Екосистема Commvault розширюється завдяки новій інтеграції з Dell Technologies

Головна Новини Екосистема Commvault розширюється завдяки новій інтеграції з Dell Technologies
25.07.2023

Надійне та безпечне рішення для резервного копіювання даних є критичним, особливо в умовах зростаючих кіберзагроз. Commvault та Dell Technologies пропонують клієнтам комплексне рішення, що задовольнить потреби найвимогливіших організацій.

Commvault і PowerProtect DD представили нову інтеграцію, що стала знаковим кроком у забезпеченні безперебійного та надійного захисту даних для клієнтів PowerProtect DD.

Інтеграція між Commvault і PowerProtect DD розширює можливості клієнтів, забезпечуючи простішу конфігурацію завдяки інтеграції на основі власного API. Це знижує складність і дає можливість клієнтам швидко розпочати захист своїх даних. Більше того, ця нова інтеграція дає можливість клієнтам продовжувати використовувати існуючі політики захисту даних без створення нових повних резервних копій. А також підвищує безпеку резервного копіювання завдяки вбудованому шифруванню та прямій передачі даних. Це зменшує можливості для атак програм-вимагачів та забезпечує більш безпечне середовище для клієнтів, зокрема тих, що використовують Security Enhanced Linux (SELinux).

Детальніше New Integration for Dell PowerProtect DD series | Blog | Commvault

Інтеграція Commvault і PowerProtect DD - це не тільки об'єднання двох сильних гравців галузі, але й крок до більш надійного та ефективного захисту даних для клієнтів. 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів