REHAU RAUPIANO PLUS: тривала міцність і надійність

Головна Новини REHAU RAUPIANO PLUS: тривала міцність і надійність
01.08.2023

REHAU RAUPIANO PLUS – система, яка має оптимальні звукоізоляційні та протипожежні характеристики.

REHAU RAUPIANO PLUS. Інновація в трьох шарах

Універсальність. REHAU RAUPIANO PLUS є системою, яка об’єднує труби, фасонні елементи й аксесуари та гарантує універсальне застосування як в однокімнатних квартирах, так і на великих об’єктах. Розміри обладнання відповідають стандартам від DN 40 до DN 200 та є сумісними з традиційними системами опалення та каналізації.

Міцність, надійність і хімічна стабільність. Жорсткість і збереження форми труб забезпечують надійність під час транспортування, зберігання й обробки. Ці властивості полегшують монтаж і запобігають виникненню прогинання в разі горизонтального розташування труб. Завдяки підвищеній жорсткості можливе безпроблемне прокладання труб у ґрунті. Застосований матеріал вирізняється високою хімічною стійкістю за показників pH від 2 до 12.

Стійкість до холоду. Гарна морозоударостійкість забезпечує високий ступінь придатності на будівельних майданчиках навіть за низької температури. Ударна міцність зберігається до -10 °C.

Стабільність і функціональність. Винятково гладенька та зносостійка внутрішня поверхня труби запобігає утворенню відкладень та осаду, а спеціальне покриття знижує адгезію. Стійкий до атмосферного та впливу ультрафіолету зовнішній шар системи труб вирізняється удароміцністю.

Швидкий монтаж. Час, потрібний для монтажу, є мінімальним

Кращі проєктування та монтаж. Виключає помилки, а також скорочує трудовитрати і заощаджує до 30 % часу, потрібного на встановлення, як порівняти з трубами з SML-чавуну*.

Прискорювачі монтажу:

  • проєктування та монтаж як у відомих НТ-системах (HT – пластикові труби внутрішньої каналізації для високотемпературного зливання (пральні або посудомийні машини));
  • суттєво менша вага, ніж у труб із SML-чавуну за високої стабільності форми (SML – безрозтрубні чавунні труби, виготовленні литтям із чавуну з додаванням графіту);
  • просте та швидке розрізання – розмітка на трубі;
  • перехід на системи HT та KG без спеціальних перехідників (KG – каналізаційні труби для зовнішньої каналізації);
  • надійне з’єднання перехідними муфтами.

Комплексний монтаж. Шумоізоляція преміумкласу

Якість підтверджено Фраунгофським інститутом. Шум із каналізації на базі компонентів RAUPIANO PLUS значно тихіший за тікання ручного годинника – лише 17 дБ (A). Виконується навіть директива VDI 4 100 із жорсткішими вимогами.

Запатентоване кріплення за допомогою хомутів перешкоджає поширенню шуму. Завдяки використанню амортизувальних хомутів REHAU, які складаються з опори та фіксувальної скоби, відчутно мінімізується передавання корпусного шуму на стінки.

Безпомилковий монтаж. Підтягування напрямного хомута визначається за допомогою практичного затвору з хомутом і дистанційного кронштейна.

Оптимізація маси в поворотних зонах поглинає шуми, викликані ударами. Розгалуження RAUPIANO PLUS обладнані ущільненими стінками, що значно скорочує поширення шуму.

Звукоізоляція за допомогою труб. Жорсткий середній шар знижує рівень шуму завдяки шумопоглинальним наповнювачам.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів