Монітори 2Е. Вікно до віртуального світу

Головна Часопис Монітори 2Е. Вікно до віртуального світу
22.05.2024

Монітори 2Е створено з думкою про користувача, тож якій би моделі не було надано перевагу, вона швидко стане особистим і винятковим вікном до віртуального світу. Асортимент 2Е сповнений моделями різного призначення, які стануть у пригоді як для розваг, так і для роботи. З-поміж розмаїття пристроїв, крім моніторів для базових потреб, точно знайдеться модель, що потішить завзятого геймера й вузькоспеціалізованого професіонала, зокрема відеооператора чи графічного редактора.

2E A2222B. Універсальне бюджетне рішення

Універсальне рішення за розумні гроші, що стане в пригоді як для роботи, так і розваг.

2E A2222B – це бюджетний монітор із прийнятною якістю зображення, що стане вдалим рішенням для розваг, роботи з офісними програмами та перегляду відео з мультимедійних джерел.

У A2222B діагоналлю 21,5” застосовано VA-матрицю з роздільною здатністю 1 920 × 1 080 пікселів і співвідношенням сторін 16:9. Модель вирізняється яскравістю 220 кд/м2 і контрастністю 3 000:1, що є запорукою відтворення насичених кольорів і високої деталізації. За частоти відгуку 6,5 мс швидкість оновлення екрана становить до 75 Гц. Монітор оснащений стереодинаміками та підтримує аудіо з вихідним рівнем 2 Вт на канал.

Завдяки рознімам VGA і HDMI 2E A2222B можна підключати до різних джерел сигналу, зокрема не тільки комп’ютерів і ноутбуків, а й ігрових консолей і телевізорів. Зручності додає можливість регулювати яскравість, контрастність, насиченість кольорів та інші параметри за допомогою вбудованого меню українською мовою.

2E B2423B. Компактний монітор – вільне робоче середовище

Завдяки своїм характеристикам і функціональності монітор 2E B2423B стане незамінним помічником для виконання різноманітних завдань: від роботи з документами до перегляду відео та ігор.

Модель 2E B2423B із діагоналлю екрана 23,8” є вдалим вибором для тих, хто шукає якісний монітор із новітніми функціями. Завдяки сучасному дизайну 2E B2423B пасуватиме до будь-якого інтер’єру робочого місця. Неспростовною перевагою монітора є компакт­ність, тому його можна вдало розмістити на робочому столі, розумно використавши вільний простір. Матриця з техно­логією VA має роздільну здатність 1 920 × 1 080 пікселів і співвідношення сторін 16:9 – якісне та чітке зображення.

Аби під час перегляду користувачі насолоджувалися насиченими кольорами та глибокими тінями, яскравість моделі 2E B2423B становить 300 кд/м2, а контрастність – 3 000:1. Зі швидкістю оновлення зображення 75 Гц і часом відгуку 5 мс відтворення відео та ігор буде рівномірним із багатою динамікою.

Тривала робота за монітором спричиняє втому очей. Щоби зменшити навантаження, модель 2E B2423B має вбудовану функцію захисту очей. Ефекту досягнуто завдяки зниженню випромінювання шкідливого синього світла.

Розніми HDMI і D-Sub, якими оснащено монітор, дають змогу підключати його до різних джерел сигналу, зокрема комп’ютерів, ноутбуків, гральних приставок і телевізорів.

Однією з додаткових переваг моделі є вбудоване меню, завдяки якому користувач зможе налаштувати яскравість, контрастність та інші параметри зображення. Тоді як режим економії енергії допоможе знизити витрати електроенергії.

2Е F2422B. Переваги IPS-матриці за розумною ціною

Чітка та якісна картинка, сучасний дизайн і помірна ціна – усе це робить модель оптимальним рішенням для використання не тільки в офісі, а й вдома.

Модель 2E F2422B із діагоналлю 23,8” – сучасний монітор із IPS-матрицею, що виріз­няється чудовим передаванням та відтворенням кольорів. За роздільної здатності Full HD (1 920 × 1 080) співвідношення сторін становить 16:9, що зумовлює якісне й чітке відображення контенту. Завдяки кутам огляду 178°/178° споглядати на екран однаково зручно з будь-якої точки без втрати якості зображення. Яскравість монітора становить 220 кд/м2, а контрастність – 1 000:1.

З огляду на стильний дизайн монітор стане вдалим доповненням будь-якого інтер’єру, а завдяки компакт­ному розміру його можна встановити навіть на невеликому робочому столі. Чітке та якісне зображення, широкі кути огляду та стриманий дизайн: модель є універсальним рішенням для використання не тільки в офісі, а й вдома. Навіть за високого рівня якості устатковання та багатства функцій монітор 2E F2422B є досить доступним у своїй ціновій категорії, як порівняти з аналогами інших виробників. Саме це робить його найліпшим варіантом для тих, хто шукає якісний монітор із матрицею IPS за розумною ціною.

2E E2723B. Велика діагональ для потреб кожного

Модель 2E E2723B є хорошим варіантом для тих, хто шукає універсальний монітор із гарною матрицею та великим екраном.

Діагональ екрана монітора 2E E2723B становить 27 дюймів, а роздільна здатність – 1 920 × 1 080 пікселів. Завдяки вбудованій матриці VA забезпечено більш глибокий чорний колір, а також гідну контрастність (4 000:1), що робить модель вдалим рішенням як для перегляду фільмів, так і роботи з графікою.

Яскравість 250 кд/м2 і частота оновлення 100 Гц монітора зумовлюють якісне та яскраве зображення, тоді як швидкість відгуку 8 мс – запорука відтворення динамічних сцен без роз­миття.

Головною перевагою моделі є універсальність: монітор впорається із будь-якими завданнями – від роботи з документами до перегляду фільмів або ігор. Завдяки рознімам HDMI і VGA його можна підключати до різних пристроїв, як-то комп’ютерів, ноутбуків, планшетів й ігрових консолей.

2E N2722B. Адаптивний функціонал для потреб професіоналів

Крути досхочу: можливість повертати екран на 90° і регулювати його за висотою гідно оцінять професіонали, що працюють із графічним контентом.

Монітор 2E N2722B діагоналлю 27” оснащено IPS-матрицею, яка забезпечує широкі кути огляду та чудову якість зображення. Особливістю моделі є режим PIVOT – можливість повертати екран на 90° у портретне положення, що оцінять професійні дизай­нери та користувачі, які працюють із графікою. Також доступне регулювання монітора за висотою на 140 мм, отже, кожен зможе створити найкомфортніші умови для роботи відповідно до власних потреб.

Щодо технічних парамет­рів: завдяки роздільній здатності 1 920 × 1 080 досягається чітке й деталізоване зображення, яскравість становить 230 кд/м2, а контрастність – 1 000:1. Частота оновлення складає 75 Гц, а швидкість відгуку – 5 мс. Модель має необхідні інтерфейси, зокрема HDMI і VGA, для підключення, наприклад, до телевізора чи ноутбука.

2E G2422B. Базова модель для геймерів-початківців

Ліпший варіант для гравців, які шукають якісниймонітор за доступною ціною.

Ігровий монітор початко­вого рівня – 2E G2422B – має діагональ екрана 23,8” за роздільної здатності Full HD (1 920 × 1 080). Однією з особливостей є частота оновлення 165 Гц, що зумовлює неймовірно плавне відображення графічного контенту за високого рівня деталізації. Гравці, що звертають увагу на кожну дрібну деталь під час гри, гідно оцінять цю важливу функцію. Оснащений матрицею IPS, монітор забезпечує якісне відображення й широкі кути огляду. Швидкість відгуку 1 мс сприяє прудкому реагуванню гравця на ігрові події й допомагає уникнути ефекту розмивання зображення, а застосована технології FreeSync зменшує його розриви.

2E G2422B може похизуватися багатством інтерфейсів для підключення. Крім аудіо­розніму, HDMI і DisplayPort, вбудовано рознім Type-C для передавання відеосигналу та даних за допомогою одного кабелю, що забезпечує відразу кілька можливостей: швидший доступ до даних за менших затримок, а також дає змогу впорядкувати робоче місце й звільнити рознім на ПК або ноутбуці для підключення інших аксесуарів. Монітор має елегантний і водночас стриманий дизайн із тонкими рамками, тож вдало підкреслить індивідуальний стиль геймера.

2E G3022B. Рішення для майстрів динамічних ігор

Якісне рішення як для гравців, так і для професійних користувачів, які шукають монітор із широкими кутами огляду, якісною матрицею та швидким відгуком.

30-дюймовий ігровий монітор 2E G3022B із VA-матрицею R1500 і роздільною здатністю 2 560 × 1 080 подарує незабутній ігровий досвід. Особливістю моделі, що, звісно, першою впадає в око, є вигнута матриця, яка гарантує широкі кути огляду (178°/178°) та зниження відблисків через зовнішнє освітлення. Крім того, вона забезпечує водночас і глибокі чорні, і насичені яскраві кольори, як наслідок, контрастність екрана становить 3 000:1. З огляду на це монітор стане в пригоді не тільки для професійних гравців, а й для користувачів, зокрема відеооператорів, діяльність яких пов’язана зі створенням якісного графічного контенту. За частоти оновлення 100 Гц швидкість відгуку становить 1 мс, тож плавне й чітке відображення високодинамічних сцен гарантовано. До того ж монітор підтримує технологію FreeSync, що допомагає запобігти розривам зображення під час ігор зі змінним «фрейм­рейтом».

2E G3422B. «Мастхев» для просунутих геймерів

Якісна картинка з високим рівнем деталізації без розривів навіть у найдинамічніших сценах: насолоджуйтеся видовищними ігровими баталіями без втоми для очей із монітором 2E G3422B.

Для просунутих гравців справжньою знахідкою стане ігровий монітор 2E G3422B із діагоналлю 34” і співвідношенням сторін 21:9. Однією з вирішальних переваг моделі є VA-матриця CURVED R1500, яка забезпечує чудовий рівень контрастності (3 000:1) за роздільної здатності 3 440 × 1 440 – якісна картинка з високим рівнем деталізації.

Однак, що робить 2E G3422B особливо привабливим для гравців-професіоналів, так це частота оновлення 165 Гц за швидкості відгуку 1 мс – це і є запорукою плавного відображення динамічних ігрових сцен. Крім того, монітор має широкі кути огляду 178°/178°, яскравість 350 кд/м2, а техно­логія FreeSync забезпечить бездоганне відображення без розривів, тож насолоджуватися видовищними баталіями з будь-якого кута можна без спотворення картинки.

Дизайн також заслуговує на увагу: стримана форма з тонкими бічними рамками й нічого зайвого – цілковита зосередженість на екрані. Завдяки можливості регулювати висоту (95 мм) і нахил можна налаштувати монітор відповідно до індивідуальних потреб користувача.

 

A2222B

B2423B

F2422B

E2723B

N2722B

G2422B

G3022B

G3422B

Діагональ

21,5”

23,8”

23,8”

27”

27”

23,8”

30”

34”

Тип матриці

VA

VA

IPS

VA

IPS

IPS

VA, CURVED R1500

VA, CURVED R1500

Спів­від­но­шення сторін

16:9

16:9

16:9

16:9

16:9

16:9

21:9

21:9

Кількість кольорів, млн

16,7

16,7

16,7

16,7

16,7

16,7

16,7

16,7

Роздільна здатність

1 920 × 1 080

1 920 × 1 080

1 920 × 1 080

1 920 × 1 080

1 920 × 1 080

1 920 × 1 080

2 560 × 1 080

3 440 × 1 440

Яскравість, кд/м2

220

300

220

250

230

250

300

350

Контрастність

3 000:1

3 000:1

1 000:1

4 000:1

1 000:1

1 000:1

3 000:1

3 000:1

Частота, Гц

75

75

75

100

75

165

100

165

Швидкість відгуку, мс

6,5

5

5

8

5

1

1

1

Кути огляду

178°/178°

178°/178°

178°/178°

178°/178°

178°/178°

178°/178°

178°/178°

178°/178°

Інтерфейси

D-Sub, HDMI

D-Sub, HDMI

D-Sub, HDMI

D-Sub, HDMI

D-Sub, HDMI

HDMI, DP, Type-C

HDMI 1.4, HDMI 2.1, DP 1.4

HDMI 2.0 × 2, DP 1.4 × 2

Мультимедійні колонки, Вт

2 × 2

Ні

Ні

Ні

Ні

Ні

Ні

2 × 2

Рознім для навушників

Так

Так

Ні

Так

Ні

Так

Так

Так

Енерго­споживання, Вт

<26

<36

30

<37

<36

<36

55

≤80

Режим очікування, Вт

<0,5

<0,5

<0,5

<0,5

<0,5

<0,5

<0,5

<0,5

Нахил екрана

15°/5°

15°/5°

15°/5°

15°/5°

15°/5°

15°/5°

20°/5°

17°/2.5°

Блок живлення

Зовнішній

Зовнішній

Зовнішній

Зовнішній

Зовнішній

Зовнішній

Зовнішній

Зовнішній

Настінне встановлення, VESA

75 × 75

100 × 100

100 × 100

Ні

100 × 100

100 × 100

75 × 75

75 × 75

Розмір паковання, мм

550 × 105 × 395

620 × 115 × 475

680 × 100 × 400

694 × 114 × 453

676 × 112 × 545

725 × 116 × 380

796 × 405 × 173

908 × 183 × 486

Вага, кг

3,3 (без коробки 2,6)

4,1 (без коробки 2,8)

4,45 (без коробки 3,6)

5,4 (без коробки 3,8)

7,2 (без коробки 6,05)

6,3 (без коробки 5,1)

7,5 (без коробки 5,5)

10 (без коробки 7,86)

«Місія» моніторів полягає не тільки в забезпеченні можливості виконувати різноманітні завдання продуктивно та з комфортом, а й сприяти максимальному зануренню у віртуальний світ. Чим більше можливостей має дисплей, тим швидше, ефективніше та якісніше можна вправлятися з роботою або відпочивати.

Монітори 2Е розмивають межі віртуального й реального світів, дарують чудовий ігровий досвід і задовольняють вимоги найвибагливіших користувачів.

Товари з публікації
код товару: 2E-A2222B-01.UA
3299 грн*
є в наявності
2Е А2222B – невеликий монітор із гарними характеристиками за привабливою ціною, який оснащено 21,5-дюймовою VA-матрицею з роздільною здатністю 1 920 × 1 080 і співвідношенням сторін 16:9. Ця модель має частоту оновлення 75 Гц, швидкість відгуку 6,5 мс, контрастність на рівні 3 000:1, а яскравість – 220 кд/м².
немає в наявності
Монітор із діагоналлю 23,8″ є комфортним під час використання, це практичне й доступне рішення як для офісних користувачів, так і для повсякденних потреб. У моделі VA-матриця із роздільною здатністю 1 920 × 1 080 і співвідношенням сторін 16:9. Кількість кольорів – 16,7 млн. Частота оновлення екрана становить 75 Гц, швидкість відгуку – 5 мс, контрастність – 3 000:1, яскравість – 300 кд/м2.
немає в наявності
Монітор з діагоналлю 23,8″ є комфортним під час використання, тож це доступне рішення як для офісних користувачів, так і для повсякденних потреб. У моделі вдало поєднано практичні функції і кращі характеристики: IPS-матриця із роздільною здатністю 1 920 × 1 080 і співвідношенням сторін 16:9, кількість кольорів – 16,7 млн, частота оновлення екрана становить 75 Гц, швидкість відгуку – 5 мс, контрастність – 1 000:1, а яскравість – 220 кд/м2. Під’єднати до ПК можна за допомогою цифрових рознімів: D-Sub (VGA) або HDMI. Також є рознім для навушників.
немає в наявності
Універсальний монітор з діагоналлю 27″ – практичне і доступне рішення як для дому, так і офісу, як для роботи, так і розваг. У моделі вдало поєднано кращі характеристики для повсякденного життя: VA-матриця із роздільною здатністю 1 920 × 1 080, широкими кутами огляду 178°/178° і співвідношенням сторін 16:9, частота оновлення екрана становить 100 Гц, швидкість відгуку – 8 мс, кількість кольорів – 16,7 млн, контрастність – 4 000:1, яскравість – 250 кд/м2.
немає в наявності
 
Модель 2Е N2722B для вибагливих користувачів, адже монітор можна регулювати за висотою, що дає змогу з головою зануритися в ігрову реальність або інший відеоконтент. Його оснащено IPS-матрицею 27″ із роздільною здатністю 1 920 × 1 080, співвідношенням сторін 16:9, широкими кутами огляду 178°/178° та поворотом екрана. Частота оновлення екрана становить 75 Гц, час відгуку – 5мс, яскравість 230 кд/м², контрастність 1 000:1.
немає в наявності
 
LCD-монітор G2422B бренда 2E Gaming із роздільною здатністю 1 920 × 1 080 є вдалим рішенням для геймерів-початківців. Екран діагоналлю 23,8″ дасть змогу з головою поринути у всесвіт GTA, насолоджуючись широкими кутами огляду, високою контрастністю і яскравістю відображення. Доступне екранне меню українською мовою.
немає в наявності
Ігровий монітор із вигнутим екраном не тільки елегантно підкреслить стиль робочого місця, а й подарує чудовий ігровий досвід. До того ж модель повністю адаптовано для українських геймерів, зокрема реалізовано екранне меню українською мовою, тож налаштовувати параметри відображення стане ще легше.
код товару: 2E-G3422B-01.UA
12999 грн*
є в наявності
Монітор 2E Gaming G3422B – топова модель із вигнутим екраном діагоналлю 34″, що подарує незабутній ігровий досвід. До того ж підтримує технологію адаптивної синхронізації. А можливість налаштовувати положення монітора з огляду на індивідуальні потреби (змінювати кут нахилу, регулювати за висотою) дасть змогу створити найкомфортніші умови.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів