Ноутбук Lenovo ThinkPad X1 Carbon. Преміальна продуктивність за будь-яких умов

Головна Часопис Ноутбук Lenovo ThinkPad X1 Carbon. Преміальна продуктивність за будь-яких умов
03.06.2024

Ноутбук Lenovo ThinkPad X1 Carbon належить до флагманської лінійки ThinkPad – це пристрій преміумкласу, який вирізняється особливою продуктивністю, міцністю та витонченим дизайном. Він задовольнить потреби мобільних користувачів, керівників, що потребують ефективності за будь-яких умов. Наразі з’явилося найпотужніше одинадцяте покоління Lenovo ThinkPad X1 Carbon.

Максимальна ефективність у легкому корпусі

Ноутбук Lenovo ThinkPad X1 Carbon 11-го покоління створений для амбітних користувачів, які перебувають в постійному русі, мають справу з потоком елек­тронних листів і часто беруть участь у відеоконференціях, потре­бують швидкого відгуку системи й надійності під час роботи. Пристрій із процесором Intel Core i7 13-го покоління (у макси­мальній комплектації) вагою від 1,12 кг дає змогу залишатися продуктивним будь-де: у відрядженні, на зустрічі чи в офісі.

Із потужним акумулятором (57 Вт/год) можна працювати до 20 годин із будь-якої локації, не турбуючись про рівень заряду. Завдяки технології швидкого заряджання Rapid Charge заряд батареї відновиться від 0 % до 80 % всього за 60 хв.

Реалістичні відеоконференції

Для покращення співпраці нову модель оснащено панеллю Communications Bar із вбудованою камерою Full HD у максимальній конфігурації й опційною інфрачервоною (ІЧ) камерою та впроваджено технологію Computer Vision — і все це зі шторкою приватності. Чіткий звук забезпечують чотири 360-градусні мікрофони із системою шумоприглушення під керуванням AI та технології Dolby Voice.

Lenovo ThinkPad X1 Carbon 11-го покоління може бути оснащений 14-дюймовим сенсорним OLED-дисплеєм із роздільною здатністю 2,8 К (2 880 × 1 800 пікселів), співвідношенням сторін 16:10 та тонкими рамками. Про зір дбає технологія зниження випромінювання синього світла, підтверджена сертифікацією Eyesafe.

Абсолютна конфіденційність

Додатковий захист ноутбука забезпечує комплексний набір рішень ThinkShield: сканер відбитків пальців, ПЗ для розпізнавання обличчя, інтелектуальний захист USB-рознімів тощо. Захист даних гарантує Trusted Platform Module (dTPM), що працює на базі криптографічного шифрування. Privacy Guard убереже від сторонніх поглядів: технологія перерозподіляє потік світла, зменшуючи кути огляду так, що інформацію на екрані бачить лише користувач ноутбука.

Захист від випадкових пошкоджень

Аби користувачі ThinkPad залишалися продуктивними за будь-яких обставин, Lenovo пропонує додатковий сервіс «Захист від випадкових пошкоджень». Він допоможе безкоштовно відновити пристрій після негарантійних випадків, наприклад: якщо випадково розбито екран, залито кавою клавіатуру тощо. Як порівняти з вартістю нового пристрою чи стандартним ремонтом, «Захист від випадкових пошкоджень» допоможе зекономити до 80 % коштів і купу часу.

Комплексна підтримка

Ще один ефективний сервіс для користувачів комерційних пристроїв – це «Комплексна преміум­підтримка», яка забезпечує цілодобовий зв’язок із фахівцем Lenovo, пріоритет під час постачання компонентів, допомогу в налаштуванні та роботі зі стороннім ПЗ. Фахівці допоможуть, навіть якщо проблеми не пов’язані безпосередньо з роботою пристрою і стосуються, наприклад, Adobe Photoshop або інших спеціалізованих програм.

Товари з публікації
код товару: 21HM0068RA
108799 грн*
є в наявності
Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 (21HM0068RA) — ноутбук для амбітних користувачів, які хочуть втілити в життя масштабні плани й цілі. У сумці або рюкзаку бери його в офіс, на ділові зустрічі, у відрядження чи навіть екстремальні експедиції — пристрій оснащений усім необхідним для ефективної роботи будь-де. Технологія Rapid Charge дає змогу поповнити запас батареї з 0 до 80% всього за 60 хвилин.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів