Дайджест ERC від 24 липня 2023. Системна Інтеграція

Головна Новини Дайджест ERC від 24 липня 2023. Системна Інтеграція
25.07.2023

У разі виникнення питань - звертайтеся на marketing@erc.ua

Вебінар Commvault Чи призводить Hybrid Cloud Data Protection до ризиків у вашому бізнесі?

  • Дата: 26 липня 2023 року
  • Час: 20:00

Щоб отримати відповідь на актуальне питання сьогодення, чи призводить Hybrid Cloud Data Protection до ризиків у вашому бізнесі, запрошуємо відвідати вебінар Commvault, на якому буде представлений останній звіт ESG «Аналіз економічних переваг захисту даних за допомогою Commvault у Microsoft Azure».

Протягом вебінару можна буде дізнатися про зниження витрат, зменшення ризиків та підвищення гнучкості підприємств, які використовують Metallic в Azure. Експерти Commvault розкажуть про свої результати досліджень та поділяться ідеями, отриманими від клієнтів Commvault в Azure. 

Реєстрація

Акційна пропозиція Microsoft. Обирай бажаний подарунок за кожну Windows 11!

Маємо особливу пропозиція для кожного збирача ПК. Купуйте Microsoft Windows OEM та отримайте бали для бажаних подарунків!

Період проведення: 03 липня – 30 вересня 2023 року

За кожну покупку акційного продукту, зроблену протягом періоду дії акційної пропозиції, учасникам будуть нараховуватися OEM-бали, які можна буде накопичити та змінити на універсальні електронні сертифікати ONECARD дійсні в широкій мережі магазинів, супермаркетів, заправних станціях або благодійних фондах.

Докладніше про акційну пропозицію

Екосистема Commvault розширюється завдяки новій інтеграції з Dell Technologies

Надійне та безпечне рішення для резервного копіювання даних є критичним, особливо в умовах зростаючих кіберзагроз. Commvault та Dell Technologies пропонують клієнтам комплексне рішення, що задовольнить потреби найвимогливіших організацій.

Commvault і PowerProtect DD представили нову інтеграцію, що стала знаковим кроком у забезпеченні безперебійного та надійного захисту даних для клієнтів PowerProtect DD. Інтеграція між Commvault і PowerProtect DD розширює можливості клієнтів, забезпечуючи простішу конфігурацію завдяки інтеграції на основі власного API. Це знижує складність і дає можливість клієнтам швидко розпочати захист своїх даних. До того, ця нова інтеграція дозволяє клієнтам продовжувати використовувати наявні політики захисту даних без створення нових повних резервних копій. А також підвищує безпеку резервного копіювання завдяки вбудованому шифруванню та прямій передачі даних. Це зменшує можливості для атак програм-вимагачів та забезпечує більш безпечне середовище для клієнтів, зокрема тих, що використовують Security Enhanced Linux (SELinux).

Детальніше New Integration for Dell PowerProtect DD series | Blog | Commvault

Інтеграція Commvault і PowerProtect DD - це не тільки об'єднання двох сильних гравців галузі, але й крок до більш надійного та ефективного захисту даних для клієнтів.

Оновлені пропозиції на Parallels Desktop для Mac

Маємо новини щодо оновлення цін на продукти Parallels та хотіли б надати додаткову інформацію про їх функціонал та переваги.

Parallels - це сучасний інструмент віртуалізації, який дозволяє користувачам ефективно використовувати різні операційні системи на одному комп'ютері та легко перемикатися між ними, без необхідності перезавантаження комп'ютера.

Завдяки Parallels, можна встановлювати на комп'ютері Mac операційну систему Windows і працювати з нею у своєму звичному вікні інтерфейсу, перемикаючись між різними ОС просто одним рухом мишки.

Детальніше про ціни та продукти Parallels

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів