Оновлена лінійка зарядних станцій 2Е

Головна Новини Оновлена лінійка зарядних станцій 2Е
01.04.2024

Модельний ряд зарядних станцій 2E повністю оновлено. Пристрої наявні в ERC та доступні до відвантаження.

ПЕРЕВАГИ ЗАРЯДНИХ СТАНЦІЙ 2E

Акумулятори LiFePO4 (клас А) великої ємності з терміном служби > 2 000 циклів, які забезпечують можливість активно використовувати станції тривалий час без втрати ємності.

Надшвидка інтелектуальна зарядка. Завдяки потужним вбудованим інверторам можна зарядити від мережі 220 В будь-яку станцію від 0 % до 80 % лише за 1-1,5 год, а до 100 % всього за 1-2 год (залежно від моделі). Також пристрої можна зарядити від будь-якого альтернативного джерела живлення (сонячних панелей, генераторів, вітрових генераторів, акумуляторів, автомобіля). Завдяки цьому станції стануть у пригоді за тривалої відсутності живлення й оперативно будуть заряджені для подальшого використання.

Функція UPS (безперебійне живлення). Ця опція забезпечує використання ресурсу (циклів) акумулятора лише тоді, коли це необхідно. Підключивши зарядну станцію між джерелом електромережі та споживачем, у момент, коли в мережі є напруга, вона пропустить цю електрику «наскрізним» методом, не задіє ані акумулятор, ані вбудований інвертор, тим самим зберігаючи їхній ресурс. У момент зникнення електрики в основній мережі зарядна станція переключить живлення на свій акумулятор із мінімальним затриманням, яке буде непомітним навіть для чутливих ПК.

Новий рівень безпеки! Сучасний BMS. Кожна зарядна станція має шість систем захисту від: перезаряджання, глибокого розряду, перевантаження струмом, перегрівання, короткого замикання та перенапруги, які дають змогу попередити поломку пристрою через найрозповсюдженіші випадки та забезпечують додаткову надійність і довговічність.

Керування за допомогою застосунку. Завдяки вбудованому подвійному бездротовому модулю BT та Wi-Fі у станції 2E SYLA забезпечено повну синхронізацію даних через застосунок Tuya Smart, тож можна віддалено моніторити станцію, вмикання чи вимикання розеток і портів та інтегрувати її до екосистеми розумного будинку.

Інноваційна система паралельного з’єднання 2E Parallel System. Забезпечено збільшення потужності та ємності вдвічі! Функцію підтримують моделі SYLA та SYAYVO.

Найширша варіація потужностей на ринку:

DIYA

Dzherelo

Snagha 2

Syla

Gart

SYAYVO

Syla Parallel

SYAYVO Parallel

300 Вт

600 Вт

1 200 Вт

1 500 Вт

2 000 Вт

2 400 Вт

3 000 Вт

4 800 Вт

Портативна електростанція 2Е Dzherelo, 600 Вт, 560 Вт/год, швидке заряджання

Код товару: 2E-PPS06056

Портативна зарядна станція 2Е Dzherelo оснащена інвертором потужністю 600 Вт (пікова 1 000 Вт) і має ємність LiFePO4-акумулятора 560 Вт·год. Завдяки вбудованим інноваційним функціям і технологіям забезпечить резервним або альтернативним живленням необхідні пристрої.

Постійне джерело енергії, яке завжди напохваті. Портативна зарядна станція 2Е Dzherelo допоможе на локальному рівні мінімізувати наслідки через припинення централізованого електропостачання. Оснащена інвертором потужністю 600 Вт (пікова 1 000 Вт). На компактному корпусі передбачено міцне складане руків’я для зручного транспортування.

Потужна батарея. Сучасні, безпечні та довговічні елементи живлення типу LiFePO4 (клас А) – запорука тривалого слугування 2Е Dzherelo навіть за інтенсивного використання. Одна розетка змінного струму 220 В типу Schuko із заземленням розширює кількість видів споживачів, які можна заживити. Ємності акумулятора достатньо, наприклад, для роботи терміналу Star Link протягом 7 год!

Функціональність вищого рівня. Однією з ключових функцій є надшвидке й інтелектуальне заряджання від мережі 220 В або будь-якого іншого джерела змінного струму. Завдяки входу змінного струму до 500 Вт можливе заряджання силової станції від 0 % до 80 % лише за 1 год, а до 100 % – лише за 1,5 год роботи від мережі чи генератора. Зарядна станція не споживає пікову потужність на старті, а робить це дискретно, «вимірюючи» можливості мережі та не створюючи стартові пікові навантаження.

2Е Dzherelo оснащено вбудованим контролером MPPT потужністю до 240 Вт і напругою від 12 В до 50 В із силою струму до 12 А, що дає змогу заряджати електростанцію за допомогою портативних сонячних панелей майже будь-якого номіналу потужності до 240 Вт. Наприклад, панель 200 Вт за сонячної погоди може зарядити зарядну станцію 2Е лише за 3 год! У разі паралельного використання є змога подвоїти сонячну потужність, використовуючи кожен MPPT станції. Також передбачено можливість заряджання через автомобільний прикурювач або за допомогою іншого акумулятора постійного струму. Модель має рознім XT60 DC і сумісна майже з будь-якою сучасною портативною сонячною панеллю.

Із UPS (функція безперебійного живлення) використовувати ресурс (цикли) акумулятора можна лише тоді, коли це необхідно. За підключення зарядної станції 2Е Dzherelo між джерелом електромережі та споживачем, у момент, коли в мережі є напруга, електрика проходить у «наскрізний» спосіб, тобто не залучаючи ані акумулятор, ані вбудований інвертор, що сприяє збереженню їхнього ресурсу. У момент припинення електропостачання через основну мережу зарядна станція переключає живлення на вбудований акумулятор із мінімальним затриманням, яке залишиться непоміченим навіть для ПК та іншої чутливої техніки. Використовувати зарядну станцію як типовий ДБЖ не рекомендовано. UPS-функція має обмежений час безперервного використання.

Захищено надійно. Зарядна станція 2Е Dzherelo оснащена сучасною платою BMS, яка передбачає шість систем захисту: від перезаряджання, глибокого розряду, перевантаження за струмом, перегрівання, короткого замикання, перенапруги.

Додаткові опції. Вбудований ліхтарик може слугувати додатковим джерелом освітлення.

ВАЖЛИВО! НЕ зберігати розрядженим. За першого ввімкнення обов’язково зарядити до 100 %.

Особливості

  • Ємність LiFePO4-акумулятора 560 Вт·год, 25 000 мА·год
  • Термін слугування батареї >2 000 циклів
  • Вихідна потужність змінного струму 600 Вт (пікова потужність 1 000 Вт)
  • 1 × розетка Schuko 220 В, 50 Гц
  • Вихід USB-C – PD-100W × 1; 5 В, 2,4 А × 2
  • Вихід DC 12-12,5 В, 8 А, 100 Вт
  • Вихідна номінальна ємність змінного струму 504 Вт·год
  • Вхід постійного струму до 50 В, 12 A
  • Вхід змінного струму 220 В, 500 Вт
  • XT60 DC MPPT: підтримання сонячних панелей із напругою 12-50 В до 240 В
  • Вихід змінного струму 220 В, 600 Вт (пікова потужність 1 000 Вт)
  • Вихід постійного струму 12,5 В, 8,3A
  • USB-A × 2: 5 В 2,4 A; 1 × QC 18 Вт
  • USB-C × 2: 5 В, 2,4 A; PD 100 Вт × 1: 5 В/9 В/12 В/15 В/20 В, 3,25 A
  • Температурний діапазон роботи -10~40 °C
  • Температурний діапазон заряджання 0~40 °C
  • Розмір 254 × 200 × 182 мм
  • Вага 6,5 кг

Портативна електростанція 2Е Snagha 2, 1 200 Вт, 1 050 Вт/год, швидке заряджання

Код товару: 2E-PPS1210-2

Портативна зарядна станція нового покоління 2Е Snagha 2 – це оновлена та потужніша версія вже популярної 2Е Snagha. Номінальна потужність інвертора із чистою синусоїдою становить 1 200 Вт, а ємність LiFePO4-акумулятора – 1 050 Вт·год. Модель оснащено інноваційними функціями та технологіями, що робить її оптимальним рішенням для резервного або альтернативного живлення.

Поліпшена й ефективна станція. 2Е Snagha 2 спроєктовано, аби заряджати ще більше пристроїв, ніж її популярна попередниця. Широкі конструктивні можливості разом із номінальною потужністю інвертора із чистою синусоїдою 1 200 Вт забезпечують ефективну продуктивність.

Довговічність роботи за інтенсивного використання. Сучасні, безпечні та довговічні елементи живлення типу LiFePO4 (клас А) – запорука тривалого слугування пристрою навіть за інтенсивного використання. Дві розетки змінного струму 220 В типу Schuko із заземленням значно розширюють кількість видів споживачів, які можна заживити.

Функціонал для широкого використання. Однією з ключових функцій є надшвидке й інтелектуальне заряджання від мережі 220 В або будь-якого іншого джерела змінного струму. Завдяки входу змінного струму до 1 200 Вт можливе заряджання силової станції від 0 % до 80 % лише за 40 хв, а до 100 % – лише за 1 год роботи від мережі чи генератора. Зарядна станція не споживає пікову потужність на старті, а робить це дискретно, «вимірюючи» можливості мережі та не створюючи стартові пікові навантаження.

2Е Snagha 2 оснащена вбудованим контролером MPPT потужністю до 400 Вт і напругою від 10 В до 50 В із силою струму до 13 А, що дає змогу заряджати електростанцію за допомогою портативних сонячних панелей майже будь-якого номіналу потужності до 400 Вт. Наприклад, панель 400 Вт за сонячної погоди може зарядити зарядну станцію 2Е лише за 3 год! У разі паралельного використання є змога подвоїти сонячну потужність, використовуючи кожен MPPT станції. Також передбачено можливість заряджання через автомобільний прикурювач або за допомогою іншого акумулятора постійного струму. Модель оснащена рознімом XT60 DC і сумісна майже з будь-якою сучасною портативною сонячною панеллю.

Із UPS (функція безперебійного живлення) використовувати ресурс (цикли) акумулятора можна лише тоді, коли це необхідно. За підключення зарядної станції 2Е Snagha 2 між джерелом електромережі та споживачем, у момент, коли в мережі є напруга, електрика проходить у «наскрізний» спосіб, тобто не залучаючи ані акумулятор, ані вбудований інвертор, що сприяє збереженню їхнього ресурсу. У момент припинення електропостачання через основну мережу зарядна станція переключає живлення на вбудований акумулятор із мінімальним затриманням, яке залишиться непоміченим навіть для ПК та іншої чутливої техніки. Використовувати зарядну станцію як типовий ДБЖ не рекомендовано. UPS-функція має обмежений час безперервного використання.

Потужний захист. Зарядна станція 2Е Snagha 2 оснащена сучасною платою BMS, яка передбачає шість систем захисту: від перезаряджання, глибокого розряду, перевантаження за струмом, перегрівання, короткого замикання, перенапруги.

Бездротове заряджання пристроїв потужністю 15 Вт. Передбачено швидке та зручне заряджання пристроїв без використання додаткових кабелів. При цьому активацію функції реалізовано окремо від інших портів постійного струму (USB), що дає змогу використовувати верхню кришку зарядної станції як столик для пристроїв, які заряджаються через розніми, не переймаючись щодо можливої взаємодії з індукцією.

Переваги використання. Вбудований ліхтарик може слугувати додатковим джерелом освітлення. Ергономічні руків’я з боків зумовлюють зручність транспортування. Конструкцією передбачено вбудоване відділення з кришкою для зберігання всіх необхідних кабелів і перехідників.

ВАЖЛИВО! НЕ зберігати розрядженим. За першого ввімкнення обов’язково зарядити до 100 %.

Особливості

  • LiFePO4-акумулятор 1 050 Вт·год
  • Термін слугування батареї >2 000 циклів
  • Вихідна потужність змінного струму 1 200 Вт (пікова потужність 2 400 Вт)
  • 2 × розетки ЄС 220 В, 50 Гц
  • Вихід USB-C – PD-65 Вт × 15 В, 2,4 А × 2
  • Вихід DC12V – 12,5 В, 8 А – 100 Вт
  • Бездротове заряджання 15 Вт
  • Вихідна номінальна ємність змінного струму 945 Вт·год
  • Вхід змінного струму 1 200 Вт
  • Вхід постійного струму 10-50 В, 13 A (підтримання 12-30 В)
  • XT60 DC MPPT: підтримання сонячних панелей із напругою 10-50 В до 400 Вт.
  • Вихід змінного струму 220 В, 1 200 Вт (пікова потужність 2 400 Вт)
  • Вихід постійного струму 12,5 В, 8,3 A
  • USB-A × 2: 5 В, 2,4 A; 1 × QC 18 Вт
  • USB-C × 2: 5 В, 2,4 A; PD65 В × 1: 5 В, 9 В, 12 В, 15 В, 20 В, 3,25 A
  • Температурний діапазон роботи -10 ~ 40 °C
  • Температурний діапазон заряджання 0~40 °C
  • Розмір 366 × 235 × 267 мм
  • Вага 12 кг

Портативна електростанція 2Е Syla, 1 500 Вт, 1 280 Вт/год, Wi-Fi/BT, паралельне підключення, швидка зарядка

Код товару: 2E-PPS1512

Інноваційна портативна зарядна станція 2E Syla нового покоління з номінальною потужністю інвертора та чистою синусоїдою 1 500 Вт (3 000 Вт піково) і ємністю LiFePO4-акумулятора 1 280 Вт·год. Станція оснащена сучасними функціями та технологіями , як-то віддалене керування через застосунок і 2E Parallel System.

Альтернативне та потужне джерело електрики. Портативна зарядна станція 2E Syla є потужним повербанком, за допомогою якого можна заряджати не тільки смартфони, ноутбуки чи планшети. Її робочі показники зумовлюють можливість підключати різноманітні побутові пристрої завдяки інвертору із чистою синусоїдою потужністю 1 500 Вт (3 000 Вт піково).

Довготривале живлення. Сучасні та безпечні елементи живлення типу LiFePO4 (клас А) ємністю 1 280 Вт·год – запорука довговічної роботи зарядної станції 2E Syla навіть за інтенсивного її використання. Дві розетки змінного струму 220 В типу Schuko із заземленням значно розширюють кількість видів споживачів, які можна заживити.

Віддалене зручне керування за допомогою застосунку Tuya Smart. Керувати, контролювати поточний стан і налаштовувати зарядну станцію 2E Syla можна звідусіль. Віддалений моніторинг, вмикання чи вимикання розеток і рознімів можна здійснювати завдяки подвійному бездротовому модулю через BT і Wi-Fі із повною синхронізацією даних за допомогою застосунку Tuya Smart.

Інноваційна система паралельного з’єднання 2E Parallel System. За допомогою системи паралельного з’єднання електростанцій 2E Dual Power (2E-APS-250-1530, немає в комплекті) можна об’єднати потужності інверторів та ємність акумуляторів двох зарядних станцій 2E Syla, отримуючи, як результат, загальну потужність 3 000 Вт і сумарну ємність 2 560 Вт·год. Завдяки цьому можна підключати до станцій надпотужні пристрої або пристрої з великими пусковими токами, які не працюють від інших, менш потужних зарядних станцій. При цьому ресурс станцій не вичерпується надмірно через інтелектуальне, рівномірне розподілення споживання між двома станціями. Систему паралельного з’єднання електростанцій 2E Dual Power оснащено силовою розеткою 30 A.

Широкий функціонал. Однією з ключових функцій є надшвидке й інтелектуальне заряджання від мережі 220 В або будь-якого іншого джерела змінного струму. Завдяки входу змінного струму до 1 200 Вт можливе заряджання силової станції від 0 % до 80 % лише за 60 хв, а до 100 % – лише за 1,5 год роботи від мережі чи генератора. При цьому зарядна станція не споживає пікову потужність на старті, а робить це дискретно, «вимірюючи» можливості мережі та не створюючи стартові пікові навантаження.

2E Syla оснащена вбудованим контролером MPPT потужністю до 400 Вт і напругою від 10 В до 60 В із силою струму до 13 А, що дає змогу заряджати електростанцію за допомогою портативних сонячних панелей майже будь-якого номіналу потужності до 400 Вт. Наприклад, панель 400 Вт за сонячної погоди може зарядити зарядну станцію 2Е лише за 4-5 год! У разі паралельного використання є змога подвоїти сонячну потужність, використовуючи кожен MPPT станції. Також передбачено можливість заряджання через автомобільний прикурювач або за допомогою іншого акумулятора постійного струму. Модель оснащена рознімом XT60 DC і сумісна майже з будь-якою сучасною портативною сонячною панеллю.

Із UPS (функція безперебійного живлення) використовувати ресурс (цикли) акумулятора можна лише тоді, коли це необхідно. За підключення зарядної станції 2Е Syla між джерелом електромережі та споживачем, у момент, коли в мережі є напруга, електрика проходить у «наскрізний» спосіб, тобто не залучаючи ані акумулятор, ані вбудований інвертор, що сприяє збереженню їхнього ресурсу. У момент припинення електропостачання через основну мережу зарядна станція переключає живлення на вбудований акумулятор із мінімальним затриманням, яке залишиться непоміченим навіть для ПК та іншої чутливої техніки. Використовувати зарядну станцію як типовий ДБЖ не рекомендовано. UPS-функція має обмежений час безперервного використання.

Надійний захист. Зарядна станція 2E Syla оснащена сучасною платою BMS, яка передбачає шість систем захисту: від перезаряджання, глибокого розряду, перевантаження за струмом, перегрівання, короткого замикання, перенапруги.

Додаткові зручності. Вбудований ліхтарик може слугувати додатковим джерелом освітлення. Ергономічні руків’я з боків зумовлюють зручність транспортування. Конструкцією передбачено вбудоване відділення з кришкою для зберігання всіх необхідних кабелів і перехідників.

ВАЖЛИВО! НЕ зберігати розрядженим. За першого ввімкнення обов’язково зарядити до 100 %.

Особливості

  • LiFePO4-акумулятор 1 280 Вт·год, 51,2 В, 25 000 мА·год
  • Термін слугування батареї ≥ 2 000 циклів
  • Вхід змінного струму 220-240 В, 50 Гц (макс. 1 200 Вт)
  • Вхід MPPT 10-60 В, 13 А (макс. 400 Вт)
  • Виходи USB: 2 × USB Type-C: 5 В, 3 А; 9 В, 3 A; 12 В 3 А; 15 В, 3 A; 20 В, 5 A (макс. 100 Вт); 4 × USB-A: 5 В, 3 А; 9 В, 2 А; 12 В, 1,5 А; (один 18 Вт макс., два одночасно 15 Вт макс.)
  • Виходи постійного струму 4 × 12 В, 10 A (макс. 120 Вт)
  • Автомобільний порт 12 В, 10 А (макс. 120 Вт)
  • Виходи змінного струму 2 × 210-230 В, 50 Гц, 2 400 Вт макс. (3 000 Вт пікова)
  • Чиста синусоїда
  • Бездротові інтерфейси Wi-Fi, BT
  • Робоча температура -10~40 °C
  • Розмір 374 × 265 × 263 мм
  • Вага 17 кг

Портативна електростанція 2Е Gart, 2 000 Вт, 2 160 Вт/год, швидке заряджання

Код товару: 2E-PPS2020

Портативна зарядна станція 2Е Gart із номінальною потужністю інвертора 2 000 Вт і чистою синусоїдою оснащено ємним LiFePO4-акумулятором 2 160 Вт·год. Модель вирізняється інноваційними функціями та технологіями, тож є надійним джерелом для резервного або альтернативного живлення.

Потужність у продуманій конструкції. Зарядна станція 2Е Gart забезпечить незалежне живлення різних пристроїв. Номінальна потужність інвертора із чистою синусоїдою становить 2 000 Вт. Зручний і компактний корпус, як для такої потужності, оснащено двома коліщатками й висувним телескопічним руків’ям для легкого транспортування та зберігання.

Довговічний елемент живлення. Сучасні, безпечні та довговічні елементи живлення типу LiFePO4 (клас А) – запорука тривалого слугування станції 2Е Gart навіть за інтенсивного використання. Дві розетки змінного струму 220 В типу Schuko із заземленням значно розширює кількість видів споживачів, які можна заживити.

Функціональність вищого рівня. Однією з ключових функцій є надшвидке й інтелектуальне заряджання від мережі 220 В або будь-якого іншого джерела змінного струму. Завдяки входу змінного струму до 1 500 Вт можливе заряджання силової станції від 0 % до 80 % лише за 1,5 год, а до 100 % – лише за 2 год роботи від мережі чи генератора. При цьому зарядна станція не споживає пікову потужність на старті, а робить це дискретно, «вимірюючи» можливості мережі та не створюючи стартові пікові навантаження.

2Е Gart оснащена вбудованим контролером MPPT потужністю до 400 Вт і напругою від 10 В до 50 В із силою струму до 13 А, що дає змогу заряджати електростанцію за допомогою портативних сонячних панелей майже будь-якого номіналу потужності до 400 Вт. Наприклад, панель 400 Вт за сонячної погоди може зарядити зарядну станцію 2Е лише за 3 год! У разі паралельного використання є змога подвоїти сонячну потужність, використовуючи кожен MPPT станції. Також передбачено можливість заряджання через автомобільний прикурювач або за допомогою іншого акумулятора постійного струму. Модель оснащена рознімом XT60 DC і сумісна майже з будь-якою сучасною портативною сонячною панеллю.

Із UPS (функція безперебійного живлення) використовувати ресурс (цикли) акумулятора можна лише тоді, коли це необхідно. За підключення зарядної станції 2Е Gart між джерелом електромережі та споживачем, у момент, коли в мережі є напруга, електрика проходить у «наскрізний» спосіб, тобто не залучаючи ані акумулятор, ані вбудований інвертор, що сприяє збереженню їхнього ресурсу. У момент припинення електропостачання через основну мережу зарядна станція переключає живлення на вбудований акумулятор із мінімальним затриманням, яке залишиться непоміченим навіть для ПК та іншої чутливої техніки. Використовувати зарядну станцію як типовий ДБЖ не рекомендовано. UPS-функція має обмежений час безперервного використання.

Ефективний захист. Зарядна станція 2Е Gart оснащена сучасною платою BMS, яка передбачає шість систем захисту: від перезаряджання, глибокого розряду, перевантаження за струмом, перегрівання, короткого замикання, перенапруги.

Бездротове заряджання пристроїв потужністю 15 Вт. Передбачено швидке та зручне заряджання пристроїв без використання додаткових кабелів. При цьому активацію функції реалізовано окремо від інших портів постійного струму (USB), що дає змогу використовувати верхню кришку зарядної станції як столик для пристроїв, які заряджаються через розніми, не переймаючись щодо можливої взаємодії з індукцією.

Додаткова опція. Вбудований ліхтарик може слугувати додатковим джерелом освітлення.

ВАЖЛИВО! НЕ зберігати розрядженим. За першого ввімкнення обов’язково зарядити до 100 %.

Особливості

  • Ємність LiFePO4-акумулятора 2160 Вт·год, 48 Вт, 45 000 мА·год
  • Термін слугування батареї >2 000 циклів
  • Вихідна потужність змінного струму 2 000 Вт (пікова потужність 4 000 Вт)
  • 2 × розетки Schuko (220 В, 50 Гц)
  • Вихід USB-C – PD-100 Вт × 1; 2 × 5 В, 2,4 А
  • Вихід DC 12-12,5 В, 8 А, 100 Вт
  • Бездротова зарядка 15 Вт
  • Вихідна номінальна ємність змінного струму 1 946 Вт·год
  • Вхід постійного струму 50 Вт, 13A (підтримання 10-50 Вт)
  • Вхід змінного струму 220 В, 1 500 Вт
  • XT60 DC MPPT: підтримання сонячних панелей із напругою 10-50 Вт до 400 Вт
  • Вихід змінного струму 220 В, 2 000 Вт (пікова потужність 4 000 Вт)
  • Вихід постійного струму 12,5 Вт, 8,3 A
  • USB-A × 2: 5 Вт, 2,4 A; 1 × QC 18 Вт
  • USB-C × 2: 5 Вт, 2,4 A; PD 100 В × 1: 5 Вт/9 Вт/12 Вт/15 Вт/20 Вт, 3,25 A
  • Температурний діапазон роботи -10~40 °C
  • Температурний діапазон заряджання 0~40 °C
  • Розмір 470,5 × 289 × 366 мм
  • Вага 25 кг

ОБЛАДНАННЯ ДО ЗАРЯДНИХ СТАНЦІЙ

Адаптер для сонячних панелей 2Е із рознімом MC4 з автомобільним прикурювачем, 0,5 м

Код товару: 2E-ASP-CCP-MC4-0.5

Адаптер для сонячних панелей 2Е розроблений для живлення, наприклад, насосів і смартфонів, від сонячної панелі або будь-якої іншої PV-панелі через автомобільний прикурювач. Конструкцією передбачено рознім MC4 для під’єднання до сонячної панелі та автомобільний прикурювач безпосередньо для підключення пристроїв. Максимальна напруга становить 12,6 В, а струм – 10 А. Кабель завдовжки 0,5 м, який відповідає стандарту EN 50525, має січення 2 мм² (14AWG), матеріал контактів – луджена мідь. Полярність промарковано кольором задля зручності підключення. За використання адаптера 2Е із кабелями-розгалужувачами 2E MC4-2T1 або 2Е MC4-3T1 можливе одночасне підключення двох і більше сонячних панелей.

Особливості

  • Рознім МС4 та автомобільний прикурювач
  • Полярність промаркована
  • Макс. напруга 12,6 В
  • Макс. струм 10 А
  • Січення кабелю 2 мм² (14AWG)
  • Відповідність стандарту EN 50525
  • Контакти з лудженої міді
  • Довжина 0,5 м

Адаптер 2Е XT60 з автомобільним прикурювачем (вилкою), 1 м

Код товару: 2E-ASP-XT60-CCP-1

Автомобільний адаптер 2Е XT60 використовують для підзаряджання зарядних станцій та електронних пристроїв, які живляться через рознім XT60 від автомобільного прикурювача. Довжина адаптера 2Е XT60 становить 1 м. Забезпечено просте з’єднання та роз’єднання без використання додаткових інструментів. Задля зручності полярність промарковано кольором.

Особливості

  • Тип рознімів XT60 й автомобільний прикурювач (вилка)
  • Максимальна робоча напруга до 12,6 В
  • Максимальний робочий струм до 10 А
  • Січення кабелю 2,0 мм2 (14AWG)
  • Стандарт кабелю EN 50525
  • Діапазон робочої температури -15°C ~ +80°C
  • Матеріал контакту луджена мідь
  • Довжина кабелю 1 м

Кабель для сонячних панелей 2E MC4-Anderson, 0,5 м

Код товару: 2E-ASP-MC4-AND-0.5

Кабель 2E Anderson-MC4 призначений для легкого та швидкого з’єднання портативної сонячної або будь-якої іншої PV-панелі з МС4 із зарядною станцією, зокрема 2E 2 000 Вт, або сумісними зарядними пристроями з рознімом Anderson. За використання разом із кабелями-розгалужувачами 2E MC4-2T1 або 2Е MC4-3T1 можливе підключення до зарядної станції двох і більше сонячних панелей для швидшого відновлення заряду. Крім того, виріб придатний до застосування навіть за несприятливих умов довкілля, робочий температурний діапазон – від -40 °C до +85 °C. Максимальна напруга – 300 В, а струм – 30 А. Модель із контактами з лудженої міді виготовлена за стандартами CE62930, IEC131, H1Z2Z2-K. Кабель завдовжки 0,5 м має січення 4 мм², забезпечуючи стабільну роботу й довговічність. Задля зручності полярність промарковано кольором. Придатний до використання за несприятливих умов довкілля.

Особливості

  • Розніми МС4 та Anderson
  • Макс. напруга 300 В
  • Макс. струм 30 А
  • Січення кабелю 4 мм²
  • Відповідність стандартам CE62930, IEC131, H1Z2Z2-K
  • Контакти з лудженої міді
  • Довжина 0,5 м

Кабель для сонячних панелей 2E XT60-MC4, 1 м

Код товару: 2E-ASP-XT60-MC4-1

Кабель для сонячних панелей 2E-ASP-XT60-MC4-1– ефективний компонент для легкого та швидкого під’єднання портативної сонячної або будь-якої іншої PV-панелі до зарядної станції, зокрема 2E SNAGHA, або сумісних зарядних пристроїв із рознімом XT60. За використання разом із кабелями-розгалужувачами 2E MC4-2T1 або 2Е MC4-3T1 можливе підключення до зарядної станції двох і більше сонячних панелей для швидшого відновлення заряду. Крім того, виріб придатний до застосування навіть за несприятливих умов довкілля, робочий температурний діапазон – від -40 °C до +85 °C. Максимальна напруга – 1 000 В, а струм – 30 А. Модель із контактами з лудженої міді виготовлена за стандартами CE62930, IEC131, H1Z2Z2-K. Кабель завдовжки 1 м має січення 4 мм², що забезпечує стабільну роботу й довговічність. Задля зручності полярність промарковано кольором. Придатний до використання за несприятливих умов довкілля.

Особливості

  • Розніми МС4 та XT60
  • Макс. напруга 1 000 В
  • Макс. струм 30 А
  • Січення кабелю 4 мм²
  • Відповідність стандартам CE62930, IEC131, H1Z2Z2-K
  • Контакти з лудженої міді
  • Довжина 1 м

Набір конекторів для сонячних панелей 2E MC4-1T3

Код товару: 2E-ASP-MC4-1T3

Два конектори-розгалужувачі на три лінії 2E MC4-1T3, які виготовлено з якісних матеріалів, призначені для паралельного або послідовно-паралельного з’єднання портативних сонячних або PV-панелей. Згодяться для підключення сонячних панелей (або ланцюжків сонячних масивів) із однаковою напругою. Дають змогу розширювати наявну або будувати нову сонячну систему як постійного монтажу, так і портативну (переносну). Допустиме використання за несприятливих умов довкілля. Забезпечено просте з’єднання та роз’єднання без використання додаткових інструментів.

Схема розгалуження: 1 × тато (+) на 3 × мама (-) та 1 × мама (-) на 3 × тато (+).

Особливості

  • Розніми МС4
  • Макс. робоча напруга до 1 000 В
  • Макс. робочий струм до 30 А
  • Діапазон робочої температури -40 °C ~ +85 °C
  • Матеріал контакту луджена мідь

Набір кабелів для сонячних панелей 2E MC4-2T1, 30 см

Код товару: 2E-ASP-MC4-2T1

Набір кабелів 2E із рознімами MC4 стане в пригоді для ефективного паралельного або послідовно-паралельного з’єднання портативних сонячних або PV-панелей. Комплект складається із двох Y-подібних кабелів, виготовлених із якісних матеріалів, які призначені для надійного та безпечного з’єднання двох і більше сонячних панелей (або ланцюжків сонячних масивів) з однаковою напругою. Схема розгалуження: 2 × «тато» (+) на 2 × «мама» (-) і «мама» (-) на 2 × «тато» (+). Полярність промаркована кольором: «+» – червоний, «-» – чорний. Кабелі можна застосовувати для розширення наявної або побудови нової системи сонячних панелей – як стаціонарної, так і портативної. Максимальна напруга становить 1 000 В, а струм – 30 А. Вироби відповідають стандартам CE62930, IEC131, H1Z2Z2-K, матеріал контактів – луджена мідь. Кожен кабель завдовжки 30 см має січення 4 мм² для оптимальної продуктивності й надійності. Задля зручності полярність промарковано кольором. Придатний до використання за несприятливих умов довкілля.

Особливості

  • Два Y-подібні кабелі
  • Схема розгалуження: 2 × «тато» (+) на 2 × «мама» (-) і «мама» (-) на 2 × «тато» (+)
  • Розніми MC4
  • Макс. напруга 1 000 В
  • Макс. струм 30 А
  • Січення кабелів 4 мм²
  • Відповідність стандартам CE62930, IEC131, H1Z2Z2-K
  • Контакти з лудженої міді
  • Довжина кабелів 30 см

Кабель для сонячних панелей 2E XT60-MC4, 3 м

Код товару: 2E-ASP-XT60-MC4-3

Кабель 2E XT60-MC4 використовують для легкого та швидкого під’єднання портативної сонячної панелі або будь-якої іншої PV-панелі з рознімами МС4 до накопичувальних станцій або будь-яких інших зарядних пристроїв із рознімом XT60 (наприклад, зарядна станція 2E SNAGHA).

За спільного використання з кабелями-розгалужувачами 2E MC4-2T1 або 2Е MC4-3T1 можна підключати до зарядної станції 2 та більше сонячних панелей для швидшого заряджання.

Можна використовувати за несприятливих умов довкілля. Просте з’єднання та роз’єднання, не використовуючи додаткових інструментів. Полярність промарковано кольором.

Особливості

  • Розніми МС4 і XT60
  • Макс. робоча напруга до 1 000 В
  • Макс. робочий струм до 30 А
  • Січення кабелю 4 мм2
  • Відповідність стандартам CE62930, IEC131, H1Z2Z2-K
  • Діапазон робочої температури -40 °C ~ +85 °C
  • Матеріал контакту луджена мідь
  • Довжина кабелю 1 м

Набір конекторів для сонячних панелей 2E MC4-1T4

Код товару: 2E-ASP-MC4-1T4

Два конектори-розгалужувачі на чотири лінії 2E MC4-1T4, які виготовлено з якісних матеріалів, призначені для паралельного або послідовно-паралельного з’єднання портативних сонячних або PV-панелей. Згодяться для підключення сонячних панелей (або ланцюжків сонячних масивів) із однаковою напругою. Дають змогу розширювати наявну або будувати нову сонячну систему як постійного монтажу, так і портативну (переносну). Допустиме використання за несприятливих умов довкілля. Забезпечено просте з’єднання та роз’єднання без використання додаткових інструментів.

Схема розгалуження: 1 × тато (+) на 4 × мама (-) та 1 × мама (-) на 4 × тато (+).

Особливості

  • Розніми МС4
  • Макс. робоча напруга до 1 000 В
  • Макс. робочий струм до 30 А
  • Діапазон робочої температури -40 °C ~ +85 °C
  • Матеріал контакту луджена мідь

Набір кабелів для сонячних панелей 2E MC4-4T1

Код товару: 2E-ASP-MC4-4T1

Два кабелі-розгалужувачі на чотири лінії 2E MC4-4T1 призначені для паралельного або послідовно-паралельного з’єднання портативних сонячних або PV-панелей із рознімом MC4. Згодяться для підключення двох і більше сонячних панелей (або двох і більше ланцюжків сонячних масивів) з однаковою напругою, запобігаючи при цьому взаємному впливу панелей. Дають змогу розширювати наявну або будувати нову систему сонячних панелей як постійного монтажу, так і портативну (переносну). Можна використовувати за несприятливих умов довкілля. Забезпечено просте з’єднання та роз’єднання без використання додаткових інструментів.

Схема розгалуження: 1 × тато (+) на 4 × мама (-) та 1 × мама (-) на 4 × тато (+). Полярність промарковано кольором: «+» червоний; «-» чорний.

Особливості

  • Розніми МС4
  • Макс. робоча напруга до 1 000 В
  • Макс. робочий струм до 30 А
  • Січення кабелю 4 мм2
  • Відповідність стандартам CE62930, IEC131, H1Z2Z2-K
  • Діапазон робочої температури -40 °C ~ +85 °C
  • Матеріал контакту луджена мідь
  • Довжина одного кабелю ~30 см

Подовжувальний кабель для сонячних панелей 2E MC4-MC4, 4,5 м

Код товару: 2E-ASP-MC4-MC4-4.5

Подовжувальний кабель для сонячних панелей завдовжки 4,5 м має розніми MC4 з обох боків. Призначений для легкого підключення між собою сонячних панелей і пристроїв зберігання енергії та подовження існуючих кабелів. За спільного використання з кабелями-розгалужувачами 2E MC4-2T1 або 2Е MC4-3T1 можна підключати дві та більше сонячних панелей та інших пристроїв.

Згодиться для використання просто неба та за несприятливих погодних умов. Має ступінь захисту IP67, стійкий до високих/низьких температур, УФ-випромінювання та корозії. Внутрішню жилу кабелю виготовлено з лудженої міді січенням 6 мм2 (10 AWG), яка має хорошу провідність і стійкість до окислення.

Просте з’єднання та роз’єднання, без використання додаткових інструментів. Задля зручності полярність промарковано кольором.

Особливості

  • Довжина кабелю 4,5 м
  • Кількість дротів 2 шт.
  • Матеріал провідника луджена мідь
  • Січення 6 мм2 (10 AWG)
  • Тип рознімів MC4
  • Діапазон робочої температури -40 °С + 85 °С
  • Максимальна робоча напруга до 1 000 В
  • Максимальний робочий струм до 30 А

Набір кабелів для сонячних панелей 2E MC4-3T1, 30 см

Код товару: 2E-ASP-MC4-3T1

Набір кабелів 2E із рознімами MC4 стане в пригоді для ефективного паралельного або послідовно-паралельного з’єднання портативних сонячних або PV-панелей. Комплект складається із двох кабелів-розгалужувачів на 3 лінії, виготовлених із якісних матеріалів, які призначені для надійного та безпечного з’єднання двох і більше сонячних панелей (або ланцюжків сонячних масивів) з однаковою напругою. Схема розгалуження: 2 × «тато» (+) на 3 × «мама» (-) і «мама» (-) на 3 × «тато» (+). Полярність промарковано кольором: «+» – червоний, «-» – чорний. Кабелі можна застосовувати для розширення наявної або побудови нової системи сонячних панелей – як стаціонарної, так і портативної. Максимальна напруга становить 1 000 В, а струм – 30 А. Вироби відповідають стандартам CE62930, IEC131, H1Z2Z2-K, матеріал контактів – луджена мідь. Кожен кабель завдовжки 30 см має січення 4 мм² для оптимальної продуктивності й надійності. Кабелі придатні до використання за несприятливих умов довкілля.

Схема розгалуження: 2 × «тато» (+) на 3 × «мама» (-) і «мама» (-) на 3 × «тато» (+).

Особливості

  • Два кабелі-розгалужувачі на три лінії
  • Розніми MC4
  • Макс. напруга 1 000 В
  • Макс. струм 30 А
  • Січення кабелів 4 мм²
  • Відповідність стандартам CE62930, IEC131, H1Z2Z2-K
  • Контакти з лудженої міді
  • Довжина кабелів 30 см

ДОДАТКОВЕ ОБЛАДНАННЯ ДЛЯ ПІДКЛЮЧЕННЯ В ПАРАЛЕЛЬ

Система паралельного з’єднання електростанцій 2E Dual Power

Код товару: 2E-APS-250-1530

Із системою 2E Dual Power можна паралельно з’єднати 2 станції 2E Syayvo, подвоївши їхню ємність і потужність.

Особливості

  • 2 входи змінного струму 250 В, 15 А
  • 1 вихід змінного струму 250 В, 30 A

Комплектовання:

  • комунікаційний кабель з рознімами GX16-6F (1 м) × 1;
  • блок для паралельного з’єднання виходів змінного струму × 1;
  • кабелі змінного струму тип «вилка» (1 м) ×2;
  • адаптер змінного струму тип «розетка» × 1;
  • адаптер змінного струму L6-30P тип «вилка» × 1.

Портативна сонячна панель 2E 100 Вт, 2S, 3M Anderson, QC3.0, USB-A (макс. 24 Вт), Type-C (макс. 45 Вт)

Код товару: 2E-PSPLW100

Портативна сонячна панель 2E-PSPLW100 – оптимальне рішення для тих, хто хоче мати надійне джерело енергії чи не за будь-яких умов: у кемпінгу, під час подорожей або на фронті – будь-де, де централізоване електроживлення недоступне. Модель потужністю 100 Вт вирізняється високим коефіцієнтом конверсії (22-23,5 %) та продуманою конструкцією: панель має дві секції, опори для встановлення під оптимальним кутом нахилу, зручні руків’я для легкого транспортування. Крім того, пристрій дійсно можна вважати мобільним: за ваги 2,9 кг у складеному стані має розмір 560 × 632 × 45 мм, тож не займатиме багато місця, наприклад, у баулі, тоді як у розкладеному – 1 265 × 560 × 25 мм. Також неспростовною перевагою моделі є багатство інтерфейсів. Панель оснащена рознімами DC, USB-A, USB-C і Anderson, що робить її придатною до використання з різними типами пристроїв і зарядними станціями. А технологія QC3.0 дасть змогу зарядити сумісний акумулятор до 50 % приблизно за 30 хв, при цьому автоматично визначаючи оптимальний рівень напруги, що максимізує ефективність заряджання. Вихідний постійний струм становить 12 В-20 В, 5 А (макс.).

Особливості

  • Потужність 100 Вт
  • Коефіцієнт конверсії 22-23,5 %
  • Дві секції
  • Складана конструкція
  • Зручні руків’я
  • Розніми DC, USB-A, USB-C і Anderson для під’єднання до зарядних станцій
  • Технологія QC3.0

Портативна сонячна панель 2E 250 Вт, 4S, 3M MC4/Anderson

Код товару: 2E-PSPLW250

Портативна сонячна панель 2E – це компактний «помічник», який збирає сонячну енергію й перетворює її на електричну, тож стане у пригоді для заряджання різних типів пристроїв за умови недоступності електромережі. Панель користується попитом з-поміж любителів активного відпочинку на природі, також буде корисною й для військових на фронті, адже забезпечує можливість відновлювати заряд важливих пристроїв на кшталт GPS-навігаторів, рацій, смартфонів, акумуляторних батарей тощо. Модель 2E-PSPLW250 має потужність 250 Вт, високий коефіцієнт конверсії на рівні 22-23,5 % і складається із чотирьох секцій. За ваги 6,12 кг розмір панелі становить 560 × 565 × 50 мм – доволі компактна й легко вміститься в туристичному рюкзаку. У розкладеному стані пристрій має значно більшу «робочу» поверхню – 3 035 × 560 × 25 мм, до того ж конструкцією передбачені зручне руків’я й опори для встановлення під оптимальним кутом нахилу. Щодо рознімів: модель оснащено MC4, Anderson, XT60, DC5.5 для з’єднання сонячних панелей між собою та з іншими компонентами системи, зокрема інверторами або контролерами заряду.

Особливості

  • Потужність 250 Вт
  • Коефіцієнт конверсії 22-23,5 %
  • Чотири секції
  • Складана конструкція
  • Зручні руків’я
  • Розніми MC4, Anderson, XT60, DC5.5 для з’єднання сонячних панелей між собою та з іншими компонентами системи

Портативна сонячна панель 2E 300 Вт, 4S, 3M MC4/Anderson

Код товару: 2E-PSPLW300

Портативна сонячна панель 2E-PSPLW300 стане незамінним джерелом електроенергії за непередбачуваних ситуацій, коли електропостачання обмежене або зовсім недоступне. Її принцип роботи полягає в збиранні сонячної енергії та перетворенні її на електричну, а головною перевагою є мобільність. За потужності 300 Вт вага моделі менша на 40 %, як порівняти із сонячними панелями аналогічної потужності, і становить 7,1 кг. Та це аж ніяк не впливає на коефіцієнт конверсії – 22-23,5 %. Крім того, 2E-PSPLW300 вирізняється ергономічністю, зумовлюючи зручність використання: конструкція панелі із чотирьох секцій складана, а легке транспортування забезпечують надійні руків’я. У складеному вигляді пристрій має розмір 718 × 630 × 45 мм, а у розкладеному – аж 2 355 × 718 × 25 мм. Для ефективного «збирання» сонячної енергії панель можна встановлювати під нахилом завдяки спеціальним опорам. І на додачу, легка портативна сонячна панель, безсумнівно, є універсальною, адже може похизуватися багатством інтерфейсів, а саме: MC4, Anderson, XT60, DC5.5 для з’єднання сонячних панелей між собою та з іншими компонентами системи.

Особливості

  • Потужність 300 Вт
  • Коефіцієнт конверсії 22-23,5 %
  • Чотири секції
  • Знижена на 40 % вага
  • Складана конструкція
  • Зручне руків’я
  • Розніми MC4, Anderson, XT60, DC5.5 для з’єднання сонячних панелей між собою та з іншими компонентами системи

Портативна сонячна панель 2E 400 Вт, 4S, 3M MC4/Anderson

Код товару: 2E-PSPLW400

Портативна сонячна панель 2E-PSPLW400 стане незамінним «помічником» під час подорожей, у кемпінгу, навіть за складних фронтових умов. Її особливості - ефективність, зручність використання та легкість під час транспортування. Модель має потужність 400 Вт і високий коефіцієнт конверсії на рівні 22-23,5%, тож максимально «використовує» сонячну енергію для заряджання під’єднаних пристроїв. Ще однією з ключових особливостей панелі 2Е є знижена вага (на 40 %), як порівняти з пристроями з аналогічною потужністю, зумовлюючи мобільність пристрою. Крім того, модель має складану конструкцію та зручне руків’я для легшого перенесення та розгортання. За ваги 9 кг її розмір становить 800 × 795 × 45 мм, а в розкладеному стані – 3 030 × 800 × 25 мм. 2E-PSPLW400 складається із чотирьох секцій, забезпечуючи гнучкість панелі й адаптивність до різних умов використання. До того ж оснащена різноманітними інтерфейсами для зручного підключення чи не будь-яких пристроїв. Зокрема панель має типовий рознім MC4, а також додаткові Anderson, XT60 та DC5.5 для з’єднання сонячних панелей між собою та з іншими компонентами системи. Вихідний постійний струм – 12-40 В, 10 А (макс.).

Особливості

  • Потужність 400 Вт
  • Коефіцієнт конверсії 22-23,5 %
  • Чотири секції
  • Знижена на 40 % вага
  • Складана конструкція
  • Зручне руків’я
  • Розніми MC4, Anderson, XT60, DC5.5 для з’єднання сонячних панелей між собою та з іншими компонентами системи

Товари з публікації
код товару: 2E-PPS06056
16998 грн*
є в наявності
Портативна зарядна станція 2Е Dzherelo оснащена інвертором потужністю 600 Вт (пікова 1 000 Вт) і має ємність LiFePO4-акумулятора 560 Вт·год. Завдяки вбудованим інноваційним функціям і технологіям забезпечить резервним або альтернативним живленням необхідні пристрої.
код товару: 2E-PPS1210-2
29999 грн*
є в наявності
Портативна зарядна станція нового покоління 2Е Snagha 2 – це оновлена та потужніша версія вже популярної 2Е Snagha. Номінальна потужність інвертора із чистою синусоїдою становить 1 200 Вт, а ємність LiFePO4-акумулятора – 1 050 Вт·год. Модель оснащено інноваційними функціями та технологіями, що робить її оптимальним рішенням для резервного або альтернативного живлення.
код товару: 2E-PPS1512
34998 грн*
є в наявності
Інноваційна портативна зарядна станція 2E Syla нового покоління з номінальною потужністю інвертора та чистою синусоїдою 1 500 Вт (3 000 Вт піково) і ємністю LiFePO4-акумулятора 1 280 Вт·год. Станція оснащена сучасними функціями та технологіями , як-то віддалене керування через застосунок і 2E Parallel System.
код товару: 2E-PPS2020
56999 грн*
є в наявності
Портативна зарядна станція 2Е Gart із номінальною потужністю інвертора 2 000 Вт і чистою синусоїдою оснащено ємним LiFePO4-акумулятором 2 160 Вт·год. Модель вирізняється інноваційними функціями та технологіями, тож є надійним джерелом для резервного або альтернативного живлення.
Аксесуари до товарів з публікації
код товару: 2E-ASP-CCP-MC4-0.5
330 грн*
є в наявності
Адаптер для сонячних панелей 2Е розроблений для живлення, наприклад, насосів і смартфонів, від сонячної панелі або будь-якої іншої PV-панелі через автомобільний прикурювач. Конструкцією передбачено рознім MC4 для під’єднання до сонячної панелі та автомобільний прикурювач безпосередньо для підключення пристроїв.
код товару: 2E-ASP-XT60-CCP-1
390 грн*
є в наявності
Автомобільний адаптер 2Е XT60 використовують для підзаряджання зарядних станцій та електронних пристроїв, що живляться через рознім XT60 від автомобільного прикурювача. Довжина адаптера 2Е XT60 становить 1 м. Забезпечено просте з’єднання та роз’єднання без використання додаткових інструментів.
код товару: 2E-ASP-MC4-AND-0.5
450 грн*
є в наявності
Кабель 2E Anderson-MC4 призначений для легкого та швидкого з’єднання портативної сонячної або будь-якої іншої PV-панелі зі МС4 із зарядною станцією, зокрема 2E 2 000 Вт, або сумісними зарядними пристроями з рознімом Anderson.
код товару: 2E-ASP-XT60-MC4-1
528 грн*
є в наявності
Кабель 2E XT60-MC4 – ефективний компонент для легкого та швидкого під’єднання портативної сонячної або будь-якої іншої PV-панелі до зарядної станції, зокрема 2E SNAGHA, або сумісних зарядних пристроїв із рознімом XT60.
код товару: 2E-ASP-MC4-1T3
438 грн*
є в наявності
Два конектори-розгалужувачі на три лінії, які виготовлено з якісних матеріалів, призначені для паралельного або послідовно-паралельного з’єднання портативних сонячних або PV-панелей. Згодяться для підключення сонячних панелей (або ланцюжків сонячних масивів) з однаковою напругою. Дають змогу розширювати наявну або будувати нову сонячну систему як постійного монтажу, так і портативну (переносну). Допустиме використання за несприятливих умов довкілля. Забезпечено просте з’єднання та роз’єднання без використання додаткових інструментів.
код товару: 2E-ASP-MC4-2T1
480 грн*
є в наявності
Набір кабелів 2E із рознімами MC4 стане в пригоді для ефективного паралельного або послідовно-паралельного з’єднання портативних сонячних або PV-панелей. Комплект складається із двох Y-подібних кабелів, виготовлених із якісних матеріалів, які призначені для надійного та безпечного з’єднання двох і більше сонячних панелей (або ланцюжків сонячних масивів) з однаковою напругою.
код товару: 2E-ASP-XT60-MC4-3
800 грн*
є в наявності
Кабель 2E XT60-MC4 використовують для легкого та швидкого під’єднання портативної сонячної панелі або будь-якої іншої PV-панелі з рознімами МС4 до накопичувальних станцій або будь-яких інших зарядних пристроїв із рознімом XT60 (наприклад, зарядна станція 2E SNAGHA).
код товару: 2E-ASP-MC4-1T4
669 грн*
є в наявності
Два конектори-розгалужувачі на чотири лінії, які виготовлено з якісних матеріалів, призначені для паралельного або послідовно-паралельного з’єднання портативних сонячних або PV-панелей. Згодяться для підключення сонячних панелей (або ланцюжків сонячних масивів) з однаковою напругою. Дають змогу розширювати наявну або будувати нову сонячну систему як постійного монтажу, так і портативну (переносну). Допустиме використання за несприятливих умов довкілля. Забезпечено просте з’єднання та роз’єднання без використання додаткових інструментів.
код товару: 2E-ASP-MC4-4T1
960 грн*
є в наявності
Два кабелі-розгалужувачі на чотири лінії призначені для паралельного або послідовно-паралельного з’єднання портативних сонячних або PV-панелей із рознімом MC4. Згодяться для підключення двох і більше сонячних панелей (або двох і більше ланцюжків сонячних масивів) з однаковою напругою, запобігаючи при цьому взаємному впливу панелей. Дають змогу розширювати наявну або будувати нову систему сонячних панелей як постійного монтажу, так і портативну (переносну). Можна використовувати за несприятливих умов довкілля. Забезпечено просте з’єднання та роз’єднання без використання додаткових інструментів.
код товару: 2E-ASP-MC4-MC4-4.5
1200 грн*
є в наявності
Подовжувальний кабель для сонячних панелей завдовжки 4,5 м має розніми MC4 з обох боків. Призначений для з’єднання сонячних панелей і пристроїв накопичення енергії та подовження наявних кабелів.
код товару: 2E-ASP-MC4-3T1
720 грн*
є в наявності
Набір кабелів 2E із рознімами MC4 стане в пригоді для ефективного паралельного або послідовно-паралельного з’єднання портативних сонячних або PV-панелей. Комплект складається із двох кабелів-розгалужувачів на три лінії, виготовлених із якісних матеріалів, які призначені для надійного та безпечного з’єднання двох і більше сонячних панелей (або ланцюжків сонячних масивів) з однаковою напругою.
код товару: 2E-APS-250-1530
1998 грн*
є в наявності
Інноваційна система паралельного з’єднання 2E Dual Power: потужність великих генераторів, але без шуму й вихлопних газів.
код товару: 2E-PSPLW100
9996 грн*
є в наявності
Портативна сонячна панель 2E-PSPLW100 – оптимальне рішення для тих, хто хоче мати надійне джерело енергії чи не за будь-яких умов: у кемпінгу, під час подорожей або на фронті – будь-де, де централізоване електроживлення недоступне.
код товару: 2E-PSPLW250
16998 грн*
є в наявності
Портативна сонячна панель 2E – це компактний «помічник», що збирає сонячну енергію й перетворює її на електричну, тож стане в пригоді для заряджання різних типів пристроїв за умови недоступності електромережі.
код товару: 2E-PSPLW300
25398 грн*
є в наявності
За непередбачуваних ситуацій, коли електропостачання обмежене або зовсім недоступне, портативна сонячна панель 2E-PSPLW300 стане незамінним джерелом електроенергії. Її принцип роботи полягає в збиранні сонячної енергії та перетворенні її на електричну, а головною перевагою є мобільність.
код товару: 2E-PSPLW400
33000 грн*
є в наявності
Ефективність, зручність використання та легкість під час транспортування – це особливості портативної сонячної панелі 2E-PSPLW400, що стане незамінним «помічником» під час подорожей, у кемпінгу, навіть за складних фронтових умов.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів