Підключи UA! Зміна мови в операційній системі Windows і продуктах Microsoft Office

Головна Новини Підключи UA! Зміна мови в операційній системі Windows і продуктах Microsoft Office
30.10.2023

Продукти компанії Microsoft завжди займають лідируючи позиції у технологічному розвитку та інноваціях, гарантуючи стабільну та безпечну роботу вашого комп'ютера. У всіх продуктах Microsoft, включно з офісними застосунками та операційними системами, передбачено можливість вибрати мову інтерфейсу з огляду на вподобання користувача.

Не потрібно шукати окремі версії програмного забезпечення з відповідними мовами інтерфейсу в магазинах, оскільки Microsoft забезпечує широкий вибір локалізації просто в налаштуваннях. Можна придбати англійську або російську версію ліцензії та встановити, наприклад, українську мову лише за кілька кроків.

Наприклад, купуючи ліцензії Microsoft OEM, на кожному конверті з операційною системою Windows російської чи англійської версії ліцензій буде розміщено QR-код, за яким доступна відеоінструкція, за допомогою якої можна дізнатися як встановити український інтерфейс.

Покрокове ознайомлення з процесом встановлення української мови в ОС Windows та на  встановленому Microsoft WordЗміна мови в операційній системі Windows та продуктах Microsoft Office

ВАЖЛИВО!

  • Даний процес зміни мови актуальний для всіх іншомовних ліцензій, зокрема російськомовних або англомовних. До прикладу, на відео продемонстровано конверт російськомовної ліцензії OEM Win11 Home RUS та як відбувається процес зміни мови на українську.
  • Процес зміни мови стосується як ОС, так і soft-продуктів з пакета Microsoft Office, які можна придбати в українських магазинах та змінити мову в будь-який момент. Немає значення, що вказано на паковані та в назві придбаного продукту. Також це стосується вже наявного, придбаного soft-продукту Microsoft на персональному комп’ютері. На відео зображено приклад  налаштування української мови на встановленому Microsoft Word (зміна з російської на українську мову). 
  • Усі продукти Microsoft на кшталт коробкових або ESD-ліцензій, Windows чи Office можна зробити українськомовними, адже продукція Microsoft – "multilanguage", і це стосується як OEM-ліцензій, так і ESD та FPP.

Наголошуємо: це стосується всіх ліцензійних продуктів Microsoft незалежно від того, що вказано на пакуванні продукту. Будь-яку мову можна змінити без додаткової оплати!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів