Святковий гайд Republic of Gamers: класичні та оригінальні подарунки для геймерів

Головна Новини Святковий гайд Republic of Gamers: класичні та оригінальні подарунки для геймерів
13.12.2023

Щоби новорічні свята не заскочили зненацька без подарунків, варто заздалегідь поміркувати про те, що може порадувати справжнього геймера.

Клавіатура ASUS ROG Strix Scope II

Коди товарів: 90MP037A-BKUA01, 90MP0350-BKMA00, 90MP036A-BKUA01

Базова ігрова клавіатура Republic of Gamers – ROG Strix Scope II – доступна з оптико-механічними (ROG RX) або механічними (ROG NX) світчами. Звісно ж, набір геймерських фішок у моделі доволі широкий: фірмові перемикачі ROG із ресурсом у 100 або 70 млн натискань, шумопоглинальна піна для кращих акустичних показників, довговічні кейкапи з PBT-пластику, знімна підставка під зап’ястя.

Клавіатура ASUS ROG Azoth

Коди товарів: 90MP0316-BKUA01, 90MP031A-BKUA11

Якщо ж прагнете отримати незрівнянний досвід користування, однозначно варто звернути увагу на ROG Azoth. Три режими підключення, змащені механічні перемикачі з ресурсом 70 млн натискань із можливістю «гарячої» заміни, трирівнева система шумопоглинальних матеріалів, невеликий OLED-дисплей, унікальна тривимірна мультимедійна кнопка та, на додачу, набір для догляду за клавіатурою у комплекті. Важко вигадати бодай щось, що можна було б ще додати! До речі, тепер клавіатура ROG Azoth наявна й у зимовому білосніжному дизайні.

Миша ASUS ROG Harpe Ace Aim Lab Edition

Коди товарів: 90MP02W0-BMUA00, 90MP02W0-BMUA10

Топовому геймеру точно знадобиться надійна зброя – ігрова миша ROG Harpe Ace Aim Lab Edition. Окрім стандартних параметрів сенсора з підтриманням роздільної здатності до 36 000 dpi, продуманої ергономіки та невеликої ваги (54 г), миша може похвалитися можливістю легкої заміни перемикачів ROG із ресурсом 70 млн натискань і розробкою в партнерстві з лідером софту для тренування кіберспортсменів – Aim Lab.

Миша ASUS ROG Strix Impact III

Код товару: 90MP0300-BMUA00

Для геймерів, які потребують максимально збалансованих рішень, стане в пригоді ROG Strix Impact III – надлегка мишка вагою лише 59 г із точним сенсором (до 12 000 dpi), можливістю швидкої заміни перемикачів і навіть підтриманням технології NVIDIA Reflex.

Ігрова поверхня ASUS ROG Hone Ace

Коди товарів: 90MP0380-BPUA00, 90MP03G0-BPUA00

Зазвичай вибору килимка для миші уваги приділяють найменше, а даремно. Адже якісне покриття і зручний розмір може суттєво покращити роботу миші та, відповідно, ігрові результати й загальні враження від гри. З огляду на це, вдалим варіантом новорічного апгрейду ігрового місця може стати ігрова поверхня ROG Hone Ace, яка до того ж доступна двох розмірів – компактний і XXL. Виріб міцний і довговічний, забезпечує чудове ковзання та доповнює мишку ROG Harpe Ace Aim Lab Edition концепцією стеження за точністю в грі за допомогою ПЗ Aim Lam.

Ігрова поверхня ASUS ROG Moonstone Ace

Коди товарів: 90MP03L0-BPUA00, 90MP03L0-BPUA10

Також цікавим варіантом стане ROG Moonstone Ace – неординарний скляний килимок у двох яскравих дизайнах. Його матове гладеньке покриття забезпечить неперевершене ковзання миші, а прогумована основа й загартоване скло – запорука тривалого слугування.

Гарнітура ASUS ROG Fusion II 500

Код товару: 90YH02W5-B2UA00

Досягти дійсно топового звучання та повного занурення в гру допоможе ігрова гарнітура ROG Fusion II 500. З-поміж переваг моделі і віртуальний 7.1, і 4 ЦАП ESS 9280, і якісні 50-мм динаміки. Крім того, фірмові технології ASUS Ai Noise Cancelation і Game Chat подбають про те, щоби тіммейти добре чули гравця, і при цьому переговори не заважали власне грі.

Гарнітура ASUS ROG Delta S Core

​Код товару: 90YH03JC-B1UA00

Дещо простішим, але не менш універсальним, варіантом гарнітури для пристрасного фаната ігор стане ROG Delta S Core, яка підтримує підключення до ПК, PlayStation 5, Nintendo Switch та Xbox. Крім того, модель має ергономічну й надійну конструкцію: нехай невелика вага не вводить в оману (270 г), пристрій стане помічником, що гідно витримає навіть найбурхливіші сплески емоцій!

Геймпад ASUS ROG Raikiri Pro

​Код товару: 90GC00W0-BGP000

Прихильників консольного геймінгу або ж ігор, для керування якими точно знадобиться крутий геймпад, порадує преміальний контролер ROG Raikiri Pro. У ньому є все, чого тільки можна побажати: вбудована звукова карта, потужний акумулятор із великим запасом автономності до 48 год, стіки із чітким керуванням і майже необмеженими можливостями для точного налаштування. Ба більше, модель навіть оснащено невеликим OLED-екраном!

Портативний корпус до SSD ASUS TUF GAMING A1

​Код товару: 90DD02N0-M09000

Також прихильникам консольного геймінгу в пригоді може стати кишеня для SSD-диска, аби швидше та простіше запускати улюблені ігри на приставці, оскільки сам SSD-диск геймер напевно вже має. Стильна кишеня TUF Gaming A1 додасть брутального захисту відповідно до військових стандартів або ж геймерського шику з додатковим охолодженням та RGB-підсвічуванням ROG Strix Arion.

Монітор ASUS 13.3" ZenScreen MQ13AH

​Код товару: 90LM07EV-B01170

Якщо людина, якій вибираєте подарунок, не є професійним кіберспортсменом, який живе геймінгом 24/7, то можна подумати і про менш «ігрові», але не менш корисні пристрої. Портативний 13-дюймовий монітор ZenScreen OLED MQ13AH або його старший брат із 16-дюймовою діагоналлю MQ16AH стануть у пригоді всім, хто потребує компактного та заразом портативного робочого місця з двома екранами. Крім того, якісна OLED-матриця забезпечить не просто збільшений робочий простір екранів, а надзвичайно високу якість відтворення зображення із високою контрастністю та реалістичними кольорами. Тож і перегляд фільмів буде приємним, і монтаж блогів або ретуш фотографій проходитимуть ефективніше.

Проєктор портативний ASUS ZenBeam E1R

​Код товару: 90LJ00J3-B01070

Також цікавим подарунком буде портативний проєктор ZenBeam E1R – ультракомпактне, легке та автономне рішення для перегляду контенту будь-де й за будь-яких умов. Вбудований акумулятор забезпечує до 4 год відтворення відео, а унікальна фішка інтелектуального портретного режиму дає змогу використовувати проєктор для зручного перегляду контенту із соцмереж.

Сучасного геймера не уявити без крутого ігрового місця, а з Republic of Gamers є просто тисяча та один спосіб його прокачати на власний смак та бюджет.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів