П’ять унікальних рис новітніх ноутбуків Acer Swift Go

Головна Часопис П’ять унікальних рис новітніх ноутбуків Acer Swift Go
17.06.2024

Популярна лінійка ноутбуків Acer Swift 3 зазнала кардинальних змін і стала Swift Go – безперечним взірцем мобільних ПК для роботи буквально на ходу. Модельний ряд мобільних ПК Acer Swift невпинно еволюціонує. Численні вдосконалення, як порівняти з попередніми моделями, принципово змінили досвід використання. Це призвело до появи нової лінійки Swift Go з моделями діагоналлю 14” та 16”.

Гранична продуктивність

Для забезпечення оптимальної продуктивності й автономності Swift Go побудовані на процесорах Intel Core 13-го покоління серій H та U. Новітня DDR5 до 16 ГБ і SSD PCIe 4 обсягом до 2 ТБ — запорука швидкого виконання творчих ресурсоємних завдань на кшталт оброблення графіки чи відео. Виробник зазначає, що Swift Go на 30 % продуктивніші за своїх попередників.

Передове оснащення

На додачу до стандартних IPS-екранів — якісні матриці OLED із роздільною здатністю 3,2К або 2,8К, частотою оновлення до 120 Гц і співвідношенням сторін 16:10. Пікова яскравість 500 ніт і глибокий чорний колір забезпечують бездоганну «картинку» за будь-якого освітлення. Сертифікація TÜV RHEINLAND Eyesafe засвідчує, що дисплеї випромінюють мінімум синього світла, знижуючи, як наслідок, навантаження на зір під час роботи. Ноутбуки отримали прудкі сучасні комунікації, включно з Wi-Fi 6E і двома інтерфейсами — USB 4.0 і Thunderbolt 4 — для швидкісного передавання даних і заряджання. Користувачі матимуть усі можливості для підключення додаткових пристроїв і комфортної роботи, а вебкамера QHD 1 440p із функціями AI гарантує якісне передавання голосу та відео.

Переосмислений дизайн

Загалом дизайн моделей став утилітарнішим, мінімалістським. Шасі з анодованого алюмінію з піщаною шліфовкою відразу додає пристрою міцності, і це за надтонкого корпусу ноутбука (14,9 мм), який важить лише 1,25 кг (1,6 кг для моделей із діагоналлю 16”)! Насамперед в око впадають надзвичайно тонкі рамки навколо екрана: дисплей займає до 90 % площі верхньої кришки. Завдяки особливій конструкції шарніра екран піднімається під невеликим кутом, якщо відхилити верхню кришку, що покращує циркуляцію повітря. Система охолодження з двох кулерів TwinAir працює надзвичайно ефективно, до того ж передбачено можливість швидкого перемикання режимів роботи СО. Наявні всі затребувані елементи, зокрема клавіатура з підсвічуванням і сканер відбитків пальців.

Визначна автономність

Сертифікат Intel Evo засвідчує гідну автономність: до 11 годин роботи від акумулятора та 4 годин після швидкого заряджання впродовж 30 хвилин. На до­­дачу — майже миттєва готовність до роботи. З огляду на компактний розмір і вагу, Swift Go легко носити із собою впродовж усього дня й працювати, не марнуючи час на пошук джерела живлення.

Swift Go: хапай і вперед!

 

Ноутбуки Acer Swift Go 14” і 16” завдяки новітньому оснащенню та привабливій ціні орієнтовані на широкий загал, зокрема молодь і мобільних професіоналів. Шукайте нові моделі в каталозі ERC і роздрібних точках продажу.

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів