Mario: як вибрати рушникосушку?

Головна Новини Mario: як вибрати рушникосушку?
01.02.2024

Якісна та функціональна рушникосушка – запорука комфорту. Розповімо, як без турбот вибрати модель з асортименту Mario, і зазначимо основні нюанси, на які необхідно звернути увагу.

Насамперед потрібно визначитися, рушникосушка якого типу потрібна: водяна чи електрична. Водяну підключають до системи опалення або гарячого водопостачання. Для встановлення моделі такого типу необхідна консультація сантехніка, адже без його допомоги під час монтажу не обійтися. Електрична рушникосушка не залежить від жодних труб. Для її функціонування необхідне тільки живлення від електромережі, а працюватиме вона впродовж року, а не лише в опалювальний сезон. Крім того, сучасні електричні моделі Mario споживають мінімум електроенергії.

Також варто визначити основне призначення рушникосушки – сушіння речей або обігрів приміщення, адже від цього залежатиме розмір, тип і потужність моделі. З обігрівом ванної кімнати найкраще впорається водяна рушникосушка: чим більша площа приміщення, тим потужнішою і більшою за розміром вона має бути. Теплова потужність також залежить від кількості ребер та їхнього профілю. Наприклад, труби з квадратним профілем мають велику площу нагрівання, відповідно, у них більша тепловіддача та ефективність.

Важливу роль відіграє матеріал, із якого виготовлено рушникосушки. Найкращий варіант – вироби з нержавіючої сталі. Вони довговічні, стійкі до корозії та інших агресивних чинників, витримують високий тиск. Такі моделі згодяться для експлуатації як в автономній, так і в централізованій системі опалення. Полірована нержавіюча сталь слугуватиме десятки років і радуватиме дзеркальним блиском щодня, тому що нема потреби її хромувати, на відміну від чорної сталі. Усі рушникосушки Mario виготовлено зі 100 % нержавіючої сталі.

Зважаючи на ці прості, проте важливі аспекти, вдасться правильно вибрати рушникосушку, забезпечивши комфорт і затишок в оселі.

Асортимент рушникосушок Mario, доступний до замовлення в ERC: Сушарки для рушників Mario | ERC Ukraine

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів