Відкриття нових горизонтів: ERC дистриб’ютор Poly

Головна Новини Відкриття нових горизонтів: ERC дистриб’ютор Poly
22.03.2024

Відтепер ERC співпрацює з Poly – світовим лідером у галузі аудіо- та відеоконференцзв’язку. Перша партія продукції Poly, яка вже на шляху до України, обіцяє відкрити споживачам нові горизонти якості та зручності комунікацій.

Чи то великий бізнес-захід, чи просто дружня бесіда з колегами, чистота звуку та чіткість зображення – пріоритети бренду Poly. Саме тому новина про те, що ERC стала офіційним дистриб’ютором продукції Poly в Україні, викликає справжнє захоплення з-поміж професіоналів і поціновувачів якісного зв’язку.

Історія Poly розпочалася ще 1969 року, коли астронавт Ніл Армстронг у гарнітурі Plantronics вимовив історичні слова з поверхні Місяця: «Це маленький крок для людини та величезний стрибок для людства»! Відтоді Plantronics здобула світове визнання і статус виробника наднадійних безвідмовних пристроїв. Бренд Poly виник після того, як Plantronics у 2019 році придбав Polycom. А в серпні 2022 року Poly став частиною Hewlett-Packard.

Технології Poly: інновації, які визначають майбутнє

Продукти Poly відомі завдяки своїм передовим технологіям, з-поміж яких:

 

Active Noise Control (ANC), Noise Canceling: спосіб зменшення небажаного звуку через додавання іншого, спеціально розробленого для приглушення першого.

 

Acoustic Fence: створення віртуального звукового бар'єра для ізоляції від зовнішніх шумів.

 

NoiseBlock AI: інтелектуальне придушення шумів за допомогою технології машинного навчання і штучного інтелекту.

 

Beamforming: масив мікрофонів виокремлює та оптимізує голоси кожного з присутніх у приміщенні для покращення їх сприйняття.

 

Personal Field of View, Group Framing, Speaker Framing, People Framing: автоматичне кадрування учасників для найкращого візуального сприйняття.

Асортимент продукції Poly: різноманітність для кожної потреби

  • Професійні й консумерські гарнітури: від бездротових Bluetooth-моделей Voyager до дротових Blackwire, а також дротові гарнітури підвищеної зносостійкості EncorePro для контакт-центрів і бездротові DECT-пристрої Savi.

  • Системи відеоконференцзв’язку, спікерфони: USB-рішення Poly Studio, автономні моделі Poly Studio X і G7500 на базі Android, а також рішення PC-Based Solutions на базі мініПК на платформі Windows чи IoT для великих кімнат.

  • Спікерфони й мікрофони: портативні моделі з вбудованим акумулятором Poly Sync і настільні та стельові рішення Poly Trio/Studio.

  • IP-телефони: мультимедійні моделі із сенсорним екраном CCX, традиційні бізнес-рішення VVX, DECT-телефони Rove та пристрої Edge для офісів і колцентрів.

Poly є одним із провідних світових виробників систем відеоконференцзв’язку та професійних гарнітур.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів