Робочі станції Lenovo з Anaconda Navigator: синергія технологій для розвитку ШІ

Головна Новини Робочі станції Lenovo з Anaconda Navigator: синергія технологій для розвитку ШІ
29.02.2024

За сучасних реалій, коли інновації та технологічний прогрес стають критичними факторами успіху, розвиток штучного інтелекту (ШІ) займає провідне місце в стратегіях багатьох організацій. Значна частина цих інновацій відбувається завдяки програмному забезпеченню з відкритим вихідним кодом і хмарним рішенням, де Python є провідною мовою програмування для ШІ-застосунків.

Однак, разом із перевагами відкритого програмного забезпечення та хмарних рішень постають і виклики, зокрема ризики безпеки даних, проблеми з конфіденційністю та висока вартість хмарних рішень. У відповідь на ці виклики, Lenovo та Anaconda об’єднали зусилля, аби створити рішення, яке дасть змогу аналітикам даних розробляти та розгортати ШІ-рішення з першокласним апаратним забезпеченням і підтриманням програмного забезпечення ШІ корпоративного рівня.

Робочі станції Lenovo ThinkStation і ThinkPad, створені на базі процесорів Intel і професійних графічних процесорів NVIDIA останніх поколінь, нададуть змогу точно налаштувати великі мовні моделі, а Anaconda Navigator забезпечить організаціям можливість використовувати відкрите програмне забезпечення та ШІ з покращеними механізмами безпеки, масштабування та керування.

Планування ШІ-проєктів передбачає створення чіткої та продуманої стратегії для розподілу необхідного обладнання, програмного забезпечення та навичок керування кожним етапом процесу розроблення. Робочі станції Lenovo доповнюють хмарні рішення для ШІ, об’єднуючи їх із локальними ресурсами та допомагаючи аналітикам бути гнучкими та продуктивними. Асортимент станцій охоплює висококонфігуровані системи, призначені майже для будь-якого робочого процесу ШІ незалежно від галузі або вертикалі, розміру й цінового діапазону – усі вони створені для гнучкого й економічно ефективного розвитку ШІ в майбутньому.

Робочі станції Lenovo з Anaconda Navigator забезпечують захищене середовище для розв’язання непростих завдань із розроблення та розгортання рішень ШІ: мобільні робочі станції з одним центральним і графічним процесором призначені для введення, збирання та підготовки даних, а найпотужніші конфігурації з двома центральними й чотирма графічними процесорами впораються з найскладнішими робочими процесами в галузі ШІ.

Anaconda Navigator доступний до завантаження для використання на робочих станціях Lenovo поточного та майбутнього поколінь, що гарантує організаціям можливість залишатися на передовій технологічного прогресу в галузі науки про дані та штучного інтелекту.

Дізнатися більше про портфоліо робочих станцій Lenovo: www.lenovo.com/workstations

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів