Готувати набагато простіше з мультиваркою ARDESTO MC-X16X

Головна Новини Готувати набагато простіше з мультиваркою ARDESTO MC-X16X
29.08.2023

Мультиварка – багатофункціональний кухонний пристрій, що особливо корисний для тих, хто не любить витрачати на приготування страв багато часу.

Компактність, лаконічний дизайн, металевий корпус, який імітує шліфовану сталь, зручне руків’я для перенесення та відкривання, інтуїтивно зрозуміла панель керування з LED-дисплеєм, протипригарне покриття внутрішньої поверхні алюмінієвої чаші – усі ці особливості зумовлюють зручність і надійність мультиварки ARDESTO MC-X16X і забезпечують задоволення від її використання.

Завдяки 16 автоматичним програмам і 30 ручним налаштуванням користувачі зможуть приготувати безліч нових страв. Крім готування за стандартними програмами, можна робити йогурт, печеню, холодець, тушкувати м’ясо, варити варення або кисіль. Із програмою «Твій рецепт» є можливість налаштувати роботу MC-X16X на власний розсуд. Для створення кулінарних шедеврів мультиварку укомплектовано ілюстрованою книгою рецептів. Функція «Автопідігрів» підтримує встановлену температуру страв упродовж певного часу, а «Відкладений старт» – це можливість розпочати приготування в будь-який зручний для користувача час.

Завдяки новітнім технологіям у мультиварці можна тушкувати, готувати на парі, випікати й смажити за мінімального втручання з боку користувача – достатньо вибрати програму та встановити час приготування.

Не втрачайте шанс полегшити життя й насолоджуйтеся процесом, готуючи з мультиваркою ARDESTO MC-X16X!

Товари з публікації
код товару: MC-X16X
1499 грн*
є в наявності
Мультиварка з чашею на 4 літри, LED-дисплеєм, функціями відкладеного старту та підігріву, а також 16 автоматичними програмами приготування страв на будь який смак. Покриття металу, з якого виконаний корпус мультиварки MC-Х16X імітує текстуру шліфованої сталі, а для відкриття кришки передбачена зручна ручка з кнопкою. Ергономічна панель керування отримала LED-дисплей, а для відводу пари і збору конденсату під час приготування є щільний клапан та спеціальний резервуар. Внутрішня частина алюмінієвої чаші покрита надійним антипригарним покриттям, яке прослужить довгі роки.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів