Білий – новий чорний. Збираємо сетап «total white» із Republic of Gamers

Головна Новини Білий – новий чорний. Збираємо сетап «total white» із Republic of Gamers
22.12.2023

Чорний колір завжди вважався класикою у світі технологій, втілюючи практичність та універсальність. Проте останнім часом білий колір набуває дедалі більшої популярності, особливо з-поміж шанувальників унікального та стильного дизайну, адже відкриває нові можливості для експериментів із зовнішнім виглядом техніки, зокрема комп’ютерного комплектовання та периферії.

Republic of Gamers (ROG), відомий бренд у світі геймінгу, не залишився осторонь цієї тенденції: він має широкий асортимент продуктів у стилі «total white» – від материнських плат, відеокарт до корпусів і периферійних пристроїв. Ці білі компоненти не тільки мають непересічний вигляд, але й підкреслюють інноваційний підхід бренда.

До уваги найяскравіші рішення Republic of Gamers, які стануть у пригоді під час збирання неймовірного сетапу в стилі «total white».

Периферія

Клавіатура ROG Azoth: революція у світі ігрових клавіатур

Код товару: 90MP031A-BKUA11

ROG Azoth – клавіатура, яка змінює правила гри: модель преміумкласу виконана у формфакторі 75 %, ії металева верхня кришка має кріплення із силіконовою прокладкою. Тришарова система шумопоглинання перетворює кожне натискання клавіші на чарівну тишу, а попередньо змащені механічні перемикачі ROG NX і стабілізатор з можливістю «гарячої» заміни гарантують неперевершений відгук і точність. OLED-дисплей з інтуїтивним керування – запорука легкого налаштування клавіатури відповідно до індивідуальних потреб користувача, а трирежимне підключення, включно з новітньою бездротовою технологією SpeedNova 2,4 ГГц, забезпечує безперервний зв’язок з ігровим світом. Додайте до цього три регульовані положення нахилу, підтримання macOS і подвійні ковпачки клавіш ROG PBT, і отримаєте клавіатуру, яка перевершує всі очікування. Також варто зазначити, що остання версія ROG Azoth також сумісна з ROG Omni Receiver: цей донгл забезпечує бездротове підключення до однієї сумісної клавіатури та однієї сумісної миші одночасно, зберігаючи низьку затримку та зменшуючи кількість підключених до ПК приймачів.

Із ROG Azoth ігровий досвід підніметься на новий рівень, а кожна гра перетворюється на незабутню пригоду.

Миша ROG Harpe Ace Aim Lab Edition – легка, швидка, непереможна!

Код товару: 90MP02W0-BMUA10​

Логічним доповненням до ROG Azoth стане мишка з підтриманням ROG Omni Receiver – ROG Harpe Ace Aim Lab Edition. Ця надлегка бездротова ігрова миша вагою лише 54 г є потужною «зброєю» для сучасних кіберспортивних ігор. Її оптичний датчик ROG AimPoint нового покоління з роздільною здатністю 36 000 точок на дюйм відстежує кожен рух миші з неймовірною точністю та найкращим у галузі відхиленням CPI < 1 %.

Ігрова поверхня ROG Moonstone Ace L: нехай кожен рух стане тріумфом!

Код товару: 90MP03L0-BPUA10​

Крута миша потребує і топової ігрової поверхні, тому білий сетап гармонійно доповнить ROG Moonstone Ace L, яка неодмінно сподобається тим, хто цінує не тільки функціональність, а і стиль. Увага розробників до деталей просто вражає: ігрова поверхня преміумкласу виготовлена із загартованого скла, що не тільки додає елегантності зовнішньому вигляду, але й гарантує міцність, стійкість до подряпин і ударів. Це не просто поверхня; це місце, де народжуються перемоги, де кожен рух миші перетворюється на точний і впевнений крок до тріумфу. Що ще робить Moonstone Ace L такою особливою, так це її спеціально оброблена поверхня, яка забезпечує неперевершений рівень точності та плавне й легке ковзання.

Монітор ROG Strix XG27AQ-W – портал у всесвіт чіткості та плавності

Код товару: 90LM06U0-B03370​

Для кіберспорту важлива якість кожного кадру й кожного пікселю, з огляду на це 27-дюймовий монітор ROG Strix XG27AQ-W – це «мастхев!. Із його допомогою вдасться відчути справжній комфорт та перевагу під час ігрових сесій.

Уявіть роздільну здатність 2 560 × 1 440 на величезному екрані: таке зображення не просто захоплює – воно занурює у світ гри з неймовірною деталізацією та яскравістю. Але це лише початок. Із високою частотою оновлення до 170 Гц і часом відгуку Fast IPS-матриці 1 мс ROG Strix XG27AQ-W забезпечує неабияку плавність картинки. Без розривів, без артефактів – тільки безперервне вражаюче дійство на екрані. Завдяки високій яскравості та контрастності, а також підтриманню стандарту DisplayHDR 400, кожна сцена має настільки реалістичний вигляд, наскільки це взагалі можливо: від темних підземель до яскраво освітлених пейзажів, кожен елемент у грі відображається надточно та з усіма колірними відтінками.

Роутер ROG Rapture GT6 – запорука безперебійного з’єднання

Код товару: 90IG07F0-MU9A40​

Останнім, але не менш важливим пристроєм у комплекті периферії, є потужний роутер, звісно ж, ігровий – перша тридіапазонна Mesh-система Wi-Fi ROG Rapture GT6. Модель забезпечує величезну пропускну здатність мережі, підтримання сучасного стандарту Wi-Fi 6 і безліч корисних функцій, розроблених спеціально для геймерів.

ПК

Наразі створення білого сетапу певною мірою є справжнім викликом для ентузіастів та професіоналів. Завдання полягає не лише у виборі компонентів, які відповідають високим стандартам продуктивності, але й у підборі елементів, що вдало гармонують за кольором. Це особливо складно через обмежену кількість моделей у білому виконанні. Тому зараз розглянемо варіант топової збірки «total white».

ROG Strix Z790-A Gaming WiFi II – серце, яке пульсує потужністю та елегантністю

Код товару: 90MB1E00-M0EAY0​

Потужним і надійним серцем для вишуканої білої збірки може стати найновіша модель ROG Strix Z790-A Gaming WiFi II (90MB1E00-M0EAY0). Материнська плата не просто відповідає найвищим стандартам продуктивності, вона також яскраво вирізняється своїм стильним дизайном, тож органічно пасуватиме до елегантного білого сетапу. Головною візуальною особливістю ROG Strix Z790-A Gaming WiFi II є її біло-сріблястий кожух панелі інтерфейсів і радіатори, кожен із яких контрастує із чорним текстолітом друкованої плати. Цей контраст не тільки додає вишуканості вигляду, але й підкреслює інноваційний дизайн, що втілює сучасні технологічні тенденції. До того ж навіть Q-антена ASUS Wi-Fi має білий колір, аби підтримувати цілісну естетику. Та все ж ROG Strix Z790-A Gaming WiFi II – це не лише про красу. Материнська плата гарантує вражаючі технічні можливості: з 5 слотами M.2 і 12 рознімами USB на задній панелі забезпечено широкі можливості для підключення всіх необхідних пристроїв.

Корпус ROG Hyperion: продемонструйте «внутрішній світ»

Код товару: 90DC00F3-B39000​

Оскільки збірка топова, корпус буде максимально потужним із поточного модельного ряду ROG – ROG Hyperion (90DC00F3-B39000). Модель може похвалитися своїм широким бічним вікном із загартованого скла, яке створює вражаючий контраст із металевими акцентами. Цей елемент дає змогу продемонструвати красу й потужність кожного компонента всередині.

Також на увагу заслуговують світлодіоди Aura Sync RGB, які додають динамічний та привабливий візуальний ефект, до того ж їх можна синхронізувати з підсвічуванням решти компонентів системи. Корпус ROG Hyperion із його білою естетикою є неймовірно вдалим вибором для тих, хто шукає не тільки функціональність, але й вишуканість, адже він не просто зберігає компоненти, а презентує їх, перетворюючи комп’ютерний сетап на витвір мистецтва.

ROG Strix GeForce RTX 4080: симбіоз стилю та високої продуктивності

Код товару: 90YV0IC3-M0NA00​

Коли вибираєте корпус ROG Hyperion, кожна деталь збірки набуває особливого значення. З огляду на це варто доповнити систему чимось дійсно вражаючим – відеокартою ROG Strix GeForce RTX 4080 16GB GDDR6X White OC Edition (90YV0IC3-M0NA00). Модель можна встановити у вертикальному положенні, що вкрай вигідно підкреслює її елегантний дизайн. Щодо технічних можливостей: відеокарта забезпечує виняткову потужність для ігор, а також для складних завдань з оброблення візуального контенту в професійних програмах, – оптимальне рішення для затятих геймерів і професіоналів у галузі графіки.

Також варто звернути увагу й на систему охолодження цієї моделі: вона складається з вентиляторів Axial-Tech та задньої панелі з вентиляцією, що забезпечує неперевершену ефективність охолодження, тож незалежно від навантаження, відеокарта вправно працюватиме на піку своїх можливостей. Не менш важливим є наявність двох режимів роботи BIOS, які дають змогу оптимізувати роботу GeForce RTX 4080 відповідно до потреб: можна налаштувати відеокарту для максимальної продуктивності під час ігор або роботи в професійних програмах, а також для економії енергії в разі виконання нескладних поточних завдань.

Блок живлення ROG Thor 1000W Platinum II: потужність, яка підкреслює красу

Код товару: 90YE00L4-B0NA00

Така потужна відеокарта потребує блока живлення, який готовий гідно впоратися зі складним випробуванням. Саме таким є ROG Thor 1000W Platinum II (90YE00L4-B0NA00). Модель вдало поєднує потужність, необхідну для живлення новітнього процесора та відеокарти, оснащена найтихішою у своєму класі системою охолодження, а також є надзвичайно енергоефективною, що підтверджено сертифікатом 80 Plus Platinum. Щодо дизайну: блок живлення стане гармонійним доповненням до інших компонентів і периферійних пристроїв у білому кольорі, адже має чорно-білу бічну панель, що обрамляє OLED-дисплей, на якому відображаються показники енергоспоживання.

Вибираючи ROG Thor 1000W Platinum II для збірки «total white», отримуєте не лише надійний та потужний пристрій, але й додаєте вишуканий візуальний акцент загальному дизайну.

Вишукане та ефективне охолодження з ROG Ryuo III 360 ARGB

Код товару: 90RC00I1-M0UAY0​

Коли йдеться про охолодження високопродуктивного сетапу, система рідинного охолодження ROG Ryuo III 360 ARGB (90RC00I1-M0UAY0) стає чи не найвдалішим вибором. Завдяки передовій архітектурі Asetek 8-го покоління вона забезпечує ефективне керування температурою навіть для найвимогливіших компонентів.

Великий радіатор діаметром 360 мм і потужні вентилятори ROG AF 12S ARGB є ключовими елементами цієї системи: вони не тільки забезпечують чудове охолодження, але й доповнюють загальний дизайн збірки, гармонійно пасуючи до материнських плат ROG. Однією з унікальних особливостей цієї системи охолодження є налаштовуваний дисплей AniMe Matrix, вбудований у корпус помпи. Він дає змогу власнику ПК продемонструвати свою індивідуальність, підкресливши кастомність зібраної системи.

 

Висновки

Побудова суцільно білого ПК – це завдання, яке вимагає терпіння, уваги до деталей і творчого підходу. Процес цей може бути непростим, але кінцевий результат перевершить всі очікування.

Кожен компонент – від материнської плати до системи охолодження, від відеокарти до корпусу – вибирають з особливою увагою до того, як він пасуватиме загальній концепції. Адже коли все устатковання зібрано разом, «народжується» неповторний візуальний шедевр, який відображає індивідуальність власника.

Товари з публікації
код товару: 90MP031A-BKUA11
12099 грн*
є в наявності
ROG Azoth – це бездротова ігрова клавіатура формфактору 75%, яка пропонує широкі можливості з персоналізації, які традиційно доступні в клавіатурах преміумкласу. Верхня металева пластина із силіконовою прокладкою й трьома демпфувальними шарами, попередньо змащені механічні перемикачі ROG NX з можливістю гарячої заміни, стабілізатор клавіш, двокомпонентні ковпачки ROG PBT, набір для змащування перемикачів у комплекті – усе це пропонується для справжнього комфорту під час роботи за клавіатурою. Також ROG Azoth має OLED-дисплей з інтуїтивно зрозумілими елементами керування, три способи підключення, зокрема, за допомогою технології бездротового зв’язку SpeedNova на частоті 2,4 ГГц, а також підтримує пристрої на MacOS.
код товару: 90MP02W0-BMUA10
6299 грн*
є в наявності
ROG Harpe Ace Aim Lab Edition – це бездротова ігрова миші для кіберспортивних ігор, створена інженерами ROG у співробітництві з розробниками сервісу Aim Lab. Миша, що важить лише 54 грами, розроблена для професійних кіберспортсменів і тих, хто прагне ними стати. Вона підтримує функцію Aim Lab Settings Optimizer, яка оцінює якості гри гравця та підшукує оптимальні налаштування миші, що дозволять йому повністю розкрити сильні сторони.
код товару: 90MP03L0-BPUA10
4449 грн*
немає в наявності
 
Килимок для миші Asus ROG Moonstone Ace White Tempered Glass Mouse Pad, необхідний аксесуар як для геймерів, так і для професіоналів. Цей килимок для миші ретельно розроблений, щоб забезпечити точність і комфорт під час інтенсивних ігрових сесій.
код товару: 90LM06U0-B03370
26999 грн*
є в наявності
27-дюймовий монітор із роздільною здатністю WQHD (2560x1440) і високою частотою оновлення до 170 Гц для професійних кіберспортсменів і захоплених геймерів. Швидка IPS-панель із часом відгуку 1 мс (GTG) забезпечує чітке зображення за високої частоти кадрів.
код товару: 90IG07F0-MU9A40
18879 грн*
немає в наявності
ROG Rapture GT6 - перша трьохдіапазонна система Wi-Fi, і в ній реалізовані найпередовіші мережеві технології. Ця новинка в серії маршрутизаторів Rapture стане порталом у світ інтернету і дасть змогу випробувати всі переваги повноцінного мережевого рішення Wi-Fi наступного покоління.
немає в наявності
Материнська плата ROG Strix Z790-A поєднує в собі стиль, швидкодію, ефективне охолодження, підтримку сучасних інтерфейсів і новітньої оперативної пам’яті DDR5. Надійна система живлення, яку охолоджують стильні сріблясті радіатори, готова надати необхідну потужність найновішим процесорам Intel Core 13-го покоління. Підтримка стандартів PCIe 5.0 та Wi-Fi 6E і високошвидкісних USB-портів гарантує швидкість під час роботи з будь-якими завданнями. Доповнює всі ці переваги величезний перелік опцій налаштування та ексклюзивних утиліт ROG.
Новинка
...
немає в наявності
Комп’ютерний корпус ROG Hyperion GR701 поєднує в собі стильне оформлення і максимальну функціональність. Виконаний у фірмовій геймерській естетиці ROG, він ідеально підходить для складання суперсучасних високопродуктивних систем, оскільки пропонує підтримку двох 420-міліметрових радіаторів СРО, сумісність із новітніми масивними відеокартами, для яких він має вбудований алюмінієвий кронштейн (2-way), а також два порти USB-C з підтримкою швидкого заряджання зовнішніх пристроїв із потужністю 60 Вт при використанні сумісної материнської плати ROG.
немає в наявності
ROG Strix GeForce RTX™ 4080 привносить абсолютно новий сенс у поняття "плисти за течією". Усередині і зовні кожен елемент карти дає жахливому GPU простір для вільного дихання і досягнення максимальної продуктивності.
немає в наявності
У своїй другій ітерації ROG Thor 1000W Platinum отримав оновлену систему охолодження та компоненти, що дало йому змогу стати найтихішим блоком живлення у своєму класі*. А щоб відповідати стилю новітніх материнських плат ROG і привнести додаткові штрихи до дизайну системи, він отримав дзеркальну бічну панель, що обрамляє вбудований OLED-дисплей.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів