З поширені помилки щодо впровадження CI/CD-підходу. Як їх уникнути?

Головна Новини З поширені помилки щодо впровадження CI/CD-підходу. Як їх уникнути?
20.02.2024

Якщо маєте намір вдосконалити практики безперервної інтеграції/безперервної доставки (CI/CD) в межах DevOps-підходу, налаштованого в організації, запрошуємо приєднатися до вебінару «3 поширені помилки щодо впровадження CI/CD-підходу. Як їх уникнути?».

Концепція CI/CD поєднує практики безперервної інтеграції та безперервної доставки (розгортання) та є важливою частиною будь-якої сучасної практики розробки програмного забезпечення.

Цей вебінар допоможе зрозуміти ключові аспекти та переваги впровадження CI/CD, адже додавання CI/CD до поточного процесу може бути складним завданням, особливо якщо маєте справу з великою кількістю інструментів та розрізненими командами. CI/CD поєднує практики безперервної інтеграції і безперервної доставки та є важливою частиною будь-якої сучасної практики розробки програмного забезпечення.

Головний спікер, Джуліан Фіш, поділиться досвідом і найкращими практиками, щоби допомогти розібратися в існуючих питаннях та уникнути спільних помилок для максимізації результатів.

Дата: 27 лютого 2024 року

Час: 18:00 – 19:00

Реєстрація: 3 Common pitfalls in CI/CD and how to avoid them (opentext.com)

Питання, які обговорюватимуть під час вебінару:

  • чому слід враховувати культурні зміни, які відбуваються під час впровадження CI/CD;
  • як оцінити поточний процес на наявність збоїв, вузьких місць, проблем, які можуть стримувати виконання робіт;
  • найкращі способи для уникнення перевантаження інструментами та складними робочими процесами.

Не проґавте унікальної можливості дізнатися більше про те, як CI/CD може поліпшити роботу, оскільки OpenTextTM ValueEdge може стати надійним помічником у цій цифровій епосі.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів