Нова Oracle Exadata X10M – надзвичайний масштаб і продуктивність

Головна Новини Нова Oracle Exadata X10M – надзвичайний масштаб і продуктивність
03.08.2023

Компанія Oracle представила нове покоління програмно-апаратного комплексу Oracle Exadata X10M, яке вражає неперевершеною продуктивністю та доступністю для всіх робочих навантажень Oracle Database.

Нові Exadata X10M доступні як у хмарному варіанті, так і для розгортання в локальному ЦОДі.  Оновлені рішення демонструють значний прогрес, що дозволяє підтримувати ще більше баз даних з більшою ємністю та забезпечувати вищу цінність для клієнтів, і, що важливо зазначити, залишились в тому ж ціновому діапазоні, що і попередні версії.

Тисячі організацій, включаючи найбільші компанії у сфері фінансів, телекомунікацій та роздрібної торгівлі по всьому світу, активно використовують Oracle Exadata для виконання своїх найважливіших і найвимогливіших робочих завдань. Нове 12-те покоління Oracle Exadata X10M продовжує стратегію Oracle у наданні клієнтам надзвичайного масштабування, продуктивності та цінності, доступної як у хмарному варіанті, так і для локального використання.

Нова Exadata X10M побудована на  процесорах AMD EPYC 4-го покоління, що дозволяє значно підвищити продуктивність та пропускну здатність транзакцій і аналітичних запитів на серверах баз даних. Систему зберігання даних також було вдосконалено, і тепер Exadata X10M може зберігати значно більше інформації на серверах зберігання високої ємності і флеш-пам'яті. Додатково, ємність пам'яті серверів баз даних збільшилась на половину, що дозволяє працювати з більшою кількістю баз даних на одній системі.

Процесори AMD EPYC були розроблені спеціально для складних робочих завдань у сфері обробки даних, що підтверджує їх ідеальну сумісність з Exadata X10M. Завдяки співпраці з Oracle, AMD забезпечив збалансовану конфігурацію, що гарантує покращену ефективність і масштабованість.

Однією з головних переваг Exadata X10M є поєднання більшого об’єму  для зберігання даних та вищої ємності пам'яті, що дозволяє підвищити рівень консолідації баз даних та знизити загальні витрати. Також підвищення можливостей  обчислення та зберігання даних забезпечує зменшення розміру витрат на електроенергію та охолодження центрів обробки даних та покращує надійність ЦОД.

Exadata X10M стає ідеальним вибором для компаній, які шукають надійний та продуктивний рішення для своїх важливих робочих навантажень баз даних, забезпечуючи оптимальну ефективність, вартість та контроль над своїми даними.

Детальніше Next-Generation Oracle Exadata X10M Delivers Extreme Scale and Dramatically Improved Price Performance

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів