Комп’ютерна акустика Microlab М-880: глибокий і потужний 2.1 звук

Головна Новини Комп’ютерна акустика Microlab М-880: глибокий і потужний 2.1 звук
03.04.2024

У компактній 2.1 акустичній системі Microlab М-880 поєднано сучасний дизайн, потужний звук і доступну ціну. Ця модель стане вдалим вибором для тих, хто хоче поліпшити якість звучання свого комп’ютера, насолоджуючись музикою, фільмами та іграми.

Сучасний дизайн

Дизайн Microlab М-880 – вдала комбінація класики та стилю хай-тек. Корпус акустичної системи виготовлено з дерева зі вставками з глянцевого пластику чорного та срібного кольорів.

Усі елементи системи керування є на передній панелі сабвуфера. Тут розміщено кнопку живлення, 3,5-мм рознім для навушників, регулювання рівня гучності, висоти тону та низьких частот. Хромовані ручки регуляторів із плавним поворотним механізмом і синьою підвіскою надають системі сучасного та елегантного вигляду.

Дифузори мають хромоване оздоблення, тому в дизайні використано відкритий тип динаміків.

Потужний звук

Загальна потужність системи становить 59 Вт RMS, забезпечуючи потужний і чіткий звук. Сабвуфер дає глибокі баси, а сателіти з 2,5-дюймовими динаміками відтворюють чіткі та деталізовані високі та середні частоти.

Гарні частотні характеристики системи забезпечують прослуховування різних стилів музики й отримання задоволення від улюблених записів.

Підключення

Акустичну систему Microlab М-880 підключають до комп’ютера за допомогою кабелю RCA.

Доступна ціна

Microlab М-880 – це одна з найдоступніших 2.1 акустичних систем на ринку. Вона пропонує гарне співвідношення ціни та якості.

Microlab М-880 – це вдале рішення для тих, хто шукає потужну, стильну та доступну акустичну систему для свого комп’ютера!

 

Товари з публікації
код товару: M-880
3399 грн*
є в наявності
Microlab M-880 – це компактна 2.1 акустична система сучасного дизайну. Хороше звучання досягається за рахунок спеціально розроблених та оптимізованих для чистого та точного звучання динамічних головок.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів