Пориньте в гру з геймерськими моніторами Acer Predator

Головна Часопис Пориньте в гру з геймерськими моніторами Acer Predator
20.05.2024

Моделі Predator X27U і Predator X45 мають тотожне оснащення, а головна відмінність між ними — форма й діагональ дисплея.

Predator X45: бездоганна крива

Флагман лінійки ігрових дисплеїв отримав 44,5-дюймову надшироку матрицю OLED з агресивним радіусом викривлення 800R і роздільною здатністю 3 440 × 1 440. Дисплей «огортає» користувача, створюючи винятковий ефект занурення в гру, а насичені кольори й глибокі чорні відтінки реалістичні як ніколи.

Predator X27U – класика для профі

Модель насамперед створена для кіберспортсменів і професійних геймерів, що через турнірні особливості тяжіють до моніторів із пласкими екранами. Дисплей із діаго­наллю 26,5” і роздільною здатністю QHD 2 560 × 1 440 відтворює винятково чітке зображення.

OLED: швидкість і якість

Параметри матриць не мають жодних зауважень: максимальна яскравість 1 000 ніт, підтримання HDR10 і частота оновлення до 240 ГЦ із синхронізацією AMD FreeSync Premium. Швидкість відгуку становить рекордні 0,01 мс. Моделі охоплюють 99 % палітри DCI-P3 і мають показник точності відтворення кольорів Delta E<1, до того ж згодяться й для творчих завдань.

Новітнє оснащення

Повний набір необхідних функцій і рознімів: HDMI 2.0 і DisplayPort 1.4 для з’єднання з ПК чи ноутбуками, Type-C із підтриманням живлення до 90 Вт і USB-концентратор із двома рознімами для підключення периферії. Також наявні два динаміки по 5 Вт та рознім 3,5 мм для навушників.

Захист зору

Відповідність вимогам стандарту Eyesafe 2.0 і технологія Acer VisionCare 2.0 — запорука низького рівня випромінювання синього світла без мерехтіння, що зменшує втому очей, особливо під час тривалої роботи.

Грайте як профі

Висока роздільна здатність, широка діагональ, надзвичайна якість зображення — нові ігрові монітори Acer Predator створені для повного занурення в ігровий процес.

Топові монітори Acer Predator X27U і Predator X45 для досвідчених геймерів з OLED-дисплеями із широким набором функцій, які особливо цінують любителі ігор на ПК.

Товари з публікації
код товару: UM.HXXEE.001
47300 грн*
є в наявності
Монітор Acer Predator X27U bmiipruzx - це не просто монітор, це шедевр технологій, що перетворює кожну гру в епічну подію. Його 27-дюймовий OLED дисплей з роздільною здатністю 1440p і частотою оновлення 240Hz відкриває перед вами світ, де кожен рух є миттєвим, а кожен момент - незабутнім
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів