Матричний HDMI-комутатор Cypress CPLUS-V4H4HPA для трансляції різних джерел зображення на різні дисплеї чи проєктори

Головна Новини Матричний HDMI-комутатор Cypress CPLUS-V4H4HPA для трансляції різних джерел зображення на різні дисплеї чи проєктори
07.12.2023

Плануєте в конференц-залі використовувати різноманітні джерела відеоконтенту з одночасним відображенням одного, двох або кількох джерел на різних дисплеях або групі дисплеїв? Чи потрібно зробити зонування в розважальному або навчальному закладі відповідно до тематики з відображенням одночасно кількох джерел на різні дисплеї в різних приміщеннях? Для розв’язання цих завдань стане у пригоді матричний комутатор із відповідними технічними характеристиками.

Останнім часом став поширеним запит на 4К-матричний комутатор HDMI з 4 входами та 4 виходами на борту з виокремленням аудіо та віддаленим керуванням із додатковими функціями, які полегшують інтеграцію та налаштування.

Модель Cypress CPLUS-V4H4HPA пропонує можливості класичного матричного комутатора, а також багато додаткових опцій. Інноваційний пристрій відповідає стандарту HDMI 2.0, має пропускну здатність у 18 Гб/с (600 МГц), працює з різноманітними 4К сигналами 3 840 × 2 160 60 Гц (YUV 4:4:4, 8-bit); 4 096 × 2 160 60 Гц (YUV 4:4:4, 8-bit), підтримує HDCP 2.2, HDR, Deep Color, а також пропускає аудіо LPCM 7.1, HD Bitstream і команди керування CEC.

Завдяки гнучким опціям щодо роботи з EDID-даними комутатор CPLUS-V4H4HPA суттєво полегшує налаштування та подальше використання всього AV-обладнання, комутованого на базі HDMI-комутатора. Пристрій надає можливість використання вбудованих 6 різних універсальних блоків даних EDID одночасно з підтриманням 4 зчитаних EDID з кожного виходу з подальшим редагуванням і зберіганням до 4 таких блоків EDID, а також запам’ятовуванням і присвоєнням вибраних різних або однакових блоків даних EDID до вибраних входів.

Крім того, вбудовані в комутатор екстрактори аудіо забезпечують виокремлення аналогового аудіо з кожного з 4-х виходів HDMI. Виробник подбав про те, щоб всі виходи аналогового аудіо, реалізовані через Jack 3,5, були ідентичними відповідному виходу HDMI. Ба більше, рівень вихідного аудіосигналу можна додатково відрегулювати. Також є можливість додатково виводити до 2-х рядків тексту на кожен окремий HDMI-вихід комутатора Cypress CPLUS-V4H4HPA, окремий текст з налаштуванням кольору тексту і його фону.

Щодо керування пристроєм: його реалізовано за допомогою екранного інтерфейсу кнопками з передньої панелі або за допомогою опційного ПДК. Також передбачено віддалене керування комутатором через WebGUI або за допомогою обміну командами через Telnet, або із використанням команд через порти RS232 та IR.

Cypress CPLUS-V4H4HPA очікується найближчим часом.

Докладніше на сайті виробника: CPLUS-V4H4HPA (cypress.com.tw)

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів