Клавіатури та комплекти Microsoft – надійне рішення для офісу та дому з українськими літерами!

Головна Новини Клавіатури та комплекти Microsoft – надійне рішення для офісу та дому з українськими літерами!
20.11.2023

Не завжди класика – це щось банальне, і клавіатури Microsoft є цьому підтвердженням. Якщо маєте іншу думку, нумо розбиратися, чим клавіатури та комплекти Microsoft можуть зацікавити!

1 факт

Українська розкладка. Усі клавіатури, доступні до замовлення в ERC, мають українську розкладку.

2 факт

128-бітне шифрування Advanced Encryption Standard (AES). У деяких моделях застосовано технологію шифрування Advanced Encryption Standard (AES), яка розроблена задля захисту персональної інформації за допомогою шифрування даних про клавіші. Кожна клавіатура надійно з’єднана зі своїм приймачем на виробництві, тому важлива інформація ніколи не передається в бездротовий спосіб.

3 факт

Налаштовувані клавішні комбінації. Стандартних клавіш не достатньо чи прагнете персоналізації? Рішення є – налаштовувані клавіші Windows для швидкого доступу до улюблених програм.

4 факт

Довговічні елементи живлення. Набридло, що батарейки розряджаються за 1-2 місяці використання пристрою? До всіх бездротових клавіатур і комплектів Microsoft надаються надійні елементи живлення, які слугуватимуть упродовж тривалого часу.

5 факт 

Mouse and Keyboard Center. Додаткові можливості – зміна призначення кнопок, щоправда, потрібно додатково встановити ПЗ Mouse and Keyboard Center.

6 факт 

Позачасовий дизайн. Аж ніяк не потрібно оновлювати пристрій щороку в гонитві за трендами дизайну. Вдало спроєктовані моделі Microsoft залишаються актуальними й мають сучасний вигляд чи не повсякчас.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів