), тому використовуватиме найкращий спосіб передавання зображення з доступних.

Реалістичності зображенню додає технологія підсвічування екрана FАLD, тож темні і яскраві кольори будуть ще контрастнішими. Завдяки частоті оновлення дисплея 144 Гц, навіть у найдинамічніших сценах, рух об’єктів на екрані буде плавним, без розривів і тремтіння зображення.

Глибше зануритися в атмосферу улюбленого фільму або відчути всіма фібрами душі переливи хітових треків дасть змогу технологія Dolby Atmos, що забезпечує об’ємний звук на 360º. Чи не вражаюче: кінематографічну картинку доповнено кінематографічним звучанням!

Щодо дизайну: безрамкова модель виготовлена в стильному кольорі – жодних меж реальності задля максимального занурення в захопливе дійство, що відбувається на екрані.

Крім того, TCL С745 оснащено новітнім Google TV. Youtube, Netflix чи застосунки сервісу завжди напохваті, а голосовий асистент допоможе спростити пошук контенту та керування телевізором.

TCL С845 − деталізація та контраст

TCL С845 належить до новітнього покоління техніки − Mini LED-телевізорів. Модель має пікову яскравість до 2 000 ніт і 10-бітну глибину кольорів, що є запорукою надзвичайної деталізації та неймовірної насиченості. На екрані пристрою відображається понад мільярд кольорів і відтінків, а тому зображення стає ще яскравішим і реалістичнішим. 4К забезпечує максимальну чіткість, а завдяки застосуванню технології Round Halo зображення згладжено, контури об’єктів стають плавнішими та витонченішими. Round Halo також зменшує ореол навколо літер, тому вони менше мерехтять.

Завдяки технології Mini LED Direct Drive сцени відображаються без розмиття, навіть якщо об’єкти на екрані рухаються швидко. Через зменшення підсвічування до 1 кадру після руху не залишаються шлейф чи тіні. Мінісвітлодіодне підсвічування BlackLight Demura забезпечує однорідність картинки – колір у будь-якій частині екрана є однаково яскравим і насиченим. Зображення та звук адаптує розумний процесор AIPQ 3.0, який у режимі реального часу «оцінює» контент та поліпшує його сприйняття.

Із цією моделлю користувачі отримають незабутній досвід перегляду улюбленого контенту, а все завдяки 5 революційним алгоритмам оптимізації якості Ai-Picture-Quality: надзвичайна контрастність, абсолютна чіткість, яскраві кольори, шовковиста плавність рухів і підтримання кількох HDR. Звук підсилює технологія Dolby Atmos, яка робить його об’ємним і «рухомим» у просторі.

Дизайн TCL С845 продуманий і гарантує повний комфорт під час перегляду: вузенька рамка, гладенький і тонкий корпус – ніщо не відволікатиме від цілковитого занурення в аудіовізуальне середовище, що створюється на екрані. І на додачу, С845 оснащено елегантною металевою центральною підставкою, завдяки якій телевізор можна легко встановити на будь-якій поверхні.

Згадані моделі з’являться в Україні вже в липні. Щоб дізнатись більше інформації, переходьте на сайт TCL Ukraine.

Зазирніть за межі реальності з телевізорами TCL!

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів